Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Naknada za trece dijete u Zg

kasiopeja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno Naknada za trece dijete u Zg

Koliko vam kasni naknada? Trebala mi je stici u osmom ali jos nista..

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

si pogledala http://forum.roda.hr/threads/58398-L...2-godina/page2 tam je link koje mjesece jučer-danas isplačuju.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 06.12.2013. at 18:27

kasiopeja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Hvala ali sad mi je nejasno po linku da li sad novce dobivaju djeca rodjena u osmom ili oni koji su prosle godine dobili novce u osmom?

mona avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Dobijaju oni koji su rjesenje dobili u osmom mjesecu. Ja imam rjesenje iz desetog i prosle godine sam dobila u prvom mjesecu.ove ce ociti biti u drugom

Sent from my GT-I8190N using Tapatalk

kasiopeja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Prosle sam trebala dobit u osmom, dobila u jedanaestom , ovogodisnjim tempom cu valjda u trecem..mah..

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Evo ovako. Ja danas zvala jer sam dobivala u 12. mj i jučer je sjela naknada ali ne i meni! Pa mi niej bilo jasno! Uglavnom. Jučer je sjelo onima koji imaju rješenje iz 8. mjeseca i do sada su dobivali u 11. mjesecu.
    Objasnila mi je teta da smo mi s rješenjem iz 9. mjeseca (dijete rođeno u 8/2010) sljedeći na redu, da su ispate spremne, da se smao čeka zeleno svijetlo. E sad, to može biti za dva dana ili dva tjedna...ili u najgorem slučaju za mjesec dana!
    Ljuta sam na njih jako! Znam da ću ja te novce dobiti, ali rebaju mi sad i ljuti me što toliko kasne..za djecu!

mona avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ovako. Ja danas zvala jer sam dobivala u 12. mj i jučer je sjela naknada ali ne i meni! Pa mi niej bilo jasno! Uglavnom. Jučer je sjelo onima koji imaju rješenje iz 8. mjeseca i do sada su dobivali u 11. mjesecu.
    Objasnila mi je teta da smo mi s rješenjem iz 9. mjeseca (dijete rođeno u 8/2010) sljedeći na redu, da su ispate spremne, da se smao čeka zeleno svijetlo. E sad, to može biti za dva dana ili dva tjedna...ili u najgorem slučaju za mjesec dana!
    Ljuta sam na njih jako! Znam da ću ja te novce dobiti, ali rebaju mi sad i ljuti me što toliko kasne..za djecu!
    I ja cekam tu lovu ko ozebli sunce

Imam rjesenje iz desetog mj,prve godine sam dobila u 12,prosle u 1 a ove ce ocito biti u drugom...uf

Sent from my GT-I8190N using Tapatalk

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •