-
prebacivanje u drugu školu
imam problem
E. ne ući, prvo je bilo da se još nije ufurala, ali sada vidim da joj se ne da i k tome izgovara se na profesore. Barem troje njih je grozno, i to naravno iz povijesti, biologije i fizike, ima tako šarene ocijene..prvo smo joj rekli da je ok ako ne budu sve petice, ipak je to teže nego osnovna škola, ali sada kad sam bila na zadnjim informacijama sam se šokirala koliko ima dvojki i trojki, a i pokoju jedinicu.
Znam da ocijene nisu najvažnije i zato me to i muči jer vidim da, iako mi sada govorimo da je važno samo da bude pozitivno, ona nije sretna.
Najnovije je da želi ići u drugi srednju školu u kojoj nema tih predmeta (biologije). Za sada se jako tome protivimo, ali jesmo li u pravu? Da li se mora mučiti ako joj ne ide? A opet, što će naućiti ako već sada na prvom polugodištu prvog razreda odustane? Smanjila je sve aktivnosti..nisam pametna... bojim se da će postati inatna, sada je pubertet lupa najgore do sada. Na žalost nema baš ni neke prijatelje, nije se još s nikim povezala, daleko stanuje od svih pa je dosta vremena sama...Da joj popustimo?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma