Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1176

Tema: 39+ (Klub Q10) II

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Nivesa, hvala ti na ovim informacijama, drago mi je čuti da si ostala trudna spontano. To što se tiče aspirina, tj andola, to neki dr daju kao terapiju do bete, a neki ne, mislim ne znam o čemu to ovisi... Inače sam promijenila tri dr, svaki ima drugačije mišljenje o tome...

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Ruthy prvotno napisa Vidi poruku
    Nivesa, hvala ti na ovim informacijama, drago mi je čuti da si ostala trudna spontano. To što se tiče aspirina, tj andola, to neki dr daju kao terapiju do bete, a neki ne, mislim ne znam o čemu to ovisi... Inače sam promijenila tri dr, svaki ima drugačije mišljenje o tome...
    P moj hematolog kaze da je za bebu andol los. da cesto izazove rani pobacaj...a sad si ti misli. Ima aspirin baby koji preporuca ako zelis ostvarit t a moras ga pit. Ma tko bi ih i polovio svaki svoje prica, po njima ja nisam ni mogla bit t a gle...bez obzira na ishod prve t ja sam spontano ostala t. a 6 ginekologa je odlucno tvrdilo da to nije moguce...i sad su mi rekli pokusavat 4 mj pa na mpo a posto se mm iducih 6 mj nije mogao odlucit zeli li ili ne u meduvremenu sam ostala t! Sok! ja imam 29 a on 42.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    P moj hematolog kaze da je za bebu andol los. da cesto izazove rani pobacaj...
    Bila na andolu, rodila s 41+0.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

ne znam koja je tvoja dijagnoza ali pretpostavljam da si u svojim godinama vec prosla sve moguce pretrage . Da li si bila kod hematologa ili interniste?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •