-
Ne znam je li tko gore napisao, nisam sve čitala, ali bitno je znati da nije logika da će 90% parova uspjeti u svom 30-tom pokušaju. Nakon nekog vremena, vrijeme i broj pokušaja uopće ne radi u tom smjeru, doseže se plafon, i sa svakim novim neuspjelim pokušajem par je dalje od djeteta tj. "ne čeka nužno sreća iza idućeg ugla, samo treba bit dovoljno uporan", što je totalni bug koji nekako, po meni, prevladava uopće u našem podeblju - a ove koje su se pomirile, odustanu i šutke to odrađuju, jer je prejaki glas ovih "NIKAD NE ODUSTAJ, I SVE ĆEMO MI POSTATI MAJČICE I DOČEKATI MIRISNE SMOTULJKE" pa to odrađuju u "forumskoj ilegali". Nekako vrijedi - ovo je mjesto za one bez sumnji. Ikakvih.
Naravno, BROJ POKUŠAJA U HRV. JA VIŠE NE ZNAM KAKO RAČUNATI. Tipa... jedan pokušaj u tipa Osijeku... a kako se to može računati kao punokrvni poukšaj. Po meni - ne.
Tako da... tu treba neku sredinu izvuć. Ako ćemo samo o razumu i brojkama.
Ali, još su važnije i emocije i onaj osjećaj u trbuhu koji kaže "ja bi još" ili "ne mogu, brate, više, i konje ubijaju, zar ne".
Taj drugi je teško čuti, zbog ovog glasnog "NE ODUSTAJ NIKAD!!!". Ali, ljudi ga čuju.... treba se malo odmaknut od foruma i sići u poluilegalu, i PP-kavice i slično di neće na "razmišljam o kraju" nastat 25 postova "MENI JE TAKO ŽAO, SANJALA SAM TE JUČER SA TVOJOM BEBICOM ITD."... ili sam sa sobom pričat.
Sretno svima, u nastavku ili odustanku!
Posljednje uređivanje od ina33 : 10.12.2013. at 12:43
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma