-
Mojca, ja živim u Zemunu, tako da sam radila u Beogradu, klinika Ivanović, prezadovoljna sam, i pristupom, i radom, i odnosom, sve! Doduše, ja ne volim da pametujem, radim što mi se kaže, i pustim da svako radi svoj posao
. Ali doktorica Gordana odaje utisak osobe koja zna šta radi već na prvi pogled. Čitav život je tome posvetila, ona i muž. Danas kad su me sestrice zvale, činilo mi su da su tužnije nego ja.
Preostali embrioni ... nisu zaleđeni na moju veliku žalost, čini mi se da rekoše da za to postoji starosna granica, ali vjerovatno nisu preživjele do blaste, jer mislim da je doktorica bila spremna prekršiti prvo pravilo da su lijepo porasle, ali vjerovatno nisu. Pitaću kad odem, rekla mi je danas : mjesec dana odmora, pa ponavljamo
. Pa sad vidjećemo, mm je sad jako down, jer on se već bio pomirio živjeti bez djece, a onda sam ga nagovorila, pa je dobio nadu, pa sad razočarenje. Muškarci se ne re-uspostavljaju tako brzo kao mi
. Iako je on godinu dana mlađi od mene, ja ga stalno zafrkavam što se snuždio kad je život pred njim!! :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma