-
koje pravo ima otac
molim sve koj imaju iskustva sa pravnim sistemom da mi pomognu.ja licno nisam roditelj ali moj brat ima sina koji se trenutno nevodi kao otac,on i njegova bivsa djevojka trenutno vode borbu oko djeteta iako su donedavno planirali vjencanje ona je sada pronasla nekoga drugoga i zeli zabraniti da dijete bude kod njega ili cak da ga vidja kad njoj nepase a kada joj postane previse onda je i vise nego voljna da bude kod njega.moram navesti da je stan u kojem ona trenutno boravi sa djetetom u katastrofalnim uvjetima od vlage zohara etc.dijete svaki put ode u suzama kada treba ici kod nje ali nju to neinteresuje dok je po njenom,sada cak zeli i dnk test pokusavajuci da ga sredi malo i financijski kada joj dodje luda prijeti policijom kada je dijete kod njega tj.kod njega i mojih roditelja koji pokusavaju sve da mu omoguce da ima normalan zivot.interesuje kakvo pravo ima moj brat i dali ona ima pravo da zabrani kada da ga vidja iako dijete kako ona kaze neizlazi iz stana sjedi i pocitav dan gleda tv to je za nju normalno djetetu je cetiri godine strah me je kako ce ovo sve utjecati na njega.dali mo brat ima ikakva prava i ako molim vas da mi napisete koje.hvala vam unaprijed
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma