Kažu da u pravilu implantacijsko krvarenje se pojavi i stane. Kao kod bubbe
A menga stalno ide po malo, ili jače.
Iako može biti svašta, i beba uz stalno krvarenje. Do 14 dana od punkcije bi se trebalo vidjeti
Kažu da u pravilu implantacijsko krvarenje se pojavi i stane. Kao kod bubbe
A menga stalno ide po malo, ili jače.
Iako može biti svašta, i beba uz stalno krvarenje. Do 14 dana od punkcije bi se trebalo vidjeti
Znam znam da nema uspoređivanja i da sve to nista ne znaci ali eto ja sam valjda mazohista pa se volim mučiti.![]()
Drugi tjedan cemo se sve rijesiti neznanja,samo treba biti strpljen zelim nam svima velikuuu betuu
Evo jos jedne transferuse i betocekalice.
Danas je bio transfer 2 rane blastice i prva mi je misao kao svakoj trudnici koja drzi za sebe - sta bi danas finog mogla rucati?!
Bubba, Blue, ostale cekalice drzte se!
Biska nadam se da si se fino napapala i da mazis svoje mrvice. Navijam da ti vrijeme prodje brze i manje stresno nego meni...
Sretno svim curama koje su u iscekivanju i u postupcima! Drzim fige da ove godine bude baby boom! Samo strpljivo i mirno i prodisite svaki simptom. Ljubim vas!
Nisam zvala vv, jer danas nema nikakvog krvarenja, (danas mi inace 24 dan ciklusa, a to znaci da sam jutros trebala dobiti) nista ne osjecam , cak nisam ni napuhana. Ovaj crinone gel je super, stavljam ga jedino prije spavanja. Budem u pon ponovo radila test,
Evo i mene napokon tu. Danas objavljen transfer trodnevnog embrija. Beta 8.3. na Dan zena.Sretno svima u cekanju bete.
Cure da li ima koja iskustva s hiperstimulacijom?
Danas mi je tjedan dana nakon aspiracije. Cijeli tjedan sam mirovala, ništa teško dizala, lagana šetnja i slično.
Danas sam se prvi put malo više kretala i odmah osjećam bolove i pritisak u području desnog jajnika i lagani tamni iscjedak. Da li je moguće da ću ceć dobiti menstruaciju?
Transfera nije bilo zbog hipera, ali imamo dvija smrzlića koja nas čekaju!![]()
![]()
Mirelaj, ako je ovo bio ET iz stimuliranog onda duljina tvog ciklusa nema veze sad s trenutnim stanjem i ne treba se to porediti. Tvoj ciklus je tvoj prirodni ciklus a kad imas stimulirani onda to ne vrijedi e danas sam trebala dobiti...kuzis.
Inace ovo kod tebe mi se jako svidja da si imala par kapljica krvi i to se vise nije ponavljalo jer mi bas nekako djeluje da je implantacija zavrsila a i sto odgovara na 6 dnt. Sretno![]()
Ja sam imala više puta hiper, i odgođeni transfer zbog toga, i svaki put sam baš rano prokrvarila, 7-8 dana nakon aspiracije obično.
Hvala cure. Ja blesava mislila ići raditi u ponedjeljak.
Rekli su mi 2dc na uzv doći. Nadamo se najboljem.
Hvala cure. Sok koji se spominjao je Isosport ako kome bude trebao.
Cure, sutra bi se vratila na posao, pa me zanima da li popodnevne utrice popiti ili staviti vaginalno? U firmi nemam gdje prileci, sjedenje i stajanje su mi jedine opcije![]()
Ako ih ne mozes stavit onda popij, ali znaj da ce te omamit, i nemoj ih piti na prazan zeludac
Biska, zasto nisi trazila da ti da crinone gel, on ti je umjesto utrogestana i koristi se samo navecer prije spavanja
Biska ja radim uredski posao i stavila bi ih i onda onako u neki polusjedeci položaj se zavalila nekih pola sata. Jednostavno ih nisam mogla piti jer su me toliko omamile da ne bi mogla funkcionirati
Mirelaj, do sada sam uvijek ostajala doma tjedan dana nakon transfera pa mi nije palo na pamet uopce razmisljati o alternativi utricima.
Gabi, i ja cu kao ti pokusati jer su i mene oborile tih par puta kada sam ih morala popiti![]()
Da li je normalno da nesto iscuri od tih utrica iako gledam lezati barem pola sata? Mozda da ih probam jos dublje ubaciti...
Ja na poslu ne ležim poslije utrića i nikad mi ništa ne iscuri. Išla raditi dan poslije transfera svaki put.
Hvala Sybila. Vec sam mislila da nesto krivo radim. Do sada sam uvijek dobivala duphaston, a on se pije. A ubuduce ako bude bilo potrebno, trazit cu crinone.![]()
E kod hipera preporucuju piti izotonicne napitke. Ja sam pila isosport
Evo danas samo popodne krv ali slabo i tamnija. Sad samo na wc papiru, svjetlo crveno ljepljivo.
Pa ne znam.
Mislim da još ne bi to računala kao 1dc.
Sad mi je lakse kad vidim da je i drugima tako? Kako si ti Sjuskica, koji ti je tjedan trudnoce?
Ja jutro kad dođem na posao stavim utrogestan i sjedim mirno nekih 40 min i nije mi ništa iscurilo više nego što je normalno, a popodne legnem kad dođem kući. Naravno da se ne može sve apsorbirati.
Glupi hormoni i čekanje i sve!
Noćas sam se probudila nešto prije 5, skoknula do wc-a, vratila se u krevet, zaspala i sanjala najveći crnjak od sna
Naravno, dobila sam nalaz s betom 0, ustanovila da su mi se svi zubi pokvarili od hormona i rasplakala sam se ko ljuta godina.
Kad sam se probudila, jastuk mi je bio mokar od suza
Ni po noći ne mogu imati mira od vlastitih strahova...
Ljuta sam!
Posljednje uređivanje od biska : 20.02.2017. at 09:19
Biska ja sam do prije tjedan dana sanjala svakakve gluposti...od toga da sam došla na UZV da vidim bebicu,a oni meni govore da tu nema gestacijske,da je sve puno folikula i da idemo odmah na punkciju,a meni test pozitivan...hahaha koje šale psiha zbija sa nama...
Chiara danas sam 5+5. Onaj dan kad sam bila po uputnicu bila sam 5+0 i moja doktorica mi je napravila UZV čisto da potvrdi da je u maternici...i bila je gestacijska od 9mm.
Sad čekam nalaz bete (mislim u srijedu da ce biti gotov) pa zovem humanu.
Cure ja se lagano predajem. Stigli svi simptomi vjestice i nada lagano umire.. za snove nemam rijeci ja sam nocas sanjala da sam dojila bebu. Nemogu vam ni opisat tugu koju osjecam jutros.
Meni je najbolje kad mi kažu, samo se opusti. EEEEE. Tko nije ovo doživio, nema pojma o čemu priča.
Blu![]()
Cure drzite se. Jos nista nije izgubljeno. Losi snovi ne znace nuzno da postupak nije uspio.
Sjuskica mozda ce te onda drugi tjedan naruciti za prvi pregled na humanoj. Svu srecu ti zelim ostatak trudnoce.
Posljednje uređivanje od CHIARA... : 20.02.2017. at 11:37
Cure sad kad sam stavlja utrice sam skuzila da mi je cervix skroz gore jedva ga osjetim. Jel zna koja sto je to? Ne kuzim se bas u to pa reko mozda koja od vas zna koj klinac je to. Sorry ako je potanje malo smotano ali eto kako rekoh ne kuzim sta se desava.![]()
Pa nije da ti želim ulijevati lažne nade,ali meni je skroz gore,a kao što rekoh danas sam 5+5. Bitno da ti je da ga uvijek provjeriš u istom položaju i u isto doba dana...jer hoće šetati..ja prije kad sam stavljala utriće točno sam prije M uspjela na njemu napipati otvor i bio je niže....sad je skroz gore i onako skoro stopljen sa okolinom.
Meni je visok cerviks do sada bio znak trudnoće. Do ovog postupka, kad je sve bilo naopačke
Blubutterflay ako ti je cerviks visoko to je dobro. Ja sam sad u trudnoci prokrvarila i on mi se odma spustio. Na srecu nije bilo nista strasno a sad mi je stalno gore i dok stavljam utrice cak nine mogu previse do njega. Moja preporuka ti je da piskis jedan test tek tolko da sebe umiris jer znam da je dugo 15 dana cekati betu. Ja sam ju vadila 16dt al nisam test radila jer je sve bilo ok. Sretno draga.
Radila test- negativno, a danas mi je 9dnt blastociste, tako da se i ja lagano predajem
Cure ja neznam sad dali bi skakala od srece ili plakala od muke ali svaka nova nada je nada... to mi je bas bilo cudno jer utrice stavljam odprilike uvijek u istom polozaju i uvijek mi je ajmo rec smetala ta kuglica, i sinoc mi je bilo cudno kao pitanje pa di je sad i jutros sam je osjetila bas visoko i mekana je skroz na dodir.
Mirelaj ja iskreno mislim da je rano za test strpi se ipak jos malo.
Cure, vratili su mi 2 4-stanična, 2 dan nakon punkcije. Danas mi je 3 dnt. Mislim da je rano za neke simptome ali me grudi ubijaju od jutros i bole me od ruke prema bradavicama. Napuhana sam cijela i tako mi je od samog transfera. Stavljam si utriće, 3x2. Malo mirujem i ležim, malo hodam po stanu a malo obilazim oko zgrade. Susjedi će misliti da nisam svoja pogotovo što hodam puževim korakom. Obzirom da sam tranfer imala 2-gi dan kada bi mogla raditi test? Betu su mi rekli tek početkom 3. mjeseca.
Pozz cekalice,danas vadila betu 14dnt i ona je 79...za dva dana ponovo vadenje...sve se bojim koji bi ishod mogao biti.