Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
O 13. gimnaziji sam, npr., čula loše komentare od strane prosvjetnih djelatnika, ali sve su to podaci iz druge ruke, pa ne bih širila priču.
Ja bih dala prednost Prvoj, ali s obzirom da ne poznajem ni tebe, ni sestru, ne mogu procijeniti bi li ta škola vama odgovarala ili ne.

Jedna od manjih gimnazija je npr. 11., na Savskoj cesti (na istoj adresi gdje je i Učiteljski fakultet), ali iskreno, o toj gimnaziji ne znam apsolutno ništa više od adrese.
Prva je dosta zahtjevna ,bar je bila prije deset godina
A 11 je bila moja, mala skola,cetri razreda po generaciji,prisna atmosfera,svi smo upisali faks.ono sto je bilo specificno da smo zapravo svi bili iz fakultetski obrazovanih obitelji pa mislim da i to ima veze s uspjehom.jednostavno smo svi znali da cemo ici na faks.i time ne mislim omalovazavati nikoga ali jednostavno smo svi odrastali u okruzenju gdje se studiranje nije dovodilo pod upitnik.i ja nisam bila odlicna tamo ali sam izasla sa znanjem.isla na prijemni i bez problema upala i na zeljeni i na faks koji mi je bio pricuva.kako je sada u 11 ne znam.moja su iskustva od prije 20 godina