-
Ines, otkud tebi da je ta žena o kojoj sam ja pisala bila u Češkoj??? Ne, bila je u hrvatskoj privatnoj klinici, i ne, nije nažalost postala majka, ali mi to u tom trenutku, dok se to pisalo, nismo znali.
Ti se drži statistike, to je tvoje pravo i tvoj izbor, a očito i tvoja priroda. Nitko na ovom forumu nije jer mu je sve super prošlo s trudnoćom, barem tako mislim... Svi se nešto pitamo, istražujemo, i na taj si način olakšavamo svoj problem, ne zastupam teoriju da je to piece of cake. Znamo to! Sad kad znamo, što s tim??
Sama si pisala da je npr broj žena koji su rodile u 41 u HR bilo u prošloj godini 200, sa 42 -150, od 43 g - 100. Dakle, npr 450 žena mojih godina je rodilo u jednoj godini! Znači nije jedna ili nijedna, već 450! U Hrvtaskoj! Nekome je to poluprazna čaša, a nekome puna do vrha. U mojoj obitelji je bilo prirodnih trudnoća iznad 40, i to mi daje pravo da se nadam, pak se nadam.
Što se tiče doniranih js, moj liječnik je to napomenuo kao krajnju medicinsku mogućnost, budući su moje stanice još uvijek dobre. Mi o tome ne razmišljamo, niti ja osobno nemam nikakvo mišljenje o tome, izuzev toga da ja ne bih.
Posljednje uređivanje od Ruthy : 14.10.2014. at 09:22
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma