Mislim da toga nema, al biolog ih je gledao i gledao je embrije. Jesi dobila sliku embrija? Mozda bi vam pomogao i direktan razgovor s embriologom. Al, jedino sto on moze je opisati vam i pokazati kako bi tipa 3.-dnevni embrij 'trebao' izgledati po ps-u, a kakvi su bili vasi rezultati (ako to imaju). Al, i za to opet ostaje na tebi odluka vjerovati mu ili ne ili vrtjeti scenarij 'mozda jedna od tisucu budem bas ja'. Jer, i to se dogadja. Kao sto se dogadja da i super embriji mladog para ne daju trudnocu i nikad je ne daju - zasto, odg zna samo vjetar. Statistika je statistika, sitni postoci joj umaknu, a na vama je u sto cete ulagati emocije i financije. Kao i u svemu, postoji put prihvacanja dijagnoze, i svako ima svoju brzinu kod toga, plus ononsto se odlucio napraviti. Mogu ti osobno reci da sam ja 5 god valjda slusala od tadasnjih suborki preporuku za maribor, al nisam bila spremna cuti. Sad malo zalim, jer mislim da se ne bih bila pretvorila u takvu maratonku natezajuci se s cro sustavom, al to je bio moj put, plus ne mozes vrtit vrijeme. Jedino sto se moze je dijeliti iskustvo, u najboljoj namjeri (znam, put unpakao je poplocan najboljim namjerama). Sretno, u bilo cemu!