Citiraj Bicesuper prvotno napisa Vidi poruku
Ćao. Često je FSH visok i ne mora ništa da znaci u odnosu na uspeh pronalaženja.
Ne znam šta znaci navodno je punkcijom nađeno - jeste ili nije, gde je rađena? Da li je zaleđeno. Ako jeste onda tako pokušajte nema razloga da to procerdate.
Ne znam koji je doktor prevarant ja nisam čula takve priče ovde na forumu, ali da ima svakavih doktora ima…
Vinka je super ali nama je rekla da radi microtese iako svi dobro znamo da ne radi.
Sto se tiče Turske moja topla preporuka, ali samo ako ovde nemate zaleđeno i nađeno.
Ne znam ko je dr Reljic.
Za Istanbul ako ćete duže praktičnije vam je stan.
Imaš u mojim postovima bas detaljno gde bi nilo najbolje smestiti se u odnosu na klinku ali da i ovako bude lepo.
Izvinite ako sam konfuzno napisala. Punkcijom je nađeno nešto spermatozoida i trebalo bi ovih dana da ih zaledimo. Dr je neodređen, ne daje nam nikakva uputstva šta dalje. Pročitala sam nekoliko priča o tom dr da je ljude nasamario, i ovde je jedan član pisao. Kontaktirala sam dr Emrea i on misli da je terapija pogrešna i da se punkcijom neće ništa dobiti. Dr Reljić je iz Maribora. A, dr Vinka je i nama rekla da bi radila mTese, koliko sam shvatila i to baš nije istina. Tako da sam se u svemu tome izgubila.