Pokazuje rezultate 1 do 50 od 79

Tema: Bolovanje za člana obitelji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2019

Početno

Je li itko od vas upoznat sa tim koja prava imam nakon operativnog zahvata MMa.
    Naime, danas sam izašla s posla po njega u bolnicu sigurna da imam pravo na bolovanje BAR DAN DVA za njega. Nakon toga sam otišla kod svoje doktorice koja me nije ni primila a sestra mi je gotovo zatvorila vrata pred nosom da nemam pravo na bolovanje.
    Ne treba mi bolovanje ali sad bi ga iz principa uzela zbog načina na koji su mi se postavili.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Li2 prvotno napisa Vidi poruku
    Je li itko od vas upoznat sa tim koja prava imam nakon operativnog zahvata MMa.
    Naime, danas sam izašla s posla po njega u bolnicu sigurna da imam pravo na bolovanje BAR DAN DVA za njega. Nakon toga sam otišla kod svoje doktorice koja me nije ni primila a sestra mi je gotovo zatvorila vrata pred nosom da nemam pravo na bolovanje.
    Ne treba mi bolovanje ali sad bi ga iz principa uzela zbog načina na koji su mi se postavili.
    kao što je sirius rekla imaš pravo na bolovanje za njegu člana obitelji - djecu i supružnika (za roditelje ne)

ali da ti tvoja dr. otvori bolovanje treba preporuku doktora osobe za koju se otvara bolovanje
    kao što pedijatar piše preporuku za bolovanje za roditelja i obiteljski može samo na osnovu te preporuke otvoriti bolovanje
    tako i tvoja dr. može otvoriti bolovanje samo na preporuku dr. TM, a ne na osnovu otpusnog pisma

imaš pravo, ali imaš i obavezu poštovati proceduru

tvoj je princip da uzmeš bolovanje, doktoričin da mora poštovati pravila
    tako da je ona u pravu ako si došla bez preporuke obiteljske liječnice TM, ali ti je trebala objasniti što ti je za činiti i kako možeš ostvariti svoja, odn. prava TM na njegu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •