Željkica, meni se tvoja beta čini ok, ne mora se nužno duplati, bitno je da pravilno raste.
Željkica, meni se tvoja beta čini ok, ne mora se nužno duplati, bitno je da pravilno raste.
I dr kaze da je ok al za svaku sigurnost da u petak ponovit da vidimo jel i dalje raste.ma bit ce dobro mora ha ha samu sebe tješim!
Zeljkica bit ce to u redu vidjet ces.
Danas sam ponovila betu, 14 dnt 2 blastice je 828!![]()
![]()
![]()
Biska cestitam.
Evo željkica čekam sutra na uzv, strah me za poludit. U utorak je bilo grozno od bolova, išla sam opet vadit betu, znači 15 dan od transfera, bila je 2357, brojka je ok, al bolovi su bili koma čak sam i hitnu zvala, u principu ak se ne previjaš od boli i nema krvarenja nemoj doć i onda od jučer kao odrezano, sve prestalo, ali baš sve, i sise i bol i grčevi, danas kao da nikad niš nije bilo. Štrikam do sutra. Kako si ti?
Biska - čestitam na beti!
željkica - meni se isto čini ok beta. Javi sutra kakva je beta.
Ja isto sutra vadim betu, na 12dpt. Al nekako nemam dobar osjećaj. Osim što me užasno boli glava, jučer i danas smeđarim. Danas sam napravila doma testić - negativan. Tak da sutra idem samo po potvrdu da opet ništa. Osim, ako me slučajno sutra iznenadi.![]()
Žemskice! Pridružujem se isčekivanju!
Nama je danas 10 dpt 2 blastice... Službeno ću umrijeti od isčekivanja, a ako ne umrem, završit ću u ludari...
Simptome i imam i nemam. Nemrem ih i ne znam ih prepoznat...
Test smo čvrsto odlučili NE radit, nego čekat betu u ponedjeljak! Nisam sigurna jel to dobra ili loša ideja... Kaj vi velite?
Čitam uglavnom da ste sve više-manje piškile...
Svima šaljem brdooooooooo![]()
laine, i meni tako bude svako malo. osjetim jako duboke i bolne grčeve koji traju po par minuta pa popuste, pa opet krenu, pa sasvim stanu...
kaže ginekologica da to može biti rastezanje maternice uslijed ostvarene trudnoće.
doći će i taj uzv na red i vidjet ćeš da će sve biti u najboljem redu![]()
Biska čestitam na superbeti.
Laine i ja sam sutra na pregledu, ne mogu od straha, samo da bude sve dobro i
da vidimo malo
Željkica, nadam se da će sutra beta biti uduplana pa da malo odahneš
Yarmai jesi izvadila betu, javi nam
Ostale cure sretno svima
Željkice hvala i tebi sretno s betom i javi nam!!
Yarmmai, zao mi je![]()
![]()
![]()
Yurmmai zaomi je:'(:'(:'(
Yurmami zao mi je!Moja danasnja beta je 304,pravilno je narasla sad cemo vidit sta ce bit dalje uzv mi je za 10 dana mislim da cu skrenut do tad!
Zeljkica super. Znam da je to daleko al brzo ce to. Meni danas tek 6dnt. Ko ce docekati 17.10 i meni uzas sporo dani idu. Jedino neznam zasto me jajnik stalno skaklja i prsa jos lude bole nek prije dva dana.
željkica, bravo na beti! živce u kanticu do ultrazvuka. Biti će to sve super!
Yarmmai žao mi je![]()
željkica super!sad ćemo tebe navoditi za primjer niske bete koja je završila super kad druge cure budu paničarile zbog toga
![]()
Sybila bas si draga!ja cu se tek za 10-tak dana opustiti kad prode uzv!Di su nam Latica i Laine??
Yarmai žao mi je, ne znam koji ti je postupak al evo meni uspio četvrti, glavu gore!
Željkice bravo!!!! Baš mi je drago. Moj uzv prošao ok, vidi se gestacijska u maternici i sve izgleda ok, za 3 tjedna ponovo da vidimo hoće li biti srčeka.
Laine za 3 tjedna uzv? Ja sam bila ovaj tjedan na 5+1 i vidijela se gestacijska vrećica sa zumanjcanom i za tjedan dana opet uzv da vidimo srčeko.
Zeljkice držim fige da sve bude ok, i da brzo prođe vrijeme do uzv-a.
I ja sam danas bila na uzv, vidi se 1 gestacijska vrecica i sve izgleda kako treba
Sljedeci uzv je dogovoren za 10 dana
Cure evo me tek došla, gužva kod ginekologa, imamo hrabro srce na 6+1. I molimo Boga da nam ovaj put čuva bebicu..
Tužnicama zagrljaj, zeljkica super beta napreduje, sada treba dočekati UZV. Sretno svima![]()
1latica, diiivno!
I mi zeljno iscekujemo dan srceka![]()
Latice čestitam od srca i vjerujem da ce sve bit kako treba!
Cestitke Latica! I tebi Zeljkice..
Pozdrav svima! Cestitam friskim trudnicama!
Ja prijavljujem et 1 cetverostanicne mrve 2.dnp. transfer je bio u petak. Dakle danas san 2dnt valjda? Izasla sam iz štosa totalno
Mene danas bole jajnici odnosno vise lijevi probada neznam jel to normalno ima li tko iskustva?
Pozdrav svim curkama... dugo me nije bilo... prosli jos par neuspješnih postupaka ... no ne predajemo se. Od jucer čuvam tri male mrvice, rekla biologica jedan odličan, jedan vrlo dobar i jedan dobar ... pikam se s fragminom, pijem folacin, koristim utrice i odmaram... pa da vidimo kaj ce sad biti...
Nisam. Bili smo posvuda... i kod skvorca i kod simunica... sad smo u Vinogradskoj ...
Nisam ni ja dugo pisala ali vas pratim. Cestitke svim trudnicama i srecu svim cekalicama!
Jucer transfer 2 odlicne blastice, sad cekanje 12 dana...
bernica mi se cujemo hehe
Bernica i Bond dal su vam savjetovali ili ste radile mozda hiseroskopiju nakon par neuspjesnih postupaka?
Nisu mi dali nista, nikakve druge pretrage. Ali jucer mi je dr rekao ako sad ne uspije da ce me poslat na dodatne pretrage. Ipak mi je ovo 7ivf.
Ja radila i biopsiju i Histero... sve ok i opet nije bilo rezultata... sad ćemo vidjeti kaj bu fragmin napravil ...
Krenulo je jutros nekakvo smedarenje, tako se bojim da necemo docekati nase srceko![]()
![]()
![]()
Pozdrav svim curama..
Biska i ja sam imala smeđarenje i to u dva navrata. Nekih destak dana poslije bete.. Sutra ulazim u 22 tjedan..
Biska, samo pozitivno... Ja smedarila do 12tt svaki dan i u par navrata u 16tt ali beba bila borac i zadrzala se. I sada ima sest mjeseca .... I sada takoder pravi borac dok na rodila se. Samo pozivno i pozitivno. Cak sam betu vadila sedam puta da vidimo dal dupla se. Sretno draga!!!!!
Hvala vam cure, divne ste!
Cure kad se ocekuje implantacija 4 stanicnog embrija 2dnp?? U petak je bio transfer. Da li to znaci da sam danas 3dpt?