Kopala sam po pretražniku i nisam pronašla...
Ovo ljeto konačno mijenjamo stolariju i podove, trenutno imamo parket star nekoliko desetljeća. Ja sam više za parket, nekako mi ljepše izgleda, djeluje kvalitetnije, trajnije, MM predlaže da razmislimo i o laminatu. Trenutno je jako popularan, strah me je da je to samo zbog cijene(mislim da je najkv. još uvijek jeftiniji od parketa).
Strah me da će se razdvojiti, da će u porice ući prašina pa će nastati crne fugice, mislim da će mi jaaaako smetati što se vidi svaka dlačica pa ću ga stalno usisavati pa time i brzo oštetiti.
Moji ga imaju u potkrovlju i mama nije zadovoljna, žali za parketom, to mi puno govori jer smo jako slične. Ne bih htjela biti nezadovoljna zbog možda ne tako velike razlike u cijeni.
Ispada da sam već odlučila, ali ipak bih htjela i vaša iskustva, i dobra i loša pa da malo odvagnemo prije odluke!
Hvala!

Odgovori s citatom
navodno nije za usporedit kvaliteta parketa sa laminatom,i kao bila bi velika šteta maknuti parket
), uzitak je hodati bos po tome, najtoplije to preporucujemo. Cijena je isto bila povoljna.