Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2240

Tema: "azoo statistika" 2

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2021

Početno

Nisam sigurna na koga se pitanje odnosilo, pa ću i ja odgovoriti. U našem okruženju postoji par koji je sa istom dijagnozom dobio dete u Genesisu, pa smo i mi dva pokušaja imali tamo. Za dr Crnogorac imamo samo reci hvale - odličan stručnjak i divna osoba! Što se hormona tiče, svi nalazi MM su u referentnim vrednostima, kao i genetika.

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Citiraj srecnaruka prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam sigurna na koga se pitanje odnosilo, pa ću i ja odgovoriti. U našem okruženju postoji par koji je sa istom dijagnozom dobio dete u Genesisu, pa smo i mi dva pokušaja imali tamo. Za dr Crnogorac imamo samo reci hvale - odličan stručnjak i divna osoba! Što se hormona tiče, svi nalazi MM su u referentnim vrednostima, kao i genetika.
    Cao, dobrodosla...
    Nije mi izasla tvoja poruka pa sam pitanje postavila drugoj devojci, ali hvala i tebi na odgovoru.
    Cula sam za Genesis... Iskreno svi mi idemo kod dr Emre zbog pronalaska spermatozoida a vama to ne predstavlja problem. Koliko shvatam vi ste imali uvek spermatozoide i to dobijene punkcijom...
    Za VTO su najbitniji embriolozi, pa mozda da vidite gde su takvi strucnjaci najbolji...
    Je l vama svaki spermogram bio 0?
    Kako li je dr Emre dao dijagnozu opstruktivne?
    Je l ako je opstruktivna nesto predstavlja prepreku i kad se to resi, moze se zatrudneti kako god...
    Tako da nece izostati dobar ishod.

Datum pristupanja
    Apr 2021

Početno

Hvala na ovim rečima. Svaki spermogram u protekle tri i po godine je bio 0. Ni ja nisam sigurna za ovu dijagnozu opstrukcije, jer nam niko od drugih dr to nije pomenuo, a dr Emre je to zaključio na osnovu hormona i dosadašnjih punkcija. Želim vam puno sreće!

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Hvala na ovim rečima. Svaki spermogram u protekle tri i po godine je bio 0. Ni ja nisam sigurna za ovu dijagnozu opstrukcije, jer nam niko od drugih dr to nije pomenuo, a dr Emre je to zaključio na osnovu hormona i dosadašnjih punkcija. Želim vam puno sreće!
    Па ја сам негде читала да се никада не може са 100 посто сигурности рећи да ли је опструктивна или не.
    Срећа Ваша па је опструктивна, дакле немате проблем са производњом.
    Можете увек да их нађете дакле успећете сигурно.
    Још једном , потребни су вам добри ембриолози,а не микротеса, ви немате проблем да се нађу...

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Jos jedno pitanje, ko vam je bio urolog? Dr Crnogorac je ginekolog, ko Vam je radio punkcije i da li vam je taj dr i dao dijagnozu azzo ili ste isli na vise mesta

Datum pristupanja
    Apr 2021

Početno

Obe smo radili u Genesisu. Radio nam je njihov doktor, a konsultovali smo više urologa pre samog postupka.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •