Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2240

Tema: "azoo statistika" 2

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2020

Početno

Hej drage moje. Nažalost nemam dobre vijesti. Negativna beta....

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Citiraj Carica prvotno napisa Vidi poruku
    Hej drage moje. Nažalost nemam dobre vijesti. Negativna beta....
    Polako. Imate još materijala za pokušaj?
    Samo pozitivno

Datum pristupanja
    Aug 2021

Početno

Pozdrav svima, nisam se neko vreme javljala. Suprug je pre dva meseca imao M Tese, koja je nažalost prošla neusoešno. Patološki nalaz pokazuje samo postojanje Sertoli celija. Mi naravno ne odustajemo, vec nastavljamo da kopamo, trazimo, citamo. Kontaktirali smo doktora Tansela i dr Celaletin Peru. Obojica daju hormonsku terapiju, s tim da se dr Peru bavi i fitomedicinom. I obojica imaju uspeha i sa ovakvim slucajevima. Da li neko ima iskustva sa nekim od njih? Pozdrav svima

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Citiraj Sanjalica123 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima, nisam se neko vreme javljala. Suprug je pre dva meseca imao M Tese, koja je nažalost prošla neusoešno. Patološki nalaz pokazuje samo postojanje Sertoli celija. Mi naravno ne odustajemo, vec nastavljamo da kopamo, trazimo, citamo. Kontaktirali smo doktora Tansela i dr Celaletin Peru. Obojica daju hormonsku terapiju, s tim da se dr Peru bavi i fitomedicinom. I obojica imaju uspeha i sa ovakvim slucajevima. Da li neko ima iskustva sa nekim od njih? Pozdrav svima
    Pozdrav.
    Zao mi je za neuspesnu M Tese ali nije kraj ništa.
    I treba da probate sva dostignuća medicine.
    Ja ne znam previše o tome osim sto su na forumu pominjali dr Tansela u smislu da se on bavi i tom rosi tehnikom u slučaju da ne nadju spermatozoide…
    Želim Vam svu sreću ❤️

Datum pristupanja
    Aug 2021

Početno

Hvala ti puno❤ Obe lekara su mi rekla da se pre m tese trebalo krenuti sa terapijom, ali nama dr Emre nije dao nikakvu terapiju. Čak je rekao da suprug proveri testosteron posle m tese,da bi mu dao terapiju ako bude nizak, on uradi, pošaljemo mu nalaz, koji nije dobar (oko 1.5) da bi on na kraju rekao da ce se to samo regulisati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •