Hvala, Inesz! ... druga beta na 15dnt je1670

Probavali smo 3 i pol godine prirodno dobiti bebicu prije ulaska u postupke. Kada smo se obratili za pomoć već sam ja imala 38 a suprug 40 godina. Suprugu je dijagnosticirana slaba pokretljivost spermija pa mene s obzirom na godine i suprugovu dijagnozu nisu ni slali dalje na pretrage već su nas odmah primili u postupke. S prvom bebicom sam zatrudnila godinu i pol kasnije, iz trećeg pokušaja, što se vidi i iz mog potpisa.
Kad smo krenuli po drugu bebicu, suprugu se spremiogram poboljšao, ali mi i dalje nismo uspijevali prirodno ostati trudni. Odradili smo Fet - neuspješno, pa prvi stimulirani i sad smo iz drugog stimuliranog dobili pozitivnu betu.

Doktorica se prvi put u mom slućaju odlučila za dugi protokol. Do sada sam uvijek bila u kratkim. Ciklus prije sam pila Yasmin 21 dan, nakon toga decapeptyl, a od 3dc uz decapeptyl i menopur. Na pregledu 8dc, doktorica je rekla da nisam uopce reagirala, kao da sam si uštrcavala vodu. Zakazala mi je sljedeći pregled 12dc i rekla da ako stanje bude isto morat ćemo prekinuti postupak. To mi je bilo najdužih 4 dana u životu. Na sreću jajnici su se pokrenuli i 12dc smo na desnom jajniku dobili vodeći folikul od 12mm a na lijevom dosta manjih. Za 5 dana je bila punkcija i dobili smo 4js od kojih je 1 bila nezrela. Ostale 3 su se razvile do stadija blastociste i od toga su mi 2 vraćene a 1 zamrznuta.