Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1176

Tema: 39+ (Klub Q10) II

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Evo ja ću početi
    Spremam se opet u Prag na donaciju i zove mene mama i kaže: Čujem da se opet spremaš po bebu. Ja kažem: Da, iduće godine. A ona meni: Ja više nisam spremna za sve te šokove!!!
    Mislim ono..... ona nije spremna
    Kako ste se vi nosili s time s najužom okolinom? Jesu li vam puno jamrali da bi trebali napokon odustati?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj tikica_69 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ja ću početi
    Spremam se opet u Prag na donaciju i zove mene mama i kaže: Čujem da se opet spremaš po bebu. Ja kažem: Da, iduće godine. A ona meni: Ja više nisam spremna za sve te šokove!!!
    Kako ste se vi nosili s time s najužom okolinom? Jesu li vam puno jamrali da bi trebali napokon odustati?

Moji jesu... sretni su bili kad smo rekli da ćemo ići posvojiti u rundi 1, ono, odahnuli su (beba1) i kad smo rekli da odustajemo u rundi 2 (mišljenje je bilo konačno, prestari ste, uživajte, a moji su i inače stila "doktori vas vuku za nos, kad ćete im prestat ostavljat novce i taj đir"). Kako smo se nosili - stav je bio "it's my life", ukratko, izrečeno kratko i odrješito, to ipak svako razuman poštuje, a naši su razumni. To je, praktično, značilo da ih nismo involvirali (prešućivali smo ), što je postalo beže s bebom 1 (trebao nam je baka-servis, ali smo baku "resetirali".... radio je moj jezik). Za bebu 1 nisam rekla da sam trudna do 5. mjeseca trudnoće (nije se niti kužilo, a starci daleko). Kad sam im rekla bili su užasnuti (strah - šta će to bit, kako, smrzlić itd.).

Meni je u svemu tome bilo najbitnije što je meni u glavi, a, na kraju, više nisam baš držala do mišljenja ovih-onih, nego svojih nekih par cura MPO mi je bilo bitno.

Ostalima je to sve, svi ti detalji, bilo preveliko opterećenje, a meni se digao prag pa ih nisam htjela involivrati, nije bilo smisla.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 11.12.2013. at 16:36

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj tikica_69 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ja ću početi

Vidjeh tvoj potpis, predivno, predivno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •