I ja imam pcos,al do sad su uvijek pokazale pozitivu samo na trudnocu.
Kaze dr da ako cu ovulirati mogu vec sad na FET.
Bas mi je tesko. Drugima se zalomi i po x djece, mi zelimi samo po 1, 2 i nista i moramo se muciti
I ja imam pcos,al do sad su uvijek pokazale pozitivu samo na trudnocu.
Kaze dr da ako cu ovulirati mogu vec sad na FET.
Bas mi je tesko. Drugima se zalomi i po x djece, mi zelimi samo po 1, 2 i nista i moramo se muciti
Vrci grlim
cudno mi za clearblue, on je obicno negativan ili slabo pozitivan kad se na ostalim testovima vec dobro vidi
meni se na njemu jeeeedva vidjelo, dok je na ostalima bila vec jaka crta
Posljednje uređivanje od Ginger : 10.02.2017. at 09:17
Vrci,jako mi je zao. Sad u nove pobjede. Glavu gore,nema drugo šta. Ja jut našla trag na gaćicama i test - ,znaci gotovo je i za mene. Kakvo jutro. Al koš to rekoh,glavu gore,imam i ja smrzlica još,samo ja ću malo odmorit i tijelo i glavu i očistiti se od sveg ovog pa onda dalje. A zašto ne ide,Bog zna.. ja nemam djece, imam tri postupka insem.i 3 ivf iza sebe,s mojim mužem sve i vise nego dobro,samnom također osim niskog amh,al uvik sam imala lipi br folikula,jajasaca i embrija ko u priči,sve ostalo školski i savršeno,pa eto... nikad ništa. Ja ne mogu ni do tog jednog doći,a kamoooli dvoje ili vise. Tako da Vrci,i ostale koje imate već djecu,neka vam to bude snaga i utjeha za dalje...kao i znak da će sigurno uspit prije ili kasnije!!!![]()
Ajme žao mi i za tebesami minusi se zaredali
Nama je za malca bio uspješan 4.postupak, za drugo dijete ovo je bio 2.
Ali ja ne želim raditi veliku pauzu, imam 2 smrzlića, htjela bih što prije dalje
I ja bi najradije sutra hehe. Al moram malo mislit i na sebe. Očistiti se od svih ovih hormona,glavu malo odmorit jer koliko god se ja ok držala sve je ovo psihički kao i fizički jako iscrpno. Pricekat ću barem jedan ciklus ili dva,da sve dodje na svoje,pa onda hladne glave dalje. Tako mi je i moj dr uvik preporučivao ka Napravit malo pauze.
Vrci, Stipka, zao mi je jako
Uza lh trakice, cb, sve simptome, kak je krenulo...stvarno nimalo ocekivano, sve je djelovalo superne mogu ni zamisliti kako ti je
Radim u takvom okruzju da se cesto pitam (i strasno se krivo zbog toga osjecam, ali eto), vidim zene na heroinu, alkoholicarke, radjaju jedno za drugim bez problema...a mi se tu pucamo lijekovima, vitaminima, stvaramo savrsena okruzja za nase js, pa embrijice da postanu bebice i tako se mucimo i jedva jedva nesto![]()
Meni je najgori dio svega povratak na posao
I ja se isto osjećam krivo, ali baš sam sad i ljuta i ljubomorna na cure koje bez problema ostaju trudneznam da je ružno, ali ne mogu si pomoći, preteško mi danas
Cure bas mi je zao. Neznam sto bih rekla. Isto kao i Stipka nemam jos djece, spremam se za treci ivf i pitam se hoce li uopce ikad doci moje vrijeme. Kao i tebi Vrci najgori mi je povratak na posao kad su svi puni pitanja. Zato sam odlucila ovaj put raditi. I isto me ljuti kada se okrenem oko sebebi pogledam kako sve ostaju lako trudne, ne planirano, desilo se slucajno. Najvise me ljuti kada mi iste te govore vidjet ces koja je to sreca a ja se pitam hocu li???
Eto zao mi je svih nas koje smo ovdje, mucimo se i prolazimo sve te silne postupke.
Vrci, Stipka, žao mi je...
Cure su već sve rekle..
Hvala cure. Novi je dan,glava gore i idemo dalje![]()
Žao mi je....
Cure bas mi je zao znam kako se osjecate... ja sam u 8. mj imala biokemijsku i bas me bilo slomilo. Evo u četvrtak popodne du nam vračene 2 mrvice na čuvanje. Samo se nadam da če im ovaj put biti dobro kod mame pa da če se i zadržati...
11.2. U subotu vracena 1 mrvica u trbu,mislim da je blastocita jer je vracena 5 dan, umjesto utrogestana sam dobila crirone gel. Jel itko koristio taj gel i kad bi mogla radit test na trudnocu? Betu vadim tek 24.2
Pa ako nisi primala hcg,možeš test već tjedan dana nakon transfera ako je 5 ti dan bio transfer. Znaci za vikend ,sub - ned. Nemoj prije da se ne bi bezveze razočarala. Držim fige da +![]()
Mirelaj ja sam imala transfer 9.02 i isto betu vadim 24.02 necu prije. Sad se pratimo. Kako se osjecas?
Nemam nikakvih simptoma, niti imam probadanja niti me grudi bole, bas nista. Ne mirujem vec radim.
Ni ja ovaj put nemam nikakvih simptoma. Ja sam doma jer imam dosta stresan posao pa cu postupak iskoristit i malo odmorit zivceke ali sto se tice simptoma lagano tonu ladje. Dapace toliko dobro se osjecam da se i zalaufam pa krenem da cu nesto napravi pa se sjetim i onda laganini...
Evo ja sam 09.02. imala transfer odmrznutih zametaka, blastociste. Doktor mi je rekao da vadim betu 22.02. i da mogu ići raditi od ponedjeljka (13.02). Ne osjećam ništa posebno, sinoć kao neki pritisak koji osjećam i pred menstruaciju.
Marijaxy drzim figice da bude uspjesan. Mene buni to sto ni pritisak ne osjecam. Prosli put sam imala sve simptome i bolne cike i ledja i grcevi znaci apsolutno sve i bila je biokemijska.
Da li si ti sad bila u stimuliramo postupku? Ja sam imala FET, tako da nije bilo nikakvih stimulacija, hormona koji zapravo rade te simptome. Sad sam na utogestanima i estofemu. Doktor mi je i rekao da neću ništa osjećati, da neću biti napuhana jer nije bilo stimulacije.
I mi smo imali FET. Isti uzimam estrofem, utrogestan,prednison, aspirin i folnu. Mi uvijek idemo na fet jer idemo na donirane blastice posto i ja i suprug imamo problema.
Vjerojatno je još rano za neke simptome. Tješim se. Meni je dr rekao da je trudnoća kod doniranih js puno veća jer se uzimaju js mlađih žena. Sretno i javi se.
Ma naravno nema predaje dok beta ne presudi samo kazem da mi je cudno prvi hrpa simptoma, a sada nista... sretno i tebi od srca.
Pozz curke redovito vas pratim,imala sam transfet 07.02.vracene 2 blastociste.20.02. Vadenje bete...bez ikakvih simptoma...
Zadnji puta imala sam hrpu simptoma visoku betu,da bi na kraju zavrsilo sa kiretazom u 7 tt.
Nadamo se najboljem ishodu...
Pozz bubba drzimo ti fige za uspjesan postupak. Meni je transfer bio 9.02. i isto sam bez simptoma, a prosli postupak hrpa simptoma i bila biokemijska. Kako provodis dane jesi doma na odmaranju ili radis? Ja sam doma i dani su nenormalno dugi...
Ovaj tjedan sam pocela radit,jer nije fizicki naporan a i psihicki mi je puno lakse,al kad dodem doma dan nema kraja,jako sam placljiva i razdrazljiva,najvise mrzim kad mi kazu nemoj mislit na to...i ja bi rado kad bi mi neko rekao za carobnu formulu da me probude na dan bete.
Cure a zasto vi tako kasno vadite betu??
Jesu vam to izricito tako savjetovali vasi mpo dr-i pa onda nema ponavljanja ili kako??
14 dnt to je preporuka dr,al nakon toga ponovo za 2 dana,bar sam ja tako zadnje u 6mj prosle godine.
Pise mi na nalazu da vadim 24.2. PUpunkcija bila 6.2, a transfer 11.2. a kad si ti vadila?
I meni pise 14 dnt znaci ako je transfer bio 9.02 beta bi trebala biti 23 ili 24.02.
Meni su vratili 2 dvodnevna embrija. Test pozitivan na 10 dnt a beta na 12 dnt 139, uzv 6+1 srceko![]()
Ovako, ja sam imala bolove od 4 dnt do 8 dnt i to nisu bili menstrualni bolovi niti pms niti probadanje ni pikanje.
To je bila vrlo neugodna bol nisko po sredini.
Kako je ta bol nestala 9 dnt ja sam isla 10 dnt napraviti test i pozitivan.
Ja se uopce nisam toga drzala sto su mi rekli kad da vadim betu. Bilo mi je zbilja dosta lijekova i pikanja i htjela sam sto prije prestati s tim ako nije uspjelo.
Kad sam im javila bili su odusevljeni i nisam vise ponavljala.
Ja osobno ne bi toliko cekala a pogotovo kod vas svih su blastice vratili.
Sretno cure![]()
Hvala ti,mislim da cu pricekat jos koji dan lakse cu prezivjet u neznanju nego se suocit s negativnim ishodom ili se ponadat,pa se razocarat.
Bubba slazem se sa tobom. Ni ja necu radit test prije. Zivjet cu u blazenom neznanju i nadi do 24.02. i to je to
Jutro ženice drage.. Evo ja budna od 6 i neče san na oči da ga ubiješ . Ženice koje čekate betu kako se osječate? Ja sam več polako nervozna i mada sam sama sebi obečala da neču raditi test prije bete baš mi ne izlazi iz glave. Nestrpljiva sam i baš bi rado da mi neko šapne na uho dali je uspijelo ili ne . Sama sebi sam šašava.. ugodan dan vam želim
Jutro,ja sam budna od 4 jutros,suosjecam s tobom.Ja sam jucer imala lagani smedi iscjedak,nadam se da je to implantacijski bio,a ostalo sve isto...
Ja nisam nikada cekala taj famozni 14 dnt ili cak jos vise kao sto to cure iz Rijeke cekaju al cini mi se da one onda ne ponavljaju betu kad ju rade 18 dnt ili cak 21 dnt.
Iskreno ja bi do tad valjda rogove dobila.
Na prvom mjestu mi je bilo radi same mene da ako je uspjelo da znam i veselim se a ako nije prekid terapije i idemo dalje jer neizvjesnost bar mene ubija i to mi je jos gore da se pitam i trazim simptome.
A i ne piju mi se bas dekortini ako ne treba.
Zene drage sretno vam i ne mora znaciti ako nema simptoma da nije uspjelo. Neke zene zaista ne osjete bas nista a neke da pa tak da je pravilo da pravila nema![]()
Sanjka sad si me malo umirila. Nemam nikakvih simptoma, pa se bojim da ništa od svega. Iako se tješim da ima vremena za simptome. Ja sam transfer imala 09.02, betu vadim 22.02. (kako je dr rekao). Prije sam radila testove dan ranije. Sad više ne.
Bubba ajme navijam na najjace da je to bebica.... bas si me oraspolozila jutros.
Nadamo se da je to to ❤❤❤,jos koji dan do bete pa cemo sve znat
cure, kad mogu najranije vaditi betu ( transfer je bio 11.2-blastocista) nisam izdržala pa sam jučer radila test koji je pokazao-negativno, a danas su mi se pojavile par krvi na papiru, inače imam vrlo kratak ciklus koji traje od 23-24 dana.( danas mi je inače 23 dan ciklusa). S obzirom da ne koristim utrogestane već crinone gel, ne znam da li da ga večeras stavljem ili ne ako krene menstruacija?!
Posljednje uređivanje od mirelaj : 17.02.2017. at 09:43
Krvarenje može biti i implantacija, ne mora biti menstruacija. Drzimda je tako. Radila si test 5dnt, to je debelo prerano da bi bila sigurna da je stvarno negativan.
Betu mozes vaditi 9dnt, tada bi trebala definitivno pokazati.
Ne mogu ti dati savjet za gel, mislim da bi to ipak dr.trebao reci.
Mirelaj, ja sam ovaj mpo ciklus prokrvarila 6dnt blastica. Dr je rekla da do bete (koja je bila 9dnt) i dalje stavljam utriće. Ja sam išla vaditi betu dan ranije jer sam imala minus na testu i znala sam da je to menga. Pričekaj barem do 14dpo (tj.9dnt) s krajem terapije, ili ako baš jako prokrvariš zovi doktora
Nazovi dr, mozda ce te prebaciti na terapiju koja se uzima oralno ako krvaris. Kod mene nazalost krvarenje nikad nije bilo implantacijsko nego dolazeca m, ali ima puuuno primjera koji su upravo suprotni. Od srca ti zelim plusic, na tvom mjestu bih danas ponovila test, tj mozda bolje sutra ujutro. Ja sam betu uvijek radila ranije ako bih krvarila, cca 14-15 dan od punkcije.
Sretno!
Jutro. Mirelaj, Bubba kakvo je stanje sa vašim krvaruckanjem? Ja se iskreno i od srca nadam da su to vaše mrvice. Neznam kako vi ali ja sam konstantno u optimistično-pesimističnom raspoloženju.
Eiii zenice,meni je bilo samo u srijedu i to je stalo nakon nekoliko odlazaka na wc jer je ostalo uvijek na papiru,a raspolozenje....jedan cas ekstaza pucam od srece a drugi tren plac i suze....osim toga nikakvih drugih simptoma nemama...nezz sta je to...kako je kod tebe Blubutterfly?
Evo kod mene apsolutno niti jedan jedini simptom ali bas nista. Cicke, trbuh nula bodova i stvarno neznam sta da mislim. Znam da sam vec dosadna ali stalno usporedjujem ovaj postupak sa proslim i full je drkcije. Prosli put sam imala bolove u trbuhu, ledjima, sise bile osjetljive i sve zavrsilo biokemijskom. Ovaj postupak nista i bas me strah. Ako me nista ne boli zabrinem se jer ne boli ako nesto zaboli zasto sad boli??? Sama sebe cu izludit. Bubba sve mi to mirisi na implantaciju i tako sam sretna zbog tebe..