-
ortoped
Mali Karlo ima 9 mjeseci. Lagano frče stoplalo prema unutra-u biti prstiće. Bili smo u Kalićevoj tri puta-rekli vježbati, da je korektibilno. Kod zadnjeg pregleda je doktor rekao korektivne cipelice. mene muči to što se njemu stopalo popravlja, ali to oni ne mogu znati kad je svaki put drugi doktor. Da li je neophodno da uzmemo te ortopedske cipele? Da li tko zna za kojeg proivatnog ortopeda koji bi ga pogledao? Hvala unaprijed
-
Najtoplije preporuke za dr. Tiefenbacha. Ako hoćeš pošaljem ti sve podatke na pm. Cijena pregleda je 250kn.
-
Osoblje foruma
Cijena pregleda za dijete je 150kn, za odrasle 200.
Prošlotjedni računi.
-
Svašta! Mi bili prije mjesec dana na kontroli kukova i rekao nam je da je sa 200kn poskupio na 250kn. To je onda valjda za UZV.
-
sonjaer, ako ti to što znači, u Klaićevoj ne bi bilo drukčije ni da ga svaki put gleda isti doktor, jer od kontrole do kontrole prođe toliko vremena, a imaju toliko puno pacijenata, da nema šanse da on zapamti kakva je bila situacija prošli put.
Jeste li išli k njima na fizikalnu terapiju? Fizioterapeutice su im doista sjajne, i ako itko stvarno prati napredovanje djece, onda su to one, a ne doktori!
Što se tiče privatnika, i ja mogu reći samo sve najbolje za dr Tiefenbacha.
-
Ma nikakva fizioterapija. Rekli su da mu ja kod presvlačenja malo vježbam-par puta mičem stopalo lijevo-desno. Njemu je to starno nije jako iskrivljeno. On jednostavno frče palac prema drugom stopalu.Kad mu se ispravi je ok. Da je nešto jako loše ne bi se ja bunila. Ali žao mi ga je da se muči sad po ljeti. Hvala Vam puno. Našla sam neki broj na Internetu-Petrinjska 40-tel: 4810-468. Jel to u redu?
-
-
Zašto misliš da će se mučiti preko ljeta? U ortopedskim cipelama?
Ako su vam dali doznaku bez datuma (a nadam se da jesu), možete pričekati poslije ljeta i napraviti cipele za jesen (tako je slično bilo i s nama, ali smo mi zabrljali, ako te zanima kako, može na pp).
Ali nije zgorega čuti i drugo mišljenje, jer možda vam stvarno takve cipele neće ni trebati.
-
I mi smo bili kod dr. Tiefenbacha. Prednost je ta što on ne pribjegava bez prave nužde ortopedskim pomagalima nego više zastupa tezu da treba pratiti prirodni razvoj dječje nogice. Kod mog M. su se stvari razvijale točno onako kako je on rekao. I zna s djecom.
-
Naručili smo se kod dr. Tiefenbacha za 02.05. MOja pedijatrica je rekla: "jadno dijete, neće valjda sad po ljeti to morati nositi". I ja odmah zamislila grozne cipele od 10 kg. U biti niti ne znam kako izgledaju. Ali ako se može izbjeći još bolje. A kaj se vama dogodilo Tanja?Javi, da i ja ne zabrljam nešto.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma