Citiraj vera je prvotno napisa Vidi poruku
hvala ti puno Srculence. i vama nek je sretno i uspješno.
znaci na micro tese onda idete kod dr. Bolanče?
Dr.Bolanča nas je uputio na odličnog urologa dr.Grubišića. Obavio pregled i kao dao mu terapiju 6 mjeseci Proxeed 2 dnevno pa ćemo kao kroz 10. mj vidjeti ima li pomaka, da ga on nebi odma na biopsiju. Ali ja nisam imala mira, išla sam po drugo mišljenje privatno u Split u Cito. Urologica/androlog nam je na temelju nalaza tvrdila sto postotno da ako ubrzo napravimo microtese da će ih sigurno probaći. Ja sam naravno uhvatila se za to , i slijepo vjerovala. Ugovorila operaciju mužu u roku 15 dana, nije se stigao ni psihički pripremit. Nakon operacije smo je čekali 3 sata da bi nam rekla da nisu našli ništa.. Što reći na to....njega su ishasapili cijeloga, bili smo ljuti i zbunjeni kako sad to. Ona se izvlačila da nisu dobro kolege napravili spermiogram...evo neznam što reći na to sve... Na šalteru 6000 kuna, bok i doviđenja. evo neznam što reći, ljuta sam na sebe i tužna jer sam tako uletjela u to. Ali mislim da bi to svak na mom mjestu, jer ona se kunila u uspjeh..ja neznam jeli ovo za tužiti, ali je veeeliki propust. Vama sretno i doobroo se raspitajte i sve nalaze napravite jer ta operacija nije baš takav piece of cake kako je predstavljaju.