Page 149 of 310 FirstFirst ... 4999139147148149150151159199249 ... LastLast
Results 7,401 to 7,450 of 15499

Thread: Nakon transfera II

@bond žao mi je, drži se!..

@jolica dobrodošla i sretno!

snelly85's Avatar

Glow,imas poruku u inboxu

Drage cure, jutros sam nekako sva zabrinuta pa da vas priupitam za misljenje. Jutros kad sam stavljala utrice primijetila sam pomalo neugodan miris i odmah sam se sjetila situacije od prije par mjeseci kada je krenulo smedjarenje pred spontani da je miris bio slicno neugodan. Da li neugodan miris moze nastati od taloga svih tih utrica, trebam li nesto drugacije raditi? Sad se opet pribojavam najgoreg

Bond, Žao mi je, ne mogu ni pomisliti kako je to ponadati se da si uspio i onda na kraju ipak ne.
    Jolice, kako je bilo na transferu? Čitala sam da si se bojala kako će biti.

Jolica30's Avatar

Marijaxy transfer je bio odmah u anesteziji. Nazalost dr kaze da imam jako usko usce dolje i isto nije uspio proci od prve. Neznam dali koja od vas ima takav slucaj?

Iva86's Avatar

Ej Jolice, jesu ti rekli kakav je embri? transver ti je radio u anasteziji, Jesi morala platii anasteziju 1000,00 kuna?

Sybila's Avatar

Jolice-super za transfer, drzim fige da sve prodje super i da beta bude veeelika!
    Biska-ja sam sebi stravicno smrdila od utrica. Do toga da sam u par navrata drzala prst pod nosom na wcu, posebno s obzirom na izrazitu osjetljivost na mirise u pocetku. Miris ne znaci nista osim da koristis utrice - izuzev jakog mirisa po ribi koji upucuje na bakterijsku upalu.

Quote Originally Posted by snelly85 View Post
    Glow,imas poruku u inboxu
    Odgovorila !

Sybila, to s prstima i ja sad radim jer mi je uzasno cudno da ti mirisi tako variraju jer ima dana kad nema ama bas nikakvog neugodnog mirisa. Kamo srece da pusem na hladno...

Jolica30's Avatar

Iva embrij je ocijenjen kao 6A, rekao je dr da je to super i da vec kroz sat dva moze biti osmostanicni. Anesteziju sam isto platila 1000kn, jos se dr ispricavao jer mi mora i ovu naplatiti ali meni nije zao. Sas barem znam da imam problem definitivno i ako cu opet ici opet bi uzela anesteziju. Bolje i tako pa si opusten nego da si u grcu i da maternica dozivi sok.

Poz djevojke.
    S obzirom da sam nova u MPO vodama volila bih vas pomoć, savjet, bilo što.
    12.03. sam bila na transferu i prvih tjedan dana nakon transfera je sve bilo ok (bar se meni tako činilo), u zadnja dva dana imam lagane grčeve (kao pred menstruaciju) i lagano krvarim. Slabije od mog normalnog krvarenja no jače od spotinga i baš je krv.
    Da li je to normalno? I dalje koristim utrogestan 3x2 bez obzira na krvarenje. U ponedjeljak bi trebala ići vaditi betu i mislila sam ih koristiti do tada.
    Malo me to sve uplašilo i ne znam kako da se postavim prema situaciji.

Quote Originally Posted by biska View Post
    Drage cure, jutros sam nekako sva zabrinuta pa da vas priupitam za misljenje. Jutros kad sam stavljala utrice primijetila sam pomalo neugodan miris i odmah sam se sjetila situacije od prije par mjeseci kada je krenulo smedjarenje pred spontani da je miris bio slicno neugodan. Da li neugodan miris moze nastati od taloga svih tih utrica, trebam li nesto drugacije raditi? Sad se opet pribojavam najgoreg
    Draga nije da te strašim,i meni je prije nekih dva tjedna krenuo taj neugodni miris...javilo mi se i ono smeđe krvarenje na dva dana. Moja doktorica nije reagirala na loš nalaz urina iz 5.tj. vec mi je samo rekla da mirujem i pijem puno tekućine.
    Sinoć sam završila hitno u Puli sa jakim bolovima u križima i donjem dijelu trbuha.
    Ispada da mi se aktivirala neka bakterija vjerojatno i imam infekciju u rodnici...vjerojatno od silnih stavljanja utrogestana...jer koliko god mi peremo ruke nije to to.
    Jučer ujutro sam bila kod moje doktorice,rekla sestri da me boli,ona je samo prenijela doktorici i iznijela mi uputnicu za urinokulturu. Niti pregleda niti išta...
    I sad sam završila na dva antibiotika za koje su u Puli rekli da sam trebala dobiti još prije 4,5 tjedna. Sa bebom je sve u redu.
    Poanta moje poruke nije da vas preplašim nego da vam poručim ako i sekundu posumnjate da nešto nije u redu,pravac doktor i inzistirajte na pregledu.
    Previše se mi sve tu trudimo za taj plusić,prolazimo stimulacije i punkcije da bi nas se tako olako shvaćalo i tako tretiralo.
    Također,htjela bih vam reći da se ne preplašite ako vam simptomi nestanu (mučnine,bolne grudi).Meni su nestali prošli tjedan na 9+0,a sa trudnoćom sve u redu.
    Htjela sam to podijeliti sa vama jer kad googlaš takve stvari najčešće pišu najgore stvari.
    Zapamtite,samo hrabro i pozitivno!!!

Bond,istinski mi je žao...i sama sam prošla ružno iskustvo prije 2g.
    Trenutno nema riječi utjehe...samo vrijeme da učini svoje...drži se...

Sjuskica, hvala ti na svom iskustvu!
    Ako se taj miris zadrzi do sutra idem doktorici.
    Kad kazes nalaz urina u 5 tjednu, na kakvu pretragu mislis? Ja sam do sada samo piskica na onu trakicu i to je bilo ok prije tjedan dana. Ovaj tjedan idem vaditi krv i ostale pretrage obaviti.

Jolice dobro dosla

Sjuskica, hvala ti na svom iskustvu!
    Ako se taj miris zadrzi do sutra idem doktorici.
    Kad kazes nalaz urina u 5 tjednu, na kakvu pretragu mislis? Ja sam do sada samo piskica na onu trakicu i to je bilo ok prije tjedan dana. Ovaj tjedan idem vaditi krv i ostale pretrage obaviti.
    Kad sam došla po uputnicu za betu bila sam točno 5+0 (mi sa postupaka iz Rijeke vadimo 21dnt) doktorica mi je napravila odmah UZV,vidjela gestacijsku pa me odmah uputila uz betu na provjeru štitnjače,krvnu sliku,glukozu i urin. Znači običan nalaz urina koji je pokazao masu bakterija i pijesak u urinu.
    K tome su mi leukociti bili troduplo veći...ne znam zašto nije reagirala,a između toga sam bila dva puta kod nje.

Ufff, koma
    Za ne povjerovati kako komotan pristup, sva sreca da je dobro proslo!

E da cure dobila sam i sluzbeni nalaz bete <0,100 iu/l totalno sam zbunjena ok kuzim nisam trudna al jel se moze iz toga vidit dal je uopce doslo do implantacije ili to iz bete nije vidljivo? Hvala vam

Pixxy dobrodošla,
    vidi pms simptomi mogu biti počesto dobar znak, no za krvarenje makar i lagano, najbolje ti je kontaktirati doktora.
    Moguće je i da je riječ o implantaciji ili nakon nje - i sama sam imala od 9-13dnt, ali nije svježa već sitni, tamno smeđi ostaci kao sukrvica nakon stare krastice.
    Sretno!
    Last edited by glow; 21.03.2017 at 15:36.

Quote Originally Posted by glow View Post
    Pixxy dobrodošla,
    vidi pms simptomi mogu biti počesto dobar znak, no za krvarenje makar i lagano, najbolje ti je kontaktirati doktora.
    Moguće je i da je riječ o implantaciji ili nakon nje - i sama sam imala od 9-13dnt, ali nije svježa već sitni, tamno smeđi ostaci kao sukrvica nakon stare krastice.
    Sretno!
    Hvala na odgovoru.
    Imaš pravo, možda je najbolje kontaktirati doktora. No opet, ne znam jel se brinem bezveze ili ne.

Quote Originally Posted by Cekalica123 View Post
    E da cure dobila sam i sluzbeni nalaz bete <0,100 iu/l totalno sam zbunjena ok kuzim nisam trudna al jel se moze iz toga vidit dal je uopce doslo do implantacije ili to iz bete nije vidljivo? Hvala vam
    Ako ja dobro shvaćam tvoj rezultat je manji od 0,100 što bi značilo da nije došlo ni do implatacije....
    Da je bio neki određeni niski rezultat,tada bi bilo riječi o biokemijskoj...znači da je bila implatacija,ali da je odmah otišlo...

Osoblje foruma Inesz's Avatar

cekalica
    pozitivnim se smatra nalaz bhcg veći od 5 IJ

@sjuskica30, @Inesz hvala cure na info. Idemo kod doktora na konzultacije pa smisljavamo novi borbeni plan. Pokusavam ostat optismisticna i gledat ovo kao jedno veliko iskustvo. Jako mi je drago da tu imam i vas pa da se mogu malo posavjetovati, izjadati. Hvala svim curama na potpori
    Last edited by Cekalica123; 21.03.2017 at 19:13.

Koliko dugo ste pile antibiotik cefaleksin nakon punkcije?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja nisam nikad. Možda se jave žene koje su koristile. Vjerojatno ovisi o praksi klinike. Da li si imala nekih problema prilikom punkcije ili su ti dali preventivno? Gdje si bila?

Quote Originally Posted by Marijaxy View Post
    Ja nisam nikad. Možda se jave žene koje su koristile. Vjerojatno ovisi o praksi klinike. Da li si imala nekih problema prilikom punkcije ili su ti dali preventivno? Gdje si bila?
    Nisam imala nikakvih problema kod punkcije, sve cure koje su bile su dobile . Mislim da oni svima daju preventivno. Na vv sam bila

sanjka's Avatar

Quote Originally Posted by sjuskica30 View Post
    Draga nije da te strašim,i meni je prije nekih dva tjedna krenuo taj neugodni miris...javilo mi se i ono smeđe krvarenje na dva dana. Moja doktorica nije reagirala na loš nalaz urina iz 5.tj. vec mi je samo rekla da mirujem i pijem puno tekućine.
    Sinoć sam završila hitno u Puli sa jakim bolovima u križima i donjem dijelu trbuha.
    Ispada da mi se aktivirala neka bakterija vjerojatno i imam infekciju u rodnici...vjerojatno od silnih stavljanja utrogestana...jer koliko god mi peremo ruke nije to to.
    Jučer ujutro sam bila kod moje doktorice,rekla sestri da me boli,ona je samo prenijela doktorici i iznijela mi uputnicu za urinokulturu. Niti pregleda niti išta...
    I sad sam završila na dva antibiotika za koje su u Puli rekli da sam trebala dobiti još prije 4,5 tjedna. Sa bebom je sve u redu.
    Poanta moje poruke nije da vas preplašim nego da vam poručim ako i sekundu posumnjate da nešto nije u redu,pravac doktor i inzistirajte na pregledu.
    Previše se mi sve tu trudimo za taj plusić,prolazimo stimulacije i punkcije da bi nas se tako olako shvaćalo i tako tretiralo.
    Također,htjela bih vam reći da se ne preplašite ako vam simptomi nestanu (mučnine,bolne grudi).Meni su nestali prošli tjedan na 9+0,a sa trudnoćom sve u redu.
    Htjela sam to podijeliti sa vama jer kad googlaš takve stvari najčešće pišu najgore stvari.
    Zapamtite,samo hrabro i pozitivno!!!

Bond,istinski mi je žao...i sama sam prošla ružno iskustvo prije 2g.
    Trenutno nema riječi utjehe...samo vrijeme da učini svoje...drži se...
    Cure mozete uzimati u Duphaston tbl.i jednako su dobri kao i Utrogestan.

Ja na Duphastone ne reagiram...bila sam tri mjeseca na njemu i ništa....kad sam pitala za Crinone gel nakon postupka rekli su da je bolje ostati na utrogestanu koji mi provjereno djeluje.

sanjka's Avatar

Quote Originally Posted by sjuskica30 View Post
    Ja na Duphastone ne reagiram...bila sam tri mjeseca na njemu i ništa....kad sam pitala za Crinone gel nakon postupka rekli su da je bolje ostati na utrogestanu koji mi provjereno djeluje.
    Kako mislis "ne reagiras na Duphastone"????

Za Crinone gel su to vjerojatno rekli jer su Utrici jeftiniju a Crinone dok ne probas i ne znas koja je prednost.
    Ima linearnije djelovanje i puno puno je prakticniji a i higijenski.
    Imaju i depo injekcije pa tako da je bolje izbjeci bilo kakvo iritiranje sad dok je infekcija.

Pozdrav svima.

Prvi puta sam se prijavila na forum samo da za sada prenesem svoje iskustvo.
    4 godine pokušavanja, sve u redu sa mnom i suprugom - doslovno svi nalazi savršeni. Izvršene 3 inseminacije, 1 IVC/ICSI postupak - 3 jajne stanice, vraćena jedna, 2 5-dnevne zamrznute.
    Taj postupak biokemijska.
    1.3. FET, bez ikakvih lijekova, niti utrogestan.
    6.3. - šok, obilno krvarenje, čak obilnije i od menstruacije - trajalo 6 dana. Odustali od ovog postupka.
    13.3. zove me doktorica da li sam radila test na trudnoću, i neka ga napravim. 14.3. - test pozitivan, 15.3. beta 365, 17.3. beta 866.
    Čekamo prvi uzv 31.3.
    Samo sam javila naše iskustvo za sad (što će biti i kako će biti dalje čekamo 31.3.) da drugi ne odustaju i nakon jačeg krvarenja.

Pozdrav.

Hvala akk i sretno do neba!

Jolica30's Avatar

Meni danas tek drugi dan od ET, do bete cu poludit haha

Quote Originally Posted by inika1 View Post
    Koliko dugo ste pile antibiotik cefaleksin nakon punkcije?

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Ako se dobro sjecam uzima se ukupno 8 tableta, dvaput na dan po dvije. Znaci na dan punkcije navecer 2, dan iza punkcije 2 ujutro, 2 navecer, drugi dan nakon punkcije 2 ujutro.

akk,
    hvala sto si javila, bas imas posebnu pricu. Od srca ti zelim skolsku trudnocu do kraja!

Marijaxy i bubekica hvala!!!!
    Još ne vjerujem, samo čekam taj uzv.
    I svima sretno!!!

Quote Originally Posted by akk View Post
    Pozdrav svima.

Prvi puta sam se prijavila na forum samo da za sada prenesem svoje iskustvo.
    4 godine pokušavanja, sve u redu sa mnom i suprugom - doslovno svi nalazi savršeni. Izvršene 3 inseminacije, 1 IVC/ICSI postupak - 3 jajne stanice, vraćena jedna, 2 5-dnevne zamrznute.
    Taj postupak biokemijska.
    1.3. FET, bez ikakvih lijekova, niti utrogestan.
    6.3. - šok, obilno krvarenje, čak obilnije i od menstruacije - trajalo 6 dana. Odustali od ovog postupka.
    13.3. zove me doktorica da li sam radila test na trudnoću, i neka ga napravim. 14.3. - test pozitivan, 15.3. beta 365, 17.3. beta 866.
    Čekamo prvi uzv 31.3.
    Samo sam javila naše iskustvo za sad (što će biti i kako će biti dalje čekamo 31.3.) da drugi ne odustaju i nakon jačeg krvarenja.

Pozdrav.
    Ovaj tvoj tekst kao melem na ranu. Ja baš imam problema sa krvarenjem, poslala sam mail bolnici i zvala no njih dobiti= nemoguća misija.
    Sretno akk! Držim fige da sve prođe super

Evo da vam se i ja pridruzim, odradjen prvi ivf, od 15 j.stanica, 8 ih se razvilo do blasto., 2 smo vratili, svi su odlicne kvalitete. Danas mi je 5 dan od transfera...imala sam i prije transfera mala probadanja, to se nastavilo, probadanja u jajnicima i bolovi u maternici kao predmenstrualni...sinoc sam bas imala jace bolove kao da cu dobit...ne znam je li to od utrogestana i estrofema?Danas manje osijecam...

Quote Originally Posted by sanjka View Post
    Kako mislis "ne reagiras na Duphastone"????

Za Crinone gel su to vjerojatno rekli jer su Utrici jeftiniju a Crinone dok ne probas i ne znas koja je prednost.
    Ima linearnije djelovanje i puno puno je prakticniji a i higijenski.
    Imaju i depo injekcije pa tako da je bolje izbjeci bilo kakvo iritiranje sad dok je infekcija.
    Znači doslovno moj organizam ne reagira na njega...uopće mi ne podiže progesteron....bila sam na njemu tri mjeseca i ništa....onda su me vratili na utrogestan na koji super reagiram,ali mi zna stvarati jake vrtoglavice i mučnine. Jednom sam skoro u nesvjest pala.
    Ja sam na terapiji progesterom već dvije godine jer mi u drugoj fazi ciklusa uopće ne raste. Zato sam i imala spontani prije 2,5g.A s postupcima sam krenula prošle godine u listopadu.
    Moje tri prijateljice iz MPO postupaka su na Crinoneu i super im je.
    Kod njega mi se sviđa baš to što se tako aplicira i samim time je,kao što i ti sama kažeš,više higijenski.
    Međutim,na humanoj su rekli da ne i ostavili me na utrogestanima.

Quote Originally Posted by Maci View Post
    Evo da vam se i ja pridruzim, odradjen prvi ivf, od 15 j.stanica, 8 ih se razvilo do blasto., 2 smo vratili, svi su odlicne kvalitete. Danas mi je 5 dan od transfera...imala sam i prije transfera mala probadanja, to se nastavilo, probadanja u jajnicima i bolovi u maternici kao predmenstrualni...sinoc sam bas imala jace bolove kao da cu dobit...ne znam je li to od utrogestana i estrofema?Danas manje osijecam...
    Maci, cestitke na obilju kvalitetnih blastica

Meni su jaci pms bolovi 5-7 dana nakon transfera bili prisutni u uspjesnim postupcima. Drzim fige da je i kod tebe ista situacija.

Drage cure, prenestrpljiva sam do UZV koji mi je za točno 10 dana pa sam jutros otišla raditi 3. betu da vidimo što se dolje zbiva na 20 dnt.
    Prijavljujem rezultat od 2830, sretna kao prase
    Pozdrav svima, strpljenja svima.. <3

Drage cure,
    prenestrpljiva do UZV koji mi je za točno 10 dana pa išla jutros vaditi 3. betu da vidimo što se tamo dolje zbiva
    Prijavljujem rezultat od 2830!
    Sretna kao prase
    Pozdrav svima, strpljenja svima <3

Maci, cestitke na obilju kvalitetnih blastica

Meni su jaci pms bolovi 5-7 dana nakon transfera bili prisutni u uspjesnim postupcima. Drzim fige da je i kod tebe ista situacija.

Draga Biska,

hvala ti, odmah mi je lakse. Nadam se da ce biti uspjesno...

Drage cure,
    prenestrpljiva do UZV koji mi je za točno 10 dana pa išla jutros vaditi 3. betu da vidimo što se tamo dolje zbiva
    Prijavljujem rezultat od 2830!
    Sretna kao prase
    Pozdrav svima, strpljenja svima <3
    Cestitam Glow!!!

Maci hvala <3
    Pms simptome sam i ja imala, i to takve poznate da sam bila oplakala ovaj postupak oko 6,7 dana - znam da je bilo par dana prije 9. dana kad sam radila testić i evo me
    Neka je sretno, držimo palčeve!!!

pixxie hvala!!!
    Ja sam zvala prvi dan krvarenja i ispitivali me da li je obilno, da nije to ništa da se zna desiti i da je često kod FET-a. Neka sad počnem i sa utrogestanom.
    Ali sam ih zvala slijedeći dan da je krvarenje jako i u biti kao menstruacija i da li ima smisla da koristim utrogestan, pa su odustali i neka javim kad stane krvaranje. Budući da je bilo u subotu nisam zvala, nego je mene onda doktorica zvala u ponedjeljak da neka svejedno napravim test. A betu sam trebala ići vaditi u četvrtak 9.3.

Sad ću ja biti partipuper , jutros sam išla vaditi svoju prvu betu i iznosi 9, moram priznati puno više nego što sam očekivala s obzirom na krvarenje

Default ❤❤

Drage moje cure,
    Uz koje je sve ovo bilo lakše proći..
    Samo da vam javim...danas smo bili na ultrazvuku i imamo dva srćeka❤❤

Sreći nema kraja, ne odustajte nikada!

Znači ipak su tvinsići!!!!! Aaaa čestitke!!!!

Maci hvala <3
    Pms simptome sam i ja imala, i to takve poznate da sam bila oplakala ovaj postupak oko 6,7 dana - znam da je bilo par dana prije 9. dana kad sam radila testić i evo me
    Neka je sretno, držimo palčeve!!!
    Hvala ti Glow:D...daj Boze da uspije svima nama sto prije ...puni ste pozitive i onda je i ostalima dok citaju lakse

Cestitke na bebicama Sarlota

pixxie,
    Ja sam zvala kliniku odmah u ponedjeljak kad je krvarenje počelo, rekli mi da neka još pričekam, da je u biti to normalno kod FET-a i da će me doktorica nazvati. Doktorica mi je rekla neka probam uvesti utrogestan, i pričekam pa da se javim za par dana. Međutim u utorak je krvarenje bilo još jače i ja izgubila svaku nadu i zvala doktoricu da li uopće ima smisla koristiti utrogestan s obzirom na obilno krvarenje, pa ga nisam ni počela koristiti i skroz odustala dok me dr. nije zvala u pon da pita koliko je trajalo krvarenje i da li sam radila test.
    Mirovala sam samo 3 dana, tj mirovala bila na bolovanju ali samo taj dan transfera malo više odmarala sve ostalo nisam posebno pazila, a pogotovo nakon krvarenja, čak i dizala i čuvala nećakinju od 18 kg.
    I od 6.3. normalno radim.
    Sretno!!!