Puljanka?
Puljanka?
Evo da se i tu službeno prijavim.
Jedna odlična blastica vraćena, dvije smrznute.
Test iduću subotu.
Sad čekanje, najgori dio.
Ima još tko sa mnom?
Hej, Vrcinisam se prijavila, a i ja sam tu. Meni je danas 5dnt. Planiram raditi test za 5 dana. Blastica je bila savršena, baš školski primjer, kako je rekla biologica.
A ja sam tako negativna da sama sebe živciram. I imam osjećaj da vrijeme stoji, mrzim ovaj dio.
Ja sam naknadno vidjela, vracena blastica mi ima najvisu ocjenu (pise hatching), smrznute su jedna manje (expanded).
Sad se opet puno nadam,iako nemam nikakav pozitivan osjecaj. Kao da se ne zelim nadati da se ne razocaram.
Htjela bih do zadnjeg cekati za test,al ne znam hocu li uspjeti.
Tebi bi jos malo test trebao pokazati. Nama su svima rekli 14 dana od punkcije, meni je to iduca subota. Znaci jos 9 dana
Da, tako je i moja, kako mi je objašnjeno to znači da se blastica već počela izlijegati iz svog omota.
Meni je beta tek 17. jer je u Ri jako kasno vade. Zadnji put sam radila test 10dnt pa tako planiram i sad. Pošto je blastica, vidjet će se da li je uspijelo.
Točno tako se i ja osjećam. Baš me je strah nadati se. A još nemam ni nikakvih simptoma, uh.
Posljednje uređivanje od dino84 : 02.02.2017. at 13:45
Meni možda prijeti kasni hiper, ako beta krene, kaže dr da bi se to oko iduće srijede moglo vidjeti. Sad mi jesu nešto povećani jajnici, ali ne koliko bi očekivala nakon 15ak folikula. I imam nešto slobodne tekućine. Ali mirujem, nisam napuhnuta, pa je i ona iznenađena
Da, u Rijeci baš kasno rade test. Nama su rekli prvo test 14 dana od transfera, a onda betu ako je test pozitivan. Još me zezale da nek odmah idem u Sunce vaditi u subotu. Mislim da i one očekuju plus
Ali da, 10dnt je taman za test.
I prve bebe su nam bile sličnih mjera, i rođene iste godine (2014.jel?) Moj je isto 51cm bio, samo 3190g![]()
Meni je isto jedna vraćena i to savrsena, sa najvecom ocjenom...i primilo se, a nisam ocekivala.. Sretnooo vam![]()
Vrci držim fige!
Inače, ja sam prvi test radila 6dnt blastica ujutro i bio je negativan, popodne isti dan sjena a drugo jutro pozitivan. I blizanci![]()
Ne preporucam tako rano testiranje ali eto ja nisam mogla čekati. Radila one jeftine testove sa eBay-a
Prvi puta ikad doma nemam nikakvih kineza ni testova. To je skandal [emoji38]
Tako bih htjela izdrzati do te subote,al cisto sumnjam
Je, i meni je 6dnt bio pozitivan s duplicima, u 4 ujutrone kazem da je uputno tako rano, ali mislim da nema smisla da se mucite dulje od cca 9dnt kada bi se vec trebalo vidjeti na dobrom testu ako je i jedan malac u pitanju. Vrci - ako imas blizu Mueller, preporucujem njihove trakice za 13 kn, skroz su ok, a jeftinjara
![]()
Ma da? Imam muller,al ne znam jel to drze (manji ducan je)
Meni i je 9dnt test odreden
E sad ste mi bacile bubu u uho. Imam doma dosta tih kineskih testića, a sutra mi je 6dnt. Samo ne znam da li imam hrabrosti za test.
Vrci, da, moja curka je rođena 2014. Bilo bi lijepo da nam se opet sve ponovi![]()
dino, jesi hrabra ili ne?
Ja ostala solo doma. Poslala sam muža i malca kod njegovih za vikend. Treba mi sad malo mirovanja i mira, a oni nek uživaju.
Jest da sam prvo pospremila cijelu sobu i dalje gledam prašinu i još neke stvari. Ali suzdržavam se za sad![]()
Priznajem da su mi dani isli brze od punkcije do transfera, nego ovo sad...
A kao, prvi-drugi dan nakon transfera blastice se ona izliježe (hatching) i onda se prima. To bi trebalo biti gotovo do 4dnt ako se ne varam
Da tak sam nekako i mislila.
Al ima slucajeva di je super blastica pa je i skoro pocelo njeno izlijeganje i tu automatski ide brze sam proces implantacije sto i dokazuju pozitivni testovi na 6 dnt.
Mislim da to nije nuzno povezano s blizanackom jer koliko sam citala forum ima slucajeva i sa jednoplodnom i plus na 6 dnt.
Sve u svemu vrci izdrzi koliko mozes da se ne stresiras bezveze![]()
Pa nama piše da je jučer blastica već išla prema hatchingu, tako da ne znam...
Naravno danas kad sam solo doma i mogu odmarati - meni se ne spava![]()
Mene je sastavilo od bolova 2dnt, prilicno sam sigurna da je tad bila implantacija. Svi simptomi su krenuli vec sljedeci dan - a prva mucnina 5dnt. Oni su na dan transfera sa svim smrzavanjima i odmrzavanjima mislim cak odmakli i dan dalje od 5dn, pa je vjerujem i to pripomoglo.
Mislim da je moguce da imas plus i 6dnt, ali je nesto vjerojatnije s blizancima jer beta brze skace - to je bilo taman 4dn prije ocekivane m, kad bi kao najosjetljiviji testovi trebali raditi za sve (ali sigurna sam da bi dm-ov bio negativan, bio je jedva pozitivan par dana kasnije).
Vrci - znam kako ti je, ja sam imala crve u guzi te dane nevjerojatno. Samo sam nekaj prtljala po stanuako ti se ne spava - setnjica za dobru cirkulaciju
![]()
Sybila moguce je da.......ima puno primjera pa da ne nabrajam.
Mislim da je u biti sto se visine bete tice najvise igra ulogu kad je bila implantacija. Kod nekoga prije a kod nekoga malo kasnije..nema pravila.
Obicno prve bete ovako kao kod tebe na 9 dnt ne ukazuje dal bi bila viseplodna trudnoca....vecinom druga i treca imaju veci porast. Kod tebe je bas slucaj.
Tvoja beta na 9-ti dan je cisto ok.
Bas citala temu beta na koji dan....ima ih puno koje su na 13-ti dann blastice bile od 900 pa na dalje. Jednoplodne trudnoce.
Ipak kao sto sam rekla mislim da implantacija igra veliku ulogu kad se dogodila i povezanost te prve bete.
Evo da se i ja prijavim!
8dnt mi je danas. ET bio treći dan;osmostanični.
Simptoma brdo,a opet ni jedan jer ih imam svaki mjesec kad sam na utrogestanu.
Ovo nam je drugi prirodni,prvi put pukao folikul,drugi put se nije oplodio,a sad metodom ICSI smo došli do transfera.
Nemamo baš visoka očekivanja,ali smo sretni da smo došli i do tu.
Inače,imam jedno 20-ak kineza u ladici i jedan digitalni Clearblue...hoću li stići napraviti koji,vidjeti ćemo...
Nisam bila hrabraStrpljivo sam odlučila čekati 10 dnt. Iskreno, panika me hvata kada pomislim na test, a jedva čekam taj utorak da znam na čemu sam.
I moji kinezi čekaju svoj veliki trenutak![]()
Posljednje uređivanje od dino84 : 03.02.2017. at 22:27
Imam doma dva muller testića. Jedna ona trakica, i jedan test.
Najveći problem je što sam tek 3dtČekat ću s testom barem do srijede-četvrtka. A nadam se i petka
dino, imaš kakvih predosjećaja/simptoma?
Cure želim Vam svima visoku betu. Ja prošli transfer nisam radila test. Nisam bila dovoljno hrabra i mozda bolje jer nije bilo uspješno. Sad u četvrtak imam transfer pa sam malo došla škicnut kako ste. Pišem i ja sa vama ubrzo...
Još ne osjećam ništa posebno, uostalom rano je. Al nekad osjetim jajnike, nekad imam osjećaj kao da će menga. Ali dr je rekla da je to normalno i da to osjetim tekućinu koja mi se dolje malo skupila.
Sad mi se vratili dijete i muž nakon 3 dana, i čim sam se malo više aktivirala osjetim jajnik kako bocka.
Kad mi je bio vraćen trodnevni, plus sam imala 9dnt, znači 12dpo. Tako bih i sad piškila, ovako dobra blastica bi se trebala već lijepo implantirati do tad
Ja ću sutra jednog popiškiti...sutra mi je 11dnt...
Možda će i dino jednoga....
11dnt plus kao kuća!!!!!
Prvi transfer i evo ga...
Čestitam![]()
Sjuskica cestitam!!!!
Sjuskica, čestitam, rekla sam ti da mi oni tvoji simptomi zvuče obećavajućeNeka i dalje sve bude u najboljem redu.
Ja radim test sutra, ali stvarno se ne nadam ničemu jer se osjećam kao da vještica samo što nije stigla.
Vrci, kako si ti?
Hvala vam svima!!!
Dino,ja imam taj osjećaj danima...možda te iznenadi kao i mene!
Meni svaki dan već sve teže padaMislila sam izdržati do subote, ali sad već računam kad bih mogla raditi prvi test.
Ujutro i popodne sam ok, ali se navečer napuhnem i bude mi teže
Cure meni je danas 8dnt ,5dnevnih, al bojim se da ništa opet. Uvik isti slijed i scenarij.. i uvik mi se ovako oko 12og-13og dana cca od punkcije cerkvis spusti i otvrdni skroz,.. jedan i jedini put kad nije ,bila je trudnoća. Naravno,to sve osjetim kad stavljam utrogestane .. kako je kod vas išlo s tim?
Meni je prekjučer cerviks iz tvrdog prešao u mekani-srednje mekani, ovisno o dijelu dana. Isto mi je mekani cerviks do sad bio znak trudnoće.
Jučer navečer mi krenula bol u sisama, i nastavlja se i danas.
Danas sam 5dnt blastica
Jel ti nisko ili visoko? Mislim,znam da nema pravila,al eto..vodim se nekom logikom i dosadašnjim slijedom kod mene,iako nije kod svakog isto.
Hej cure, svratih da vas pozdravim i zaželim sreću!
Sjuskice, čestitam!
Vrci, mene su u dobitnom postupku sise počele boljeti 4dnt, tako da mi se sviđa ovo kod tebe!
Stipka, i meni se isto činilo da je dolje sve tvrdo i bila sam uvjerena da ništa, a za dan-dva pozitivna beta i odjednom sve mekano
Tako da...držite se i budite pozitivne koliko god možete!
Mi smo danas 13+5, jučer bili na uzv i sve ok. Već više od mjesec dana strogo mirujem zbog hematoma i povremenog krvarenja i ne znam do kad ću morat, al nema veze, samo nek je beba dobro
Sretnooo sviimaaaa![]()
Vrci - to zvuci suuuper!to je uskoro za piskenje na stapic!
Stipka - ja sam bila i tvrda i mekana, nemoj se obeshrabriti. Svasta tijelo radi
Mimsi - drago mi je da si se javila! Kako ide to vrijeme, uh...![]()
Posljednje uređivanje od Sybila : 07.02.2017. at 10:12
sjuskice cestitam!
Vrci, aj pisni, aj pisni!
gle, ak je pozitivan super, a ak je neg - jos moze biti prerano
Hvala cure. Al nekako imam osjećaj da to opet ukazuje na nulu.. grrrrr hehe. Jer bas mi je ono,skroz nisko se spustija i jedva stavila jučer i jutros utrogestane . Ono,namučim se dok pronađem put jer sve tvrdo ,kruto .. i koda ih nemogu stavit kako treba,plitko ostanu.. Bozee,da ovo cita netko van ovih priča![]()