Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1176

Tema: 39+ (Klub Q10) II

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj tal prvotno napisa Vidi poruku
    Znaš kako to kod nas ide .....ko se usudi protiviti doktoru pa da mi još počne namjerno radit nešto kontra .....uffff
    Nisam baš financijski da mogu u privatnika pa moram nekako durat ovako po bolnicama .....evo od juče me moj dr doslovno zeza , juče mi je zakazao termin koji se sveo na razgovor od 3 min. da mi kaže kako sam u godinama i šta mi sve treba za oplodnju i da dođem sutra (šta je to danas ) napravit pregled , papa i briseve i da će mi dat uputnicu za kbc split .....i ja došla kod njega u ambulantu i njega nema jer je ima dežurstvo i zovem ga da mi zakaže za sutra pa čemo vidjet koliko če me vozat za tu uputnicu i pregled .....da se bar pokrene to sa mrtve točke .........
    Jesu li tebi radili hsg ? Ja sam to radila prije 4 godine , a sad mi doktor govori da ću trebat opet a možda i paraskopiju a to nisam nikad radila pa ni neznam kako izgleda......baš sam se razvezala .....sory ....nematu baš puno početnica kao ja i još u 40-tim
    Hvala ti na pomoći i želim ti svu sreću za bebača i da sve prođe ok i nadam se da češ nam objavit kako je prošlo
    Ne, nisam radila hsg, moji nalazi su bili u redu. Zašto te šalje? Mislim da nije neophodno ako je sve drugo ok. Ne znam, možda netko ima bolji savjet.
    Odmah pitaj uputnice za: FSH, LH, E2, PRL TSH, T, fT, DHEAs, AMH, GUK, hCG,inzulin (to je za endokrinologiju- pazi neki se nalazi vade od 3-5 dana ciklusa), a progesteron 21-23 dana ciklusa (valjda će ti dr to i naglasiti) pa onda možeš sve napraviti za vrijeme jednog ciklusa.
    Naravno, papa, brisevi, muž neka odmah napravi spermiogram (3-5 dana apstinencije, krvne grupe-oboje morate izvaditi, testove na HIV.
    Mislim da su to neke osnovne pretrage- možda netko zna nadopuniti ako treba? Pronjuškaj malo po drugim temama o osnovnim pretragama. Ako dođeš u bolnicu s tim pretragama sve ti ide puno brže.

Sretno!

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Meni je najveći problem šta moj doktor koji me je stalno vodio sad je na odjelu ginekologije i bavi se porođajima . Teško ga je uhvatit , a da mjenjam novog dr u ovo vrijeme mi baš neide na ruku ....jer dok ja objasnim sve novom dr. i dok on shvati šta sam ja prošla sve sa svojim operacijama (cista na jajovodu , odstranjen jajovod ) dotle prođe još godina , zato mi je lakše ovako moj dr. koji je prezaposlen , obavi šta mi treba ali me bar razumije i zna šta mi treba ......jer u stvari ja sam njega nazvala i rekla da oču uputnicu za kbc split oplodnju i on mi je rekao da dođem i obavio briseve , papa i dao uputnicu i ako zapnem gdje nek ga nazovem iako bude na godišnjem jer to njemu ne smeta ....mislim dr nije loš jedan od boljih u Šibeniku samo je teško do njega . Čekam sad da papa i brisevi budu gotovi i mužev spermiogram i onda mi je rekao da se naručim na ambulantni kbc i da če me oni dalje usmjerit .......mislim da je za sad ok ili ??? Rekla sam samoj sebi da za ovu novu g. idem u borbene pohode i tog se moram držati i ne odustajati

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •