-
Ideš.... pa nisam ja napisala kako ću sad sigurno zatrudniti! Ako sam išta, onda sam realna. Napisala sam ono gore zato što sad konačno mislim da imamo uzrok, jer ako su nam svi nalazi ok, uzrok neplodnosti je mogao biti baš to što su jajovodi neprohodni pa zato nismo uspjeli prirodno. Znam ja jako dobro koliko imam godina, ne trebaju mi zato silne statistike kako bi me ubile u pojam i broj mojih godina je dovoljan, ali to što sam se udala s 38, a krenula u MPO s 40 je moja stvar. Uostalom i tako smo se pomirili s tim da ćemo proživjeti svoj prekrasan život bez djece, djeca nam nisu cilj života, nisu nešto bez čega svijet propada i naš brak se raspada
napisala sam to da sad znam što je mogući uzrok te da sam sad mirna jer znam da sam pokušala sve, a glavom kroz zid nikada nisam pokušavala ići baš zato što sam realna... ako se nešto dogodi-dobro, ako ne-opet dobro, jer ne pada mi na pamet na silu riješavati nešto što ne ide... tako da ne brinete - ne, nisam ja sad sigurna da ću biti trudna, napisala sam vam sve ono samo zato da se "pohvalim" kako možda nekakva nada, koja do sada očito nije postojala, ipak postoji, da smo ipak otkrili mogući uzrok neuspjeha "u kućnoj radinosti" (jer o "silnim stimulacijama" na VV radije ne bih....)a ne zato da vas ubjedim kako je sada sve u redu i kako ću postati mama!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma