Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: smeđi iscjedak za vrijeme Cilesta

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno smeđi iscjedak za vrijeme Cilesta

Bok curke!
    Na Cilestu sam, još dva dana i slijedi sedam dana pauze. Danas mi se je pojavila neka crvena sluz a menstruaciju bih trebala dobiti tek u nedjelju. U biti sam lagani, skoro neprimjetni smeđkasti trag na toalet papiru znala zamjetiti i zadnjih nekoliko dana, ali stvarno vrlo neprimjetan, skoro ga nisam ni skužila.
    Da li je koja od vas imala slična događanja tj. ima li ideju o čemu bi se moglo raditi? Znam da dok smo "na tableticama" trebale bi funkcionirati kao urice, na dan, tako da mi je ovo malo sumnjivo. Nadam se da nije ništa ozbiljno.
    Ovako i onako mi je vrijeme za redovan ginekološki pregled ali znatiželja je jaka, a gdje ju bolje zadovoljiti nego s vama drage curke....
    Pozdravljam Vas sve redom....

ps: možda je ovo tema za "Zdravlje odraslih" ?

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Koliko već ciklusa uzimaš Cilest? Kažu da je gotovo kod svih kontracepcijskih tabletica uobičajeno prva tri mjeseca nekakvo slabije curkanje.

crvic avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

kada sam ja pocela piti kontracepcijske pilule, prvih mjesec dana sam imala smeckasti iscjedak za koji su mi rekli da je vrlo cesta pojava.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Uzimam ga već godinu dana! Zato me je to malo i zabrinulo. A da, istina je da su na početku moguća krvarenja i neke druge smetnje. Meni u prvom mjesecu uzimanja nije menstruacija prestala mjesec dana. Otrčala sam do ginekologice koja mi je objasnila da je čak su čak prva tri mjeseca moguće smetnje poput kravarenja ili čak glavobolja, mučnina i sl.
    No, napominjem da ih ja već pijem točno godinu dana, pa se malo brinem...
    Pričekat ću da dobijem M u nedjelju, nek mi prođe i onda do dokorice ali svako vaše iskustvo mi je dobro došlo

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno Re: smeđi iscjedak za vrijeme Cilesta

Citiraj dorijana prvotno napisa
    ps: možda je ovo tema za "Zdravlje odraslih" ?
    Je ;) Selim..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •