Pokazuje rezultate 1 do 50 od 215

Tema: Perilica posuđa - koju izabrati?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj nova21 prvotno napisa Vidi poruku
    sve ti je danas made in china tako da marka ne znači ništa
    Nije tako. Ima i made in EU, i made in Turkey.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

S obzirom da uglavnom nemam dobra iskustva sa servisima i serviserima bijele tehnike trajanje garancije mi nije visoko na listi prioriteta.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U vezi tih dijelova, ono što igra ulogu hoće li se neki dio zvati Siemens ili Vivax ili će se kao noname prodavati na dx.com određuje "izlazna kontrola kvalitete".

U Njemačkoj se mogu kupiti Boschove perilice koje su sastavljene u Njemačkoj. Npr. ova.
    Kao što vidite i cijena je ekskluzivna, suđerica zapravo košta oko 1000€ iliti nekadašnjih 2000DEM, kao što je koštala i prije 20 godina, ostalo je sve kinesko, tursko i rumunjsko, za nas koji nemamo njemačke plaće A i da imamo pitanje je zapravo koliko bi nas uistinu oderali za takav uređaj, zna se kakve su kod nas trgovačke marže.

Uglavnom rekla bih Mojci da si kupi perilicu koja joj se sviđa, tj. ima visok WAF. Neka obrati malo pažnju na vrata i to je to. i onda nek se nada da je Turčin il Kinez koji ju je sastavljao bio dobre volje taj dan i da su dijelovi doista prosli izlaznu kontrolu kvalitete i sve će biti u redu.
    Posljednje uređivanje od marta : 10.12.2013. at 11:35

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Imam istu ovakvu. Meni je prednost ta posebna ladica za beštek jer mi onda stane više drugog suđa kojeg uvijek ima na izvoz. I ima kratki program, 29 min. na 45 stupnjeva. Dostatno za oprati slabije zaprljano posuđe. Pored toga ima i onu vario tipku koja trajanje svakog programa prepolovi. Uglavnom sam dosta zadovoljna i mogu je preporučiti. Cijena nije baš mala, ali još uvijek znatno jeftinija od miele.

Jedino sam primjetila da mi se neki lonci ne osuše iznutra ako vrata nakon pranja ostanu zatvorena. Da li se to Deaedi tebi možda događa? Nisam primjetila da je vezano uz neki posebni program jer sam kombinirala razne programe pa mi se to povremeno dogodi. Za plastiku znam da je sklona zadržavanju vlage, ali me ovo za lonce malo zbunjuje.
    Posljednje uređivanje od Bodulica : 11.12.2013. at 03:11

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku
    Imam istu ovakvu. Meni je prednost ta posebna ladica za beštek jer mi onda stane više drugog suđa kojeg uvijek ima na izvoz. I ima kratki program, 29 min. na 45 stupnjeva. Dostatno za oprati slabije zaprljano posuđe. Pored toga ima i onu vario tipku koja trajanje svakog programa prepolovi. Uglavnom sam dosta zadovoljna i mogu je preporučiti. Cijena nije baš mala, ali još uvijek znatno jeftinija od miele.

Jedino sam primjetila da mi se neki lonci ne osuše iznutra ako vrata nakon pranja ostanu zatvorena. Da li se to Deaedi tebi možda događa? Nisam primjetila da je vezano uz neki posebni program jer sam kombinirala razne programe pa mi se to povremeno dogodi. Za plastiku znam da je sklona zadržavanju vlage, ali me ovo za lonce malo zbunjuje.
    Ja evo nakon 3 i po godine povlačim svoju preporuku za boshc perilicu. i dalje radi, ali mi je teška misterija kako jednoj perilici od preko 5 tisuća kuna u 3 godine toliko se ošteti i zahrđa donja košara da ostavlja tragove na suđu koji se poslije ne mogu skinuti. Nedavno sam uspjela nabaviti povoljno novu preko njuškala pa ću sad vidjeti koliko će ona izdržati. Perilica je kako kažem bila dosta skupa, a i made in germani piše na njoj pa mi je ovo baš neugodno iznenađenje. Uz to ima tako osjetljivi filter da joj svaki kuki u njemu smeta i onda javlja grešku pa ga moram često čistiti. I suđe mi je bilo grozno neko vrijeme, pogotovo čaše pa sam zvala i servisera koji mi je preporučio čišćenje perilice s octom i sodom, a nakon toga i jar platinum tablete koje su skuplje od druhih, ali bar suđe ne izgleda musavo i neoprano.

Uglavnom, nakon candy perilice koja je radila skoro 14 godina bez greške i beko koju imam na otoku ova mi je baš razočaravajuća.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •