Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1176

Tema: 39+ (Klub Q10) II

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Carmen77 prvotno napisa Vidi poruku
    A ne znam ima li kod nas negdje ova mogućnost analize JS prije transfera da vidimo kakve su, pa da mi slika bude jasnija.
    Mislim da toga nema, al biolog ih je gledao i gledao je embrije. Jesi dobila sliku embrija? Mozda bi vam pomogao i direktan razgovor s embriologom. Al, jedino sto on moze je opisati vam i pokazati kako bi tipa 3.-dnevni embrij 'trebao' izgledati po ps-u, a kakvi su bili vasi rezultati (ako to imaju). Al, i za to opet ostaje na tebi odluka vjerovati mu ili ne ili vrtjeti scenarij 'mozda jedna od tisucu budem bas ja'. Jer, i to se dogadja. Kao sto se dogadja da i super embriji mladog para ne daju trudnocu i nikad je ne daju - zasto, odg zna samo vjetar. Statistika je statistika, sitni postoci joj umaknu, a na vama je u sto cete ulagati emocije i financije. Kao i u svemu, postoji put prihvacanja dijagnoze, i svako ima svoju brzinu kod toga, plus ononsto se odlucio napraviti. Mogu ti osobno reci da sam ja 5 god valjda slusala od tadasnjih suborki preporuku za maribor, al nisam bila spremna cuti. Sad malo zalim, jer mislim da se ne bih bila pretvorila u takvu maratonku natezajuci se s cro sustavom, al to je bio moj put, plus ne mozes vrtit vrijeme. Jedino sto se moze je dijeliti iskustvo, u najboljoj namjeri (znam, put unpakao je poplocan najboljim namjerama). Sretno, u bilo cemu!
    Posljednje uređivanje od ina33 : 21.01.2020. at 20:17

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •