Odlucila sam se za sljedecu subotu. To bude 11 dnt i citala sam da je tad "najsigurnije" napraviti, ili? Koji dan prije...?
Odlucila sam se za sljedecu subotu. To bude 11 dnt i citala sam da je tad "najsigurnije" napraviti, ili? Koji dan prije...?
Ja sam nova u testovima, ne znam koliko sam već puta izguglala "when to take pregnancy test after blastocyst fet"i primjećujem odgovor u "uskom" rasponu od 6-14 dana
![]()
meni na otpusnom pismu piše da vadim betu za 12 dana, što je 28.11. - ponedjeljak. Ja sam planirala pišnuti 10dnt, što će biti isto subota kao i tebi, imala si dan ranije et. To je dan kad bih trebala dobiti m, pa bi valjda trebalo pokazati, iako mislim da može pokazati i nešto ranije. Najvjerojatnije ću početi s kinezima tamo negdje u srijedu, nisam tako snažne volje, znam se![]()
Ma naravno da si nauračunljiva, boli te cijeli dan!![]()
Da, je, prerano je. Mislim, nekim sretnicama se dogodi + na 6dnt blastice, ali statistički mislim da nije to baš tako značajan postotak :D nisam ni ja bila trudna, prvi mi je postupak, i ja prvi put plivam u ovim vodama. Samo sam tu na forumu od rujna, pa djelujem kao da nešto znam (nemam pojma).
Ne preporučujem ti da piškiš od srijede, samo ćeš se zbedirati ako bude negativan, a ništa ne mora značiti. To je bila više moja ograda, jer sam nestrpljiva užasno s 0 bodova samokontrole po tim pitanjima i dosadno mi jepa očekujem da će crv sumnje tako nekako proraditi. Ali u globalu, realni plan je subota. Ti bi mogla u petak, mislim da je to realno. koji ti je dc? kad bi ti trebala dobiti m?
Odgovaram sama sebi...vec me par sati ful boli kao da stize m. Da je bar samo trbuh, tjesila bih se implantacijom, ali bole ledja i natkoljenice. Mucnina, pocetak glavobolje. Znam da je rano...ali moje se tijelo ponasa apsolutno jednako kao i svaki mjesec 2-3 dana prije menstruacijeprosli ciklus je bio 23 dn, sad sam na 21., iako je inace 28...nda.
Hej Sybila! Sad tek citam postove. Kako si danas? Pa mislim da ne mozes dobiti M tako rano... Sigurno je nesto drugo u pitanju... Uglavnom, nadam se da je sve u redu danas!! Evo, sad ja tebi velim, najvjerojatnije se radi o implantaciji. Ipak su tvoje mrve blastice i do implantacije dolazi ranije![]()
Ma ja isto mislim da nije m i drzim fige da je implantacija!![]()
Jutro.Kako je ovo sve cudno citati.Vecimo sve imamo te bolove,neke trudne neke nazalost nisu.....ponekad se pitam kak je onim curama kaj prirodno ostanu,kakve one imaju simptome i jel imaju ovaj "boli me dolje". Ja sam danas na 31dc,15dno,10dnt. Pusa svima.Idem neki kolac napraviti![]()
Hvala cure. Par puta me budilo po noci kak me boljelo, sad je evo ok i ne boli me vise. A razlog zasto mislim da je menga - bolovi se prvi jave cca tjedan dana ranije i ja pijem brufene cca 3 dana prije. Ali, sta je, zapravo me inace ne boli tak jakovidjet cemo, ali malo su mi pale nade.
Kako si ti klamerica?
Mimi dobar tek![]()
Sretno @NinaDrv, baš sam te potražila da vidim novosti! Držim ti palčeve na najjače za ponedjeljak, a još više za strpljenje![]()
Sretno s duplanjem betice - svim curama!!!!!
Pozdrav cure, sretno svima koje čekaju! Meni je u ponedjeljak transfer. Imala 2 folikula, 1 js koja je evo oplođena. Ima li pozitivnih iskustava s “usamljenicama“?
Sybila, isto kao i tebi bolovi su iscezli. Sada se samo osjecam "tesko" i napuhnuto. Ma valjda ce i to proci kroz par dana.
Mimi, inace i ja sam bas razmisljala danas o curama koje prirodno ostanu trudne i o njihovim simptomima. Mozda smo mi osjetljivije s obzirom na stimulaciju, kolicinu hormona koje smo primile, bolove kod punkcije itd. mimozice
Ama, sretno u ponedjeljak!
Glow, hvala na lijepim zeljama! Molim onog gore da ti ih uslisa![]()
Evo jedne koja je prirodno ostala trudna, nakon godinu i pol pokusavanja!
Svjeze mi je jos i mogu iz prve ruke reci...
Bilo je ciklusa kad sam imala sve simptome trudnoce, pa i bolova i bolnih cica, i ciklusa bez ikakvih bolova i ciklusa kad mi je muka bilo :D psiha cuda radi!
Na kraju, kad sam ostala zapravo trudna imala sam napetost dolje kao da ce doci M svakog trena i jako bolne i osjetljive cice, i to je zapravo sve!
Tek nakon nekoliko tjedana su krenule mucnine i cesto pisanje i ostale cari rane trudnoce :D
Citam vas cesto, jer sam nekako duboko u sebi mislila da cemo i mi u mpo vode ako se ne ostvari prirodno, medjutim dogodilo se nase cudo Bogu hvala!
Puno srece vam svima zelim, drzim fige svim cekalicama i sorry jos jednom na upadu!![]()
Hvala narancica na postui cestitam na tvojoj trudnoci
Cure kak se drzite? Sutra nam je big day - ama i mimsi na transfer, nina nova betadrzim
da sve prodje ok.
Ama - ima cure koje su radile et samo jednog embrija i koji su rezultirali t, ne brini se![]()
Jedva čekam novu betu, sigurna sam da je veeeeelika
Sretno na transferima sutra cure![]()
Joooj baš sam i ja uzbuđena za vas!!
Sretno sutraaaa![]()
Pozdrav svima! I ja sam u fazi čekanja,danas 4 dnt,transfer 2 trodnevna embrija...kad se najranije u ovom slučaju može vadit beta?
Moje apsolutno suludo pretrazivanje interneta bi reklo najranije 9dntOptimalno 14dnt. Realno 12dnt. Ne znam sto kazu cure s vise iskustva...
Hvala puno, divno je to čuti, cure moje! Evo me punog mjehura, vrzmam se na stolici i čekam! Sretno svima danas!
Posljednje uređivanje od AMA : 21.11.2016. at 06:58 Razlog: Premještanje
NinaDrv, držim fige!!!!
Evo i mene ovdje, konacno!
Obavljen fet dvije blastice. Dr.kaze sve super. I endometrij, iako nije rekla tocno kolki je. Jedino...zadnji put mi je bila druga dr.koja mi je rekla da nakon o uzimam samo utrogestane. Sad mi mpo kaze da je trebalo i estrofem...reko pa nije mi nitko to rekao..pitala sam jel problem i rekla je da nije (a sta ce drugo i rec).
Jeej mimsima mijenjaju oni lijekove nekad, nema vezs, pij sad. Pijes i folnu jel tak? Andol su ti dali ili ne? znam da neki daju, ali ne svi.
Ama bi trebala biti odavno gotova
Nina - novosti?
Moje djevojke su nesto uvecane i svrbe (75H ne daje puno prostora za napredak), tu i tamo malo grceva, glavobolja, mucnina sad, temperatura 37,2 i led ledene noge i dalje. I sve to,osim ledenih nogu je uvijek tu i u pms-u. Bas ono...super mi je kak su glupi simptomi m i t isti
![]()
Haha, baš si me nasmijala s tom tvrdnjom o simptomima!Nakon ovoliko muke bilo bi fer da barem odmah znamo jesmo li ili nismo! Ja sam evo legla, po preporuci doktora, prva tri dana samo do wc—a! Transfer je prošao odlično, kako kažu i doktor i biolog(zadovoljan kvalitetom embrija). Držim fige svim čekalicama, znam da i vi držite meni!
Posljednje uređivanje od AMA : 21.11.2016. at 11:41
A meni su rekli lagana setnja i kretanje radi prokrvljenosti maternice. Rekli su mi ne zatvorit se u kucu
Kako to varira zapravo, te preporuke
Posljednje uređivanje od Vrci : 21.11.2016. at 11:47
Vrci, bas sam to mislila. Na kraju sam nasla bas neka istrazivanja koja pokazuju korisnost kretanja nakon et, ali neki dr i dalje traze mirovanje - vjerujem da ovisi o specificnoj trudnici.
Ma ama i mimsi najvece
Pitanje - gdje vadite betu na uputnicu u zgb?
Posljednje uređivanje od Sybila : 21.11.2016. at 11:50
Pijem vitamine za trudnice koji sadrze i folnu,da. Andol ne. Betu cu vadit na uputnicu svog gin. kod kuce, necu u Zg.
Sybila, tvoji simptomi zvuce bas super!
Sretno nam svima!![]()
Sybila - vezano za dane kad treba vaditi betu, samo bi htjela raći da su meni u VG uvijek napisali 12 dana, bez obzira dal to bio AIH, ET 3 dan, FET. Jednom su mi čak kad je taj 12. dan padao u subotu (a mislim da je je ponedjeljak bio neki praznik), doktor rekao neka betu izvadim 11 dan a radilo se o trodnevnom ET. Tako da ne znam jel im to samo špranca ili stvarno misle da AIH i FET blastice trebaju jednak broj dana do bete.
Zato mislim da ti je 9-10 dana dovoljno za čekanje.
Meni je zgb kod kucea nemam pojma di idem - naivno sam mislila u dom zdravlja kad ono...
Mimsi - nisu ti dali bas folacin? On je uber-jak, mozda ne bi bilo steta zamoliti soc.gin. da ti da recept.
Nemamo sreće, beta mi je pala na 21![]()
NinaDrv,žao mi je,drži se..![]()
Jao Nina, jako mi je zao...Odtuguj pa u nove pobjede!
Sybila, pitat cu soc.gina za folnu bas. Sto se tice vađenja bete, ja sam dobila internu uputnicu za sv.duh al ce mi moj gin dat za doma izvadit. I rekli da vadim za14 dana, isto kao i kad su bili trodnevni.
Nina, ne daj se!
Cure, 07.11.mi je bila punkcija, to je bio ponedjeljak, u subotu (12.11.) Transfer 2 blastociste. Vadim betu 25.11. Pitanje: stavljam utrogestane i primjetila sam da je "dolje" sve nekako tvrdo. Jel to znaci da ce mozda menga ili? Jel netko to isto primjetio? Od ostalih simptoma: napuhani trbuh, vise navecer, bolne grudi. Javite se?
NinaDrv - jako mi je žao. Nekako sam stvarno mislila da će danas biti velika beta!
Sybila - možeš vaditi u VG. Odeš na odjel po internu uputnicu i izvadiš krv u labu. Pazi rade samo ujutro (ne znam do koliko sati). Nalazi su ti isti dan. Meni se to iskreno neda čekati, pa ja uvijek vadim betu u Suncu i nalaz dođe kroz 1,5 h na e-mail.
Hej Yarmmai, hvalanisu mi spominjali internu uputnicu, imam uputnicu od soc.gin. gdje se to vadi? Lab preko puta zgrade gin? Tamo di je endokrinolog? Petak mi je 9dnt, mislim da cu vaditi betu ako bude poz test, za vikend bi trebala doci m, pa ako je ne bude (ma i ako je bude) u pon idem vaditi.
Da na endokrinologiji.
Endokrinološki laboratorij
KBC Sestre milosrdnice
Vinogradska cesta 29, Zagreb
01 3787 163
www.endolab.kbcsm.hr
Prijavljujem 472.1, danas 12dnt. Odlučno nisam radila test ovaj put.
mimi ,super beta!Čestitam!!![]()
Mimi, cestitam! Neka je sa srecom i dalje!![]()
@NinaDrv jako mi je žao, ne da se riječima opisati
Imala sam super osjećaj, znam koliko se ozbiljno pripremaš pa je stvarno žalosno. Al sve ćeš zaboraviti kada se konačno dogodi!
Što god ti je sad u glavi, znaj da je normalno i da ćeš s novim jutrom steći snagu za ponovnu borbu i pokušaj. Dan po dan.