Stranica 108 od 310 PrviPrvi ... 85898106107108109110118158208 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,351 do 5,400 od 15499

Tema: Nakon transfera II

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj bernica prvotno napisa Vidi poruku
    Mozda fuksija sad fragmin napravi svoje... i ja sam ga sad dobila nakon 7 neuspješnih Icsi... danas ujutro opet plus na clearblue digital ... sad sam ispucala ove gratis clearblue testove... sutra uzimam neki rozi test... nadam se da bu i na njemu plus....
    Bernica cestitam
    Ostalim curama drzim fige za pozitivne bete.

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    Da u dr Poljaka sam,zvala sam pricala sam sa sestrom kaze da to nije nista.....strpljen spasen!
    Draga sretno sutra i javi se !!!

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Mare157, ako ti to nesto znaci, izvadi betu privatno u laboratoriju, ako ćeš biti mirnija, to ti je stotinjak kuna..

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja nemam u okolici privatni lab, moram voziti 100km u jednom smjeru do priv.laba, ali nažicati ću moju soc gin da mi da uputnicu. Znam da me neće odbiti
    Sanjka ma ne odustajem, sad sam samo sigurnija u to što želim jedino ne znam da li da nastavim u Beti ili da idem kod dr.L uz pomoć kojeg smo dobili prvo dijete. Ne mogu punkciju bez anestezije, jednostavno ne mogu!

bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Kod nas u Vz u bolnici vade betu i bez uputnice za 50 kn mislim. I gotova je za 2 sata. Neznam kak je po drugim bolnicama ...

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj bernica prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas u Vz u bolnici vade betu i bez uputnice za 50 kn mislim. I gotova je za 2 sata. Neznam kak je po drugim bolnicama ...
    Pa da, možda se može i kod nas. Zvati ću sutra i pitati, a popodne mi radi gin pa ću već nešto srediti. Baš mi je glupo to da se ne vadi beta...

Sanjka nek nam je sretno!!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

mare, ma moze sigurno
    mislim da je vise od 50 kn, al u svakom slucaju jeftinije nego u privatnom labu
    al ponovi test svakako

bernica cestitam

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj mare157 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa da, možda se može i kod nas. Zvati ću sutra i pitati, a popodne mi radi gin pa ću već nešto srediti. Baš mi je glupo to da se ne vadi beta...

Sanjka nek nam je sretno!!
    Tako je mare!
    Nek nam je sretno!!
    Joj da, L nema anesteziju zato mi i nije opcija.
    Mislim da i u ivf poliklinici nema anestezije.
    Nadam se da ima cura koje su kod Š pa ce nam to iz prvr ruke reci.
    U Podobniku naravno ima.
    Škvorc isto ima.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

rebeca ma ja sam pocela trcati u ciklusu kad sam nenadano ostala trudna pa zato nisam nastavila
    ali vjezbala jesam pa cu i nastaviti
    samo laganini trudnicke vjezbe

bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Kad sam ja bila u Ivf kod Dr S nije bilo anestezije nego nekakav koktelčić... bolno ali podnošljivo... kod skvorca se placa 1000 kn...

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

svugdje privatno se placa dodatno i vrijedi svake lipe

je, i ja sam bila tad u poliklinici ivf
    imala sam 13-14 folikula i bilo mi je uzasno

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj sanjka prvotno napisa Vidi poruku
    Draga sretno sutra i javi se !!!
    Hvala bas si srce!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Zeljkice, imas vibre i od mene za sutra!
    Bernice, super za plusic
    Tuznice grlim, cekalicama drzim palceve.

Moja beta je pala na 325, opet ju ponavljam za nekoliko dana, drago mi je da nije bilo dodatnih muka i komplikacija kad je vec moralo zavrsiti tako rano.
    U Cesku cemo za par mjeseci, mozda u sijecnju, da ju dozivimo u snjeznom ugodaju...

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Ja sam svaki put isla na punkciju pod anestezijom.. Uopce nisam htjela ni isprobati kako je to bez anestezije iako mi je doktor rekao da bi ja to mogla izdrzati s obzirom da sam vec svasta prošla u životu.. E pa bas zato necu, nek i meni jednom bude lakse ako si vec mogu to omoguciti..zar ne?

Vibram za sve kojima treba

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj fuksija prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam svaki put isla na punkciju pod anestezijom.. Uopce nisam htjela ni isprobati kako je to bez anestezije iako mi je doktor rekao da bi ja to mogla izdrzati s obzirom da sam vec svasta prošla u životu.. E pa bas zato necu, nek i meni jednom bude lakse ako si vec mogu to omoguciti..zar ne?

Jos malo pa ce ženama i zube čupati bez anestezije jer su one eto svasta prošle!!
    Punkcija bez anestezije nije humana i točka.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

bas tako fuksija!

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Curke, zanima me koliko ste dugo čekale mengu nakon negativne bete? Mi smo betu vadili 14 dnt 2 blastice i evo danas je prošlo već tjedan dana, a vještica ne stiže... Nikad u životu nisam nestrpljivije čekala mengu nego sada... Prvo se molim da ne dođe, a sad ju ne mogu dočekati...
    Svim čekalicama

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Hvala bas si srce!

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Isto tako i ja. Nije mi palo na pamet da probam bez.

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj biska prvotno napisa Vidi poruku
    Zeljkice, imas vibre i od mene za sutra!
    Bernice, super za plusic
    Tuznice grlim, cekalicama drzim palceve.

Moja beta je pala na 325, opet ju ponavljam za nekoliko dana, drago mi je da nije bilo dodatnih muka i komplikacija kad je vec moralo zavrsiti tako rano.
    U Cesku cemo za par mjeseci, mozda u sijecnju, da ju dozivimo u snjeznom ugodaju...
    Ajde u nekom zlu bar nesto dobro.

bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Napravila i taj rozi... gravignost mini... i ne sviđa mi se bas. Druga crta je tu, roza je ali je taaaak blijeda ... Morat cu ponoviti sutra jer ovaj i nije neki lijepi primjerak ... jos je i dosta rano... 10dnt 3dn embrija... samo se nadam da nije opet biokemijska... makar kad je bila prosli put, gravignost nije pokazival nist. Sad se bar nekaj vidi... treba dočekati taj četvrtak i betu

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Bernica, meni su kod biokemijske bili jako tamni tako da ti to nije mjerilo, a i jako je to rano da bi dobila tamniji test. Izvadi ti betu pa da vidiš na čemu si, zašto moraš čekat četvrtak? Čestitam i sretno dalje, nek je školska!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

bernice, ne brini, nece biti jako tamna jos jedno vrijeme, to ti je sasvim ok za tvoj dnt
    na tim testovima je dobro sto mozes pratiti kako tamne
    al pazi da je uvijek vrsta testa

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Željkica draga, sretno danas na pregledu
    Javi nam se.
    Bernica, čestitam na stupićima, pogledaj moje na avataru, 12 dpt-3d,
    jedva se vidi druga crta, a beta je dan iza bila 400.
    Biska, nadam se da će beta za koji dan biti još manja, samo hrabro.
    Na punkciji sam oba puta primila Dolantin + Voltaren i jako malo me bolilo,
    nije vrijedno spomena
    Ostale cute sretno svima.

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Jutro cure. Ja danas vadim betu,ali jučer test 12dan nakon t,samo meni vidljiva crta..tako da ništa..

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

zeljkice, javi nam se s dobrim vijestima

Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Bernica ja mislim da je to to!!!
    Ma sigurno ak test pokaze imalo drugu crtu -beta bude pozitivna.Samo sad da se pravilno dupla.
    Evo kak god ja imala uvjerenje da bude uspjelo, mislim da moram polako priznat da nismo uspjeli s ovim prvim postupkom ICSI.Evo danas maaalo blago smedkastog na papiru.Bojim se da dolazi vjestica,a treba doc u petak.Simptoma nemam nikakvih. Pusa svima.

bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Popisala ja jos jedan... nakon doručka, kave i tri pisanja... sad je lijepa pozitivna crta... to je onaj osjetljiviji... isto za 15 kn.. one step ... valjda moram popisati sto testova da sa uvjerim da se nekaj dogadja

Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Evo mene s uzv,vidi se pocetna gv i zv al otkucaja nema a trebalo bi ih bit jer je 6tt jedino ako je bila kasnija implantacija bit ce ok, dr nije zadovoljan odnosno 50:50 je,za 10 dana ponovno uzv.Ja se ne nadam .

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Evo mene s uzv,vidi se pocetna gv i zv al otkucaja nema a trebalo bi ih bit jer je 6tt jedino ako je bila kasnija implantacija bit ce ok, dr nije zadovoljan odnosno 50:50 je,za 10 dana ponovno uzv.Ja se ne nadam .
    Uffff.....
    Zeljkic je komentirao sta gv kakvog je oblika i velicine??

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj sanjka prvotno napisa Vidi poruku
    Uffff.....
    Zeljkic je komentirao sta gv kakvog je oblika i velicine??
    Rekao je samo da je manja da je sve u pocetnoj fazi.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

a joj...
    bas mi je zao da nisi nista mirnija
    drzim fige za 10 dana

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Zeljkica
    Zao mi je sto vijesti nisu umirujuce i jasnije

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

željkica ma nadaj se, pa moraš se nadati, ja vibram da bude sve ok na uzv za 10 dana! Vibram za

bernica nasmijala si me s tim testovima. trudna si ženo, strpi se i uživaj do četvrtka.

E sad kod mene situacija da sam jučer imala neke jake grčeve i izašlo malo smeđeg, kao neka vlakna smeđa. popodne isto mrva toga, a jutros imam zatezanja u maternici i nema spootinga. Sve što je izašlo je tamno smeđe, dakle staro. Oprostite na opisima, ali di ću ako ne ovdje
    danas mi je 11dnt i 25dc. Po mom skraćenom ciklusu bi sutra trebala menga. Nastavila sam sa utričima jer evo danas ništa ne izlazi i sad sam sva u upitnicima, jel možda neka kasna implantacija moguća??? Po dr bi sutra trebala pišnuti test, ali ja mislim nakon ovog jučer da vadim betu taman morala 250km voziti do laba. I mislim da ću si dati vremena pa i ako sutra test bude neg (27.dc) da ću nastaviti s utričima do petka i ponoviti sve. Šta vi mislite?

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Željkica nemoj još posustat, ima puno slućajeva da se u 6tt ne vidi srce pa da kasnije ispadne sve ok, to je jedan od razloga što ja čekam 7tt i neću ići sada da se ne sekiram bzvz. Probaj mislit pozitivno! Držim fige.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Hvala vam cure na podrsci...neznam vise sta da mislim umorna sam,mozda bih trebala prihvatit da je za mene zapisano da imam jedno dijete moje zlato ,al nekako jos ne zelim....

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Meni danas 10dnt i nis ne osjecam,
    totalno nista. Sutra idem vadit betu jer nemogu vise izdrzat.

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj mare157 prvotno napisa Vidi poruku
    željkica ma nadaj se, pa moraš se nadati, ja vibram da bude sve ok na uzv za 10 dana! Vibram za

bernica nasmijala si me s tim testovima. trudna si ženo, strpi se i uživaj do četvrtka.

E sad kod mene situacija da sam jučer imala neke jake grčeve i izašlo malo smeđeg, kao neka vlakna smeđa. popodne isto mrva toga, a jutros imam zatezanja u maternici i nema spootinga. Sve što je izašlo je tamno smeđe, dakle staro. Oprostite na opisima, ali di ću ako ne ovdje
    danas mi je 11dnt i 25dc. Po mom skraćenom ciklusu bi sutra trebala menga. Nastavila sam sa utričima jer evo danas ništa ne izlazi i sad sam sva u upitnicima, jel možda neka kasna implantacija moguća??? Po dr bi sutra trebala pišnuti test, ali ja mislim nakon ovog jučer da vadim betu taman morala 250km voziti do laba. I mislim da ću si dati vremena pa i ako sutra test bude neg (27.dc) da ću nastaviti s utričima do petka i ponoviti sve. Šta vi mislite?
    Mare ja bi na tvom mjestu sutra vadila betu i da znas na cisto na cemu si. Ako je dr sutra rekao test onda je beta sutra i vise vec dovoljna. Morala bi pokazati ako je se dogodila implantacija.
    Ruku na srce al ja mislim da ziv embrij nemoze lutati 10 dana i traziti pogodno mjesto za implantaciju pa tako da to smedje od jucer ili je od implantacije koja je bila prije dan dva ili moze biti i od transfera da su malo zagrebali cerviks pa zaostalo nesto sad izlazi jer od utrica nije moglo ili crinone gela, neznam sto koristis.
    Posljednje uređivanje od sanjka : 18.10.2016. at 13:21

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Hvala vam cure na podrsci...neznam vise sta da mislim umorna sam,mozda bih trebala prihvatit da je za mene zapisano da imam jedno dijete moje zlato ,al nekako jos ne zelim....
    Ma daj molim te ne misli tako!! Ništa nije zapisano, mi krojimo svouju sudbinu. Draga samo hrabro, ma nije ni u mpo sve uvijek po zakonima medicine, kasna implantacija može biti uzrok da nema još srčane akcije. Sačekaj, opusti se 10 dana. I sam a znaš da će biti kako bude, ali sekiranjem nećeš ništa pomoći ni sebi ni bebici. drži se draga i misli pozitivno jer ionako loše stvari dolaze same od sebe.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

sanjka, meni je doktor rekao da se implantacija ne događa jedan dan. Da je to proces koji traje neko vrijeme, jer se embrij mora duboko u endometrij zagurati. Malo po malo se to događa.

željkice, držim fige. Nemam što pametnije reći, sve sama znaš

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Cure pa kaj nas tako malo ima koje cekamo betu? Di ste? Niko ne pise o svojim simptomima? Ja nemogu docekat sutraaa, vjecnost

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Bond, ja cekam betu u petak. Isto mi je 10.dnt..a kaj da velim? Simptoma ima pa nema, ne vjerujem vise ni sama sebi...ali jos malo moram izdrzati..test ne radim
    Željkice, nemoj odustati..ako je to ono sto zelis..ponekad se moramo malo pomuciti da bi nam se snovi ostvarili..ja imam jedno dijete, ima 13 god, dijete s (velikim) teškoćama..i oduvijek sam željela imati više djece..sve mi se to malo otegnulo jer uz dijete s teskocama jednostavno nisam mogla imati jos jedno o kojem bi se brinula..kasnije sam se i rastala ali sam i dalje zeljela jos djece..sad sam drugi put udata, pokusavali smo sami dugo i sad vec par godina u mpo-u, vec nam je 5.postupak ali jos uvijek se nadam tako da, glavu gore!

Mare, a sto ti je rekao doktor? Kada da radis betu? Ja na tvom mjestu ne bi nista mijenjala dok ne vidim betu..

Yarmmai avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Bond - sutra očekujemo vijesti o visokoj beti.

Mare - to ništa ne mora značiti -točno to mi je rekao doktor kad sam imala takve simptome, samo nemoj gubit nadu. Iako, nažalost kod mene to nije dobro završilo.
    U mom zadnjem neuspjelom stimuliranom, jedan dan prije bete sam se počela crno brisati (ne mogu čak reći niti smeđarenje, nego baš crno), a dva dana nakon toga sam imala poprilično obilno, ali potpuno crno curenje. Nafta Budući da se prvi dan menge računa svježa krv, ja nisam uopće znala odrediti prvi dan. Ali bez obzira na to, krenula sam odamh u prirodni ciklus i danas izvadila 1 js. Čekam sutra da vidim hoće li nešto biti od nje.

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mare, a sto ti je rekao doktor? Kada da radis betu? Ja na tvom mjestu ne bi nista mijenjala dok ne vidim betu..
    ne vadim betu već samo piškim test, sutra, 27dc

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

yarmmai sretno u prirodnjaku!

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Željkica žao mi je šta nisi čula srce danas Nadam se da ćemo se veseliti za 10 dana. Vjerujem da ti je teško čekati, al to je jedino šta možeš
    Mare, sretno s testićem sutra, nek bude +
    Sretno cure svima!

Yarmmai avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Fuksija - kakva priča! Skidam kapu kako se nosiš sa svime što ti se događa. Stvarno ti od srca želim da uspiješ, sad, odmah! Želim ti ogromnu betu u petak i da sve sretno završi.
    Ja sam se uvijek pitala kako je to imati dijete s teškoćama i jako se bojim da ja nisam dovoljno jaka za nositi se takvim životom. Možda griješim, ne znam, al taj strah dugo nosim u sebi. Ponekad čak pomislim da možda ne bi trebala toliko forsirati te sve potpomognute oplodnje, jer što ću ak sa djetetom ne bude sve u redu.... al onda opet skupim razum na hrpicu i krenem ispočetka.

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    sanjka, meni je doktor rekao da se implantacija ne događa jedan dan. Da je to proces koji traje neko vrijeme, jer se embrij mora duboko u endometrij zagurati. Malo po malo se to događa.

željkice, držim fige. Nemam što pametnije reći, sve sama znaš
    Naravno vrci, nisam niti napisala da implantacija traje jedan dan. Zene koje imaju implantacijsko smedjarenje ili nes kao rozikasto to je vec gotovo i potpuno implantirano. O tom pricamo.
    U ovom slucaju kod nas ovdje koje idemo na ivf se nikako nemoze porediti sa spontanom trudnocom i implantacijom.
    Nama vracaju embrije dva, tri ili pet dana stare i sav proces je brzi. U spontanoj trudnoci embrij koji je tri dana star jos putuje jajovodom.
    Zato sam i napisala da ziv embrij nemoze lutati deset dana i traziti mjesto za implantaciju.
    Posljednje uređivanje od sanjka : 18.10.2016. at 15:53

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Nisam ni mislila da luta 10 dana. Mozda sam se krivo izrazila pa je ispalo da mislim na implataciju, ali mislila sam na bolje ugnjezdivanje. Citala sam negdje da se kod transfera 2dnp embrij krene implantirati oko 5dnt pa do 7 dnt. Nakon toga je moguce da se u nekom periodu pokusa bolje ugnjezditi ukoliko se nije ugnjezdilo kako treba pa sam se pitala da li je mozda to posrijedi. Nema veze, sutra cu sve znati bez nagadanja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •