Pokazuje rezultate 1 do 50 od 78

Tema: spavanje jednogidišnjaka

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    zuta,moj tako spava od rođenja. Sad ima 1,9 god i sve mi je teže i teže i teže..
    Evo noćas,u 15 min,tri put je tražil cicu. Spavamo skupa,on se tolko vrti i okreče po krevetu da ja više neznam jel to normalno. Rijetko odspi sat u komadu,dva još rijeđe. Uskoro počinjem raditi i neznam na kaj bu to ličilo.
    žužy, možda se dogodi čudo - kad mama i cica ne budu više na raspolaganju, sve bi se moglo riješiti. Imat će period drečanja, ali tebe ne bude u blizini. Klinci su fleksibilni.

Btw. ja nikad nisam mogla zamisliti da spavam s djecom u istom krevetu - zdrobila bi ih... Imali su svaki svoj krevet, mlađe dijete odmah do mene, pa sam gurnula ruku kroz rešetke i češkala noću po glavici, ali NISAM dizala i nisam ih puno dirala noću, da im ne ometam mir. Možda da probaš staviti bebača u kinderbet? Tko zna, možda bi bolje spavao da je sam, a opet blizu tebe...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    žužy, možda se dogodi čudo - kad mama i cica ne budu više na raspolaganju, sve bi se moglo riješiti. Imat će period drečanja, ali tebe ne bude u blizini. Klinci su fleksibilni.

Btw. ja nikad nisam mogla zamisliti da spavam s djecom u istom krevetu - zdrobila bi ih... Imali su svaki svoj krevet, mlađe dijete odmah do mene, pa sam gurnula ruku kroz rešetke i češkala noću po glavici, ali NISAM dizala i nisam ih puno dirala noću, da im ne ometam mir. Možda da probaš staviti bebača u kinderbet? Tko zna, možda bi bolje spavao da je sam, a opet blizu tebe...
    Ma jok..kinderbet nije opcija. On se nutra poigra koju min i van. Čim stignemo,budemo ga maknuli.
    On se baš dosta plakal ko mali,stalno ga nekaj mučilo i ja sam se mučila s njim. A to njegovo nemirno spavanje je eto takvo baš stalno...i neovisno o cici. Po danu je se nekad ni sjeti,i u jaslice ide. Zadnja tri dana traži popodne i navečer,a noću se kotura i rola po krevetu,pa makar cical malo prije.
    Drži me ona...'proči će'.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Ma jok..kinderbet nije opcija. On se nutra poigra koju min i van. Čim stignemo,budemo ga maknuli.
    On se baš dosta plakal ko mali,stalno ga nekaj mučilo i ja sam se mučila s njim. A to njegovo nemirno spavanje je eto takvo baš stalno...i neovisno o cici. Po danu je se nekad ni sjeti,i u jaslice ide. Zadnja tri dana traži popodne i navečer,a noću se kotura i rola po krevetu,pa makar cical malo prije.
    Drži me ona...'proči će'.
    Jeste li ga testirali na alergije, dišne i hranu? Ako nema problema s kožom, možda su dišne kao kod mog E. Ali on je od malena bio na terapiji. Sorry na offt.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •