Stranica 15 od 310 PrviPrvi ... 513141516172565115 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 701 do 750 od 15499

Tema: Nakon transfera II

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Meni je to najljepse raditi. Probat cu malo po malo.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Preporuca se izbjegavanje ponavljanih radnji poput peglanja i usisavanja kako ne bi doslo do torzije jajnika, koji su uvecani zbog posljedica stimulacije.

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Dal se to svima preporuca. Ja nisam imala stimulirani vec prirodnjak. Al ako se nesmije onda necu.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Onda peglaj i uzivaj, nis ti nece bit!
    P.S. Ima i kod mene vesa
    Posljednje uređivanje od bubekica : 06.07.2014. at 20:45

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Nebi mi bio problem.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ja cu poluditi jos deset dana..nema goreg od tog cekanja.
    Meni 5 dnt i nema simptoma nikakvih...i sama sam pomislila da opet nista a ovo je 4 put...
    Sretno svima..

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Mary123 ne mora znacit da nece biti nista i ja jos deset dana moram cekati. Neko ima neke simptome neko ne. I meni je ovo 4 pokusaj. Samo glavu gore i nemoj se brinuti sve ce biti dobro.

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

meni je do sada bilo svakakvih simptoma, ali sada ništa, kao da se ništa ne dešava, samo ponekad imam osječaj kao da ču dobiti, stvori se nekakav pritisak dole i to je too... još malooooo i saznati ćemo

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Meni je danas ujutro bio isjedak kao bijelo pranje. Neznam sta bi to moglo biti. Dal mozda zna koja od vas?

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

da nije od utrogestana???

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Niije izgledalo ko od utrica. Malo me to brine jer imam osjecaj ko da cu dobit m. Sve me boli ko pms. A dole sam jako naduta.

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Nek te ne zabrinjava ta bol. Vidim da cure ovdje koje ostanu trudne imaju dosta dugo osjećaj da će svaki tren dobiti.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ma upravo tako..Prosli put sam imala simptome i nije uspjelo..Ma sta bude...
    Ej ja imam ko neku vodicu...malo od utrica al ide nesto vode...koma..ima tko?
    I jucer i danas ujutro kad sta jedem osjecam da cu se ispovracar..

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

A da napravis test. Mozda se iznenadis. Mozda je trudnoca? Da je meni zlo ja bi napravila test

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ma kakav test...ne,ne.Nevjerujem im a i preeerano je.tek je 5 dnt...

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Pricekaj pa ces vidjeti ako ce ti biti i dalje tako pokusaj napraviti.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ma cekat cu ja betu pa sta bude.ionako trebam dobit 14 a beta je 16.7..

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Ja bi ju trebala dobiti za dva dana. Znaci na isti dan vadimo betu? I ja ju vadim tek 16

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ja sam 3dnt i 4dnt imala osjecaj da mi se povraca, sta god pojedem brzo se zasitim i imam osjecaj da cu povratiti, sada samo nemam volje jesti slatki(inace bih ubila za cokoladu) tako da ja to sve pripisujem utricima, iako je prvi postupak, a mary123 i meni zna nekada kada iscuri malo utrica biti vodenastije a nekada, valjda je to sve ok??? i prerano je za test

Ledamo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Meni evo danas neki pritisak pri dnu trbuha, vjerojatno od progesterona ili cu dobiti mada kako rijetko dobivam menstruaciju vise ni ne znam kakav je osjecaj prije nego dobijem. I od nocas uzasne vjetrove imam, i to bas danas kad ponovno idem na posao ; (

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ja sam sinoc imala isto uzasne vjetove mm i ja smo crkavali od smijeha nismo mogli vjerovati,sada je i meni bol u donjem dijelu stomaka bas kao da cu dobiti, tak da bit ce valjda ok...

Ledamo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Pritisak pri dnu stomaka se pojacavao kako je dan odmicao...prestane kratko i onda opet. Pocelo me dolje probadati i osjecala sam neku tezinu, kao da ce nesto iz mene ispasti. Nemir u nogama, rukama, neka vatra iznutra za izluditi. Jutros se opet osjecam dobro, lagani pritisak dolje, nista strasno

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

I kod mene je dole pritisak. Danas sam opet imala onaj iscjedak ko jucer. Al neznam zast me maternica boljela cjelu noc.

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

to se sve lijepo smješta na svoje mjestokod vas cure, ja sada nemam nekih bolova na trenutke pritisak, malo me probode ponekad i to je to, danas je 7dnt ne znam je li trebalo već biti nekih jači simptoma koji bi mirisali na trudnoću

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Lady555 ne brini i kod tebe je sve u redu. A znas da je meni danas 8dt. Ja se spremam i na negativnu stranu jer ce mi tak biti lakse. Bar mislim tak. Cure recite mi kak spavate? Ja nikako. Do 4 ujutro ni oka ne sklopim.

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

nadam se antony34 ja spavam ok, samo me zeza što moram često ići piškiti?? pa se malo razbudim mozda si se preopteretila, meni je tako bilo prva 2-3 dana probudim se u 3 ujutro i ne mogu zaspati...

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Lady neznam cime bi se opteretila. Jucer od bolova nisam mogla spavati al ove dane neznam zast nisam mogla. Ja po noci idem bar 4 puta pisati i to me izluduje. Najljepse zaspim prvi san pa se digni na pisanje. Uzas. Daj mi reci dal si se u prsima sta dobila? Meni su opet narasle a inace imam dosta jaka prsa.

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

cice su mi narasle pravo lijepo. stalno im se divim jer su mi inace male, dosta se pojavilo vena i bole me sada da li je to od utrica ili od trudnoce ne znam, kada sam mislila preopteretila, mislila sam na isccekivanje jer sigurno it brojis dane kao i ja kada cu raditi test i betu???

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Ne razmisljam bas o tome puno. Vise razmisljam kako bi isla raditi jer mi je doma dosadno i to jako. Nisam naucena biti tako dugo doma. Fale mi moje cure s posla to mi tesko pada sto nisam s njima. Mene prsa ne bole ni vene nisam dobila na njima. Al sam vidjela da je dosta cura kojima su veene dosle van.

Ledamo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj antony34 prvotno napisa Vidi poruku
    Lady555 ne brini i kod tebe je sve u redu. A znas da je meni danas 8dt. Ja se spremam i na negativnu stranu jer ce mi tak biti lakse. Bar mislim tak. Cure recite mi kak spavate? Ja nikako. Do 4 ujutro ni oka ne sklopim.
    Ja ovaj put spavam kao beba, vjerujem da je tome pripomogla akupunktura
    Jedva sam izdrzala na poslu..toliko mi neka bol u ledjima, u nogama, nije bilo bas zgodno sjediti..al sam se zato sad izvalila u svoj krevet

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Ledamo blago tebi sto si otisla raditi. Mene je dok ostavio na bolovanju posto radim u takvim uvjetima.

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Lady555 kako si danas? Ja nikako mislim da cu m dobiti. Tako me boli kicma i ljevi jajnik uzas jedan.

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ja sam ziva katastrofa, stalno me boli stomak, probadanja kroz stomak i desni jajnik, sinoc me probudila bol u stomaku, sada osjecam slabost i sve simptome ostale imam da cu dobiti. Bas me je uhvatila depresija da cu dobiti, ali kako vidim imamo skoro iste iste simptome, nadam se da necemo dobiti, meni danas 8dnt...

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Zadnji put dok sam koristila utrice u proslom postupku mi nije uopce bilo tako. Onda nisam imala takve muke ko sad. Nadam se da necemo dobiti. Vele da kad koristis utrice dakao nebi smjela doc m al neznam kak je to u praksi.

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Žene drage, menga kod mene dolazi redovito sa utrogestanima. Danas mi je 7dnt i od 4dnt opet brljavim, a znam da nakon toga slijedi menga, stavljam utriće još ali se ne nadam više. Nadam se da kod vas neće biti isti slučaj sretno!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ledamo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ne znam vise nista ova bol koja je prekucer pocela nimalo zapravo ne popusta. Stomak i dalje boli kao kad dobijem menstruaciju i ledja razvaljuju. Nemam zapravo osjecaj da cu dobiti, mada uz silne lijekove moze biti da je sve izmjenjeno.

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Kika222 zao mi je. Ledamo moguce da je radi ljekova drugacije al vidis da ne mora biti. Vrijedi ono da nismo svi isti.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Eto da vam se i ja javim.
    Meni danas 7 dnt..neznam sta reci od simptoma jer ima svega...drzite mi se,evo u nasih beta jos malo..

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Cure evo i od mene pozitivnih vibrica za sve betocekalice ~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`~~~~`~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Drz'te se.....jos malo

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Cure evo i od mene pozitivnih vibrica za sve betocekalice ~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`~~~~`~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Drz'te se.....jos malo
    i ja se spremam za sistina tamu ke pravam ivf zdravje boze u septemvri so dusa ceka da dojde toj moment 1 godina od mojot et do denes

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

kika222 kakvo je stanje jesi vadila betu, ledamo jesi radila slucajno test koliko znam sutra trebas betu vaditi???

antony34 kako se drzis, mene i dalje boli stomak i ledja, sva sam ispuhala, cice bole ali ne toliko kao na pocetku, tako da mislim da od mene nema nista,,,bas sam izgubila osjecaj da bi mogla biti trudna, i bolovi su mi malo drugaciji kao da se tijelo bori, kao da odbacuje moj lijepi embrij,,, ne znam ima li tko jos takav osjecaj ili ssam ja pukla totalno

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Lady555 danas nisam najbolje muka mi je otkako sam se digla. Leda me ne bole visecak se i bol u jajnicima smirila. Mozda se tvoje tjelo izborilo pa je bebica ostala. Danas nemogu kavu piti ne pase mi. To bas ni nije dobro jer bez kave ne mogu funkcionirati. Vidjet ces da ce sve biti dobro.

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ja trebam vaditi betu 15.7. al danas ujutro sam napravila test i negativan je tak da ja idem po betu reda radi... Sretno vama ostalima

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Kika222 nadam se da ce beta biti pozitivna. Eto zato ja necu raditi test bolje da pocekam batu pa kako Bog da tako ce biti.

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

antony 34 ta muka dobro zvuci, kika222 ja navijam i dallje za betu...

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Hvala vam žene ali iza mene je puno ovakvih postupaka, nažalost znam kada je kraj.. Želim vam lijepe brojčice

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

kika222

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Kika222 drzi nam se

Ledamo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Jos se mislim dal da uradim test..zelim se sama pripremiti na lose, mada covjek nikad nije dovoljno spreman i jak ponovno cuti ono :zao nam je, niste trudni a onda opet pomislim toliko para ce nam jos trebati, potrosili smo vec vise nego sto je planirano..mozda bolje ustediti haha. Ma koga zavaravam, bojim se jos jednog neuspjeha, ne mogu opet vidjeti negativan test kod mene je bol i dalje tu, ujutro ustanem ok, i onda kako dan odmice bol je intenzivnija

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj hulija prvotno napisa Vidi poruku
    i ja se spremam za sistina tamu ke pravam ivf zdravje boze u septemvri so dusa ceka da dojde toj moment 1 godina od mojot et do denes
    Sretno hulija u septem. Kod kojeg dr.ces ici?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •