Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1176

Tema: 39+ (Klub Q10) II

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Cek LJube mozda nisam dobro objasnila ja cu prvo zamrznuti jajne celije i radi se to u ovoj klinici, i prikupljati (ako bog da ) ih naredna dva ciklusa a onda sve odmrznuti i tada ce tek muz dati "svoj reproduktivni materijal" pa ce se tek tada raditi oplodnja i ako bude bog dao da ima embrija onda transfer odmah sa svjezim...(moj muz radi vani, dolazi pocetkom maja, u osnovi je ovaj plan radi toga i radi prikupljanja i radi stresa isti mjesec itd itd i onog svega sto sam gore pisala...)...Zamrzavanje j.celija je normalna stvar mislim da svi rade to...

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj zadnjivoz prvotno napisa Vidi poruku
    Cek LJube mozda nisam dobro objasnila ja cu prvo zamrznuti jajne celije i radi se to u ovoj klinici, i prikupljati (ako bog da ) ih naredna dva ciklusa a onda sve odmrznuti i tada ce tek muz dati "svoj reproduktivni materijal" pa ce se tek tada raditi oplodnja i ako bude bog dao da ima embrija onda transfer odmah sa svjezim...(moj muz radi vani, dolazi pocetkom maja, u osnovi je ovaj plan radi toga i radi prikupljanja i radi stresa isti mjesec itd itd i onog svega sto sam gore pisala...)...Zamrzavanje j.celija je normalna stvar mislim da svi rade to...
    meni se čini da su uzeli u obzir sve ove specifične čimbenike, pri donošenju odluke što će raditi.

ako muž baš nikako ne može doći, odnosno dolaziti svaki mjesec do svibnja, šta im zapravo drugo preostaje, nego
    priklupljati jc do tada, da ne izgube još i ova 2-3 mjeseca.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •