-
evo ja ću nastaviti
U svojoj 40-oj prvi put ću, nadam se, postati mama. Šok za cijelu obitelj. Otac još ne vjeruje, kaže da čekam da se mali rodi
Majka je velika vjernica, ali kao znak podrške, valjda, odbija potpisati bilo što nametnuto od crkve (nekakva peticija protiv abortusa,nije se htjela potpisati za referendum,bila je PROTIV...) Mislim da će uskoro izopćiti iz male zajednice
Ništa nisam znala o MPO (to netko drugi ide na "umjetne oplodnje"), sve sam naučila na Rodinu forumu. Hvala.
Na poslu nisam nikom govorila, niti tražila ijedan dan bolovanja. Nakon punkcije i transfera sam išla raditi, jednostavno nisam htjela sažaljive poglede u slučaju neuspjeha. I evo za sad, iz treće nam je upalilo.
Većina prijatelja zna, ništa nisu puno pitali jer jednostavno malo znaju (npr. jedna frendica je pitala koliko tjedana oni to "mućkaju"
))
Ne krijem ako me netko pita jel "umjetna", ali nije ni da oglašavam na velika zvona. Već me nekoliko prijatelja/poznanika zamolilo za pomoć i savjete, drago mi je pomoći, ali ih onda uputim na ovaj forum da se malo informiraju.
Sretno svima!
Tikice, gledala sam emisiju, plakala sam ko kišna godina. Puno ti sreće želim!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma