- 

Pozdrav,
Ovo mi je prvi post na forumu, tako da se ispricavam ako sam nasla krivu temu, ako netko zna bolju molim vas uputite me, da postavim ovo pitanje, ali stvarno neznam vise sto da radim. Imam curicu staru 16 mjeseci koja je jako, jako ziva i energicna, cak toliko da to granici s hiperaktivnoscu. Prije tjedan dana sam ju prestala dojiti, postepeno, pred kraj bi ju dojila samo popodne i navecer prije spavanja. Taj prosli tjedan kad sam potpuno prestala s dojenjem mi je super zaspala i popodne i navecer nakon nekih dvadesetak minuta, mazenja, draganja i pjevanja. Ovaj tjedan je potpuno drugacija prica. Ujutro se budi oko pola 9, oko 1 ju inace popodne stavljam spavati i spava po dva sata, ali zadnjih par dana nema sanse da bi zaspala na nitijedan moguci nacin. Uopce ne zeli spavati vise preko dana i navecer jedva zaspi oko 9. Doslovno ju popodne po 2 sata uspavljujem, uzasno sam iscrpljena, ona divlja po krevetu i ne pokazuje tokom cijeloga dana nijedan znak umora. A preko dana se umori, dva puta ide u setnju i u parku se igra svaki dan. Mlada sam mama, ovo mi je prvo dijete, idem na tezak faks, nista ne uspijevam uciti, nemam uopce vremena za sebe. Ispricavam se na dugackom postu, stvarno neznam sto da radim, ima li itko kakav savjet?

Pravila pisanja postova

- Ne možete otvoriti novu temu

- Ne možete ostaviti odgovor

- Ne možete stavljati privitke

- Ne možete uređivati svoje postove

-  

Pravila foruma