-
Projekt za potkrovlje
Imamo potkrovlje od kojih 80-90 m2 i trebali bi ga krenut uređivat u stan gdje ćemo živjeti. Naravno, s što je manje love...ja inzistiram da nam neki stručnjak napravi projekt jer bi htjela da iskoristimo maksimalno prostor, a onda ćemo mi tražit jeftin materijal i jeftinu radnu snagu. Zato Vas molim ako imate za preporučit nekog? I dal znate kako se kreću cijene takvih projekata?
-
I ja sam zainteresirana za isto. Imamo krasan neiskorišten tavan, a guramo se u stanu ispod. Frendica arhitektica je već sve premjerila (i nacrtala), i imamo nekih ideja, ali nam fakat treba stručna pomoć i naravno neki super izvođač.
Sad bu nam se Apri javila!!
-
Osoblje foruma
Puna sam još sljedeća 3 mjeseca :/
imam dobroga knaufera i strujaša i farbača.
tko što treba?
-
E i mi uređujemo potkrovlje, samo prvo krov pa onda unutarnje uređenje. Nama je arhitekt i statičar radio cijeli projekt renoviranje krovišta, unutarnje uređenje i još sto caka jer je kuća stara pa je problem to sve kako treba napraviti. došlo nas je oko 6000kn, ali za jednostavno uređenje bi trebalo biti relativno jeftino. Ovdje je bilo hrpa izračuna i takvih gluposti....
Jel imate krovne prozore. nama su u nacrtu velux, i inače su nam oni preporučeni kao najbolji ali su skupi, grozno, mogla bi urediti cijelu kuhinju za prozore.
Uglavnom prozori velux, pregradbeni zidovi knauf, kao i obloga krova iznutra. Najbitnije je pojačati izolaciju krova da ne bude vruće ljeti a zimi da ne fijuče vjetar..
-
mi imamo Fakro prozore - jeftiniji su u startu, neke smo radili po željenim dimenzijama pa su nam ispali puno povoljniji, kvaliteta je super, sve 5 osim
montaže koju nam je izvodio prijatelj , dobro su montirani ali je zato trajalo...
osnovno pravilo - izbjegavaj prijatelje
-
Osoblje foruma
-
ja znam jednu fenomenalnu arhitekticu,koja ne samo da napravi ono sto zelite,vec vam pomogne i da ono o cemu sanjate-ostvarite.Ovo zvuci malo nevjerovatno no tako je..a zena radi samo po preporuci-i stalno ima posla.E,a ja imam srecu da je poznam
.Ne znam koliko cijeni svoj rad no,ako koga zanima,neka se javi na pp.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma