Citiraj Srculence3 prvotno napisa Vidi poruku
Pozdrav Carice, hvala na odgovoru. MM je pio PROXEED 2x1 i matičnu mliječ niti mjesec dana i sljedeći spermiogram je pokazao oligoastenozospermiju. Jeste da su svi nepokretni i da ih ima iznimno malo ( 200.000) ali je veeliki napredak naspram samih nula i praznina na zadnja dva nalaza, jer prvi nalaz u 9/21 je također pokazao ekstremnu oligoastenozospermiju sa 100% nepokretih. Neznam, nemoguće da je ovo sve već djelovalo ali svakako nećemo čekati. Sredinom 7.mjeseca idemo na M-tese.
Citiraj Srculence3 prvotno napisa Vidi poruku
Pregled kod urologa, sve uredu. Od hormona fsh, lh, prolaktin, slobodni i ukupni testosteron. Svi uredni osim FSH koji je 18.6. Za tjedna dana idemo na prve konzultacije za MPO. Neznam hoće li ova poruka biti dupla, već sam jednu napisala al evo ima 2 dana nisu mi pustili objavu.
Srculence, možeš li mi molim te reći kako dobiti termin za konzultacije u Zagrebu? zvala sam pa kazu mailom i da biram doktora? kojeg ste vi izabrali?
da li je uz uputnicu dovoljno poslati nalaz spermiograma ili su potrebni još neki nalazi?
nova sam na forumu pa se ne snalazim oko pisanja ali mi su mi priče sa forum najviše pomogle nakon suočavanja sa ovom teškom dijagnozom.
unaprijed ti zahvaljujem na odgovoru