Pozdrav bice super, ne znam sta su ti napisali u protokolu, tj. planu stimulacije, postoje dugi i kratki protokoli, kod kratkog se pocinje sa terapijom drugog dana menstrualnog ciklusa, ja sam npr primala injekcije rano ujutro, s tim sto sam dobila men. u pon vece, pa su mi rekli da racunam prvi dan tek utorak, tako da sam sa terapijom pocela u sredu, drugi dan ciklusa. Terapiju sam primala po planu, svaki dan, meni je muz davao injekcije. E sad, u tvom slucaju, ne znam jel se bockas kod njih kad dodjes ili su ti vec dali terapiju, najbolje da ih pitas, a ako dobijes u nedelju, onda ti svakako u ponedeljak pocinjes sa terapijom.a ako dobijes u subotu preko dana, drugi dan ti je nedelja i onda tad pocinjes.kazem, ne znam jesu li ti vec prepisali terapiju, da li si kupila nesto da imas kod sebe?

Citiraj Bicesuper prvotno napisa Vidi poruku
Devojke da li moze neko da mi kaze da li bese stimulacija pocinjen 2 dana ciklusa?
Mi sad za vikend krecemo ali se bojim sta ce se deiti ako dobijem u subotu, dr ne radi u nedelju i tek bih u ponedeljak mogla kod njega.
Ili sta ako dobijem u petak...
Bas sam u frci, je l moze samo neko kako to izgleda, kad pocinje i prima li se svaki dan terapija