Pokazuje rezultate 1 do 50 od 121

Tema: Uspješnost IVF-a - kada je dosta?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Sto se tice donacije js, evo, ja bi prva dala npr Sneki ili nekome kome treba, samo mislim da to ne ide tako. Vjerojatno bi se pitala da li je netko uspio dobiti bebu od mojih js ali ne vjerujem da bi osjecala neku nostalgiju ili zelju da upoznam dijete jer je dio mene (vise iz znatizelje mozda). Geni jesu geni ali mislim da je zena koja nosi dijete zaceto donacijom js ipak prava majka, jer ona ga 9mj ima u trbuhu, osjeca ga kako raste i na kraju ga rodi.

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Kikica1 prvotno napisa Vidi poruku
    Geni jesu geni ali mislim da je zena koja nosi dijete zaceto donacijom js ipak prava majka, jer ona ga 9mj ima u trbuhu, osjeca ga kako raste i na kraju ga rodi.
    Slažem se s tobom, pogotovo zato jer imam posvojeno dijete kojeg smatram SVOJIM i ono mene zove MAMA bez obzira što ga nisam rodila i on to zna, ali to već spada u izlaznu strategiju.
    I meni je jedna doktorica rekla da možda samo prirodnjak i donacija js kao krajnja opcija, mi smo se odlučili za drugi put.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Kikica1 prvotno napisa Vidi poruku
    Sto se tice donacije js, evo, ja bi prva dala npr Sneki ili nekome kome treba,
    O ljubica moja!

Nego, kako ono idu postoci kad se ide na donaciju js? Koliko beba 'pokupi' od donorice, a koliko od majke u čijem trbuhu raste? 30 vs.70%? ili?

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    O ljubica moja!

Nego, kako ono idu postoci kad se ide na donaciju js? Koliko beba 'pokupi' od donorice, a koliko od majke u čijem trbuhu raste? 30 vs.70%? ili?
    hm..... postoji li ijedan ozbiljan rad na ovu temu?

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    hm..... postoji li ijedan ozbiljan rad na ovu temu?
    To treba pitat geneticare. Radi se o epigenetici, sto znaci da npr. ono sto ti jedes utjece na tvoju DNA i prenosis to dalje na potomstvo.... evo ovdje malo nesto http://genetics.thetech.org/ask/ask183
    al najbolje da geneticar objasni, ja sam kemicar.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •