Ogromna je razlika 39 i 43 godine, ogromna. Bojim se da su sanse s 43 toliko male da je eticno od dr da preporuci donaciju kao opciju, da ga ne.biate poslije, gledajuci unazad, mislili da vas je 'muzao'. Moguce da je to i zakonski obavezan - predociti wtatistiku i sans. Ja sam davno izasla iz price (rodila u 38. s embrijima zamrznutim u mojoj 36.), sad imam 50 i jos menstruiram i folikuli rastu i ovuliram, a sansa za trudnocu sad je vjer 0. Sto su godine zene vecenna svaka god, svakih pola god u toj dobi je dodatno opadanje sansi), to se sanse za vitalnu trudnocu sa svakim neuapjesnim poatupkom srozavaju, u dobi od 42 su nekih 5 posto po stimulqciji s vl..stanicama po ciklusu - vrlo ugrubo. Pogotovo ako je zena prvorotka. Mislim da biste, ako vam donacija nije opcija, trebali makar minimizirati troakove i, ako lovite stanicu u prirodnjaku, a emotivno niste sprembi za dalje, makar trebali minimizirati novcanu izlozenost (pa barem ne placati previse gonala). Dodatna ograda - ja nisam vjernica, al nazalost, mislim da bi trudnoca u 43 plus bila ravna cudu - ne bi bila jedina, al to je tako rijetko da mislim.da biste, uz vasu vjeru, trebali mozda i.poslusati argumente racija pa, kakk god bilo, informirano napraviti gdje vas srce vuce. Sretno vam na vasem putu!