-
Osoblje foruma
Sandra, ja sam bila napisala da ovo ne ide izravno tebi nego svim tihim i manje tihim čitateljima ove teme.
Svi volimo više čitati o tome "kako je ova uspjela s 43", pa ona s 39 pa ona ostala spontano trudna s 44, ali to nije pravilo kao što sam rekla. Da se možda i može nešto popraviti - uz pomoć suplemenata koje spominje i hanumica fata i Mojca, možda može, no gro njih je to prošlo i uzimalo i koristilo i nažalost na kraju bez trudnoće.
Ono što hoću reći, premalo pričamo ovdje o realnim šansama, to nije ubijanje u pojam, dapače, mislim da jednostavno treba stvari nazivati svojim imenima, generalno mislim da naši liječnici prekasno sugeriraju donaciju (a i to ne znam točno zašto!?), neki vjerojatno imaju problem općenito s donacijom, drugi možda da bi povećali svoj profit (ako su privatnici, pa radije ovdje ostavimo novce u HR nego da nas izravno pošalje u inozemstvo na donaciju j.s. jer u tom slučaju apsolutno ništa ili malo zaradi taj privatnik na nama), ali je vjerojatno i stvar hrvatskog, zaostalog i zadrtog mentaliteta i mislim da i na tome treba poraditi...... bar u ovom našem segmentu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma