Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2240

Tema: "azoo statistika" 2

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Citiraj babymib prvotno napisa Vidi poruku
    Ima vise devojaka koje su uspele, ali ja znam dosta primera koju su uspeli a ne pisu na forumu. Uvek se seti odakle ste krenuli i gde ste sad i bice ti jasno da je sve moguce...
    Nama su npr jedan vratili odmah a ostale zaledili ovako 2+2+2+3... ne znam po kom pravilu se stavlja kolicina embriona mozes to bas da pitas ako se setis...npr detelini su po 3 zaledili secam se...meni isto nije bilo jasno sto se ne cuva svaki posebno pa vracas koliko zelis...
    @carica hvala za info,nadam se da ce rezuktat te analize dati neki odgovor
    Pa kad se setim samo kako smo krenuli a dokle smo stigli i to bez operacije je neverovatno.
    Ja se trudim da pišem svaki korak pogotvo sto je za sada dobro, pa da eto svi znaju da ima šanse.
    Pitala sam bas doktora kako se zaledjuje i rekao mi je da se ne lede jedan po jedan iz dva razloga - prvi razlog je zato sto kod lose sperme oni preferiraju da se vrate dva embriona ali to svakako nije pod moranje ako zena neće (video je moju facu

Datum pristupanja
    Jan 2020

Početno

Citiraj Bicesuper prvotno napisa Vidi poruku
    Pa kad se setim samo kako smo krenuli a dokle smo stigli i to bez operacije je neverovatno.
    Ja se trudim da pišem svaki korak pogotvo sto je za sada dobro, pa da eto svi znaju da ima šanse.
    Pitala sam bas doktora kako se zaledjuje i rekao mi je da se ne lede jedan po jedan iz dva razloga - prvi razlog je zato sto kod lose sperme oni preferiraju da se vrate dva embriona ali to svakako nije pod moranje ako zena neće (video je moju facu
    jeste, babymib je u pravu. Ja znam dve devojke kojima je uspelo sa mTESE, i moja drugarica koja je uspela u Srbiji, tako da to nije uopste beznacajno.
    Samo se ti opusti i ne razmisljaj o statistici. Mozda si pogresno shvatila moj komentar, nisam rekla da ne treba raditi vto ako se nadje u uzorku, vec da bih ja isla na mTESE ako ne uspeva sa spermom iz uzorka, a oni mi nude donaciju. Po meni prvo treba pokusati sve sto postoji od opcija za muskarca pa tek onda se okrenuti donaciji. Ali to je samo moje shvatanje stvari, treba svi da se vodimo svojim osecajima.
    I kod mene su zaledili po vise embriona. Imali smo 19 jajnih celija, 18 zrelih, 14 se oplodilo, a 9 je stiglo do stupnja blastocite. Zaledili su 3x3. Prilikom prvog feta odledili su 3, a dva su vratili…za onaj jedan nisam ni pitala ali kapiram da ne zalede ponovo. Sada nam je ostalo jos 2x3 embriona, znaci za jos dva pokusaja. I deo tkiva sa spermom je posebno zaledjen.
    Nego, koliko inace kosta fet? Mi smo sve u prvoj turi odmah platili i nemam pojma koliko je sta na kraju kostalo.

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Nisam ništa pogrešno shvatila, naprotiv ja bas isto mislim kao ti.
    Našli su u uzorku i zašto bi čovek išao na operaciju.
    Nego svi koji su uspeli uspeli su posle microtese pa me to malo obeshrabrilo.
    Ja svakako bar zasada nisam u fazonu više dece, nadam se da će ovo ispasti sve na kraju ok i da će dovoljan broj stići do blastociste.
    Ja ne znam koliko košta FET, babymib je napisala da su platili 900 a nama je dr rekao da ćemo platiti oko 200-250.
    Možda jer sada nismo imali transfer.
    Sve ovo nije jeftino i naravno da se ne može kalkulisati u evro, ali svima su dali info da je ISCI 2500 sa lekovima, a sad se lekovi posebno plaćaju.
    Više sam htela da to napišem zbog parova koji tek idu, da se raspitaju tačno i da znaju.
    A koliko je FET, to sigurno znaju babymib i carica.
    Da li ćete vi ići ponovo, ako nije indiskretno?

Datum pristupanja
    Jan 2020

Početno

Mi smo fet svaki put placali 900e

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Citiraj babymib prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo fet svaki put placali 900e
    A nama rekao 200-250.
    Pa ti je stvarno ogromna razlika.
    Napominjem da je to možda zato sto ja nisam imala sad odmah transfer