Curke probajte se opustiti i ne misliti previše o testovima i mogućem rezultatu. Kad dođe vrijeme doznat ćete na čemu ste. Držim fige da vam bete budu velike![]()
Curke probajte se opustiti i ne misliti previše o testovima i mogućem rezultatu. Kad dođe vrijeme doznat ćete na čemu ste. Držim fige da vam bete budu velike![]()
Cure koje su od vas imale implementacijsko krvarenje nakon transfera možete napisati kakvo je bilo i na koji dan se dogodilo?
Sent from my iPhone using Tapatalk
evo i mene prijavljujem transfer danas jedne lijepe blasrociste ( kazr dr.ekspandirane) .blagi je hiper prisutan dr je htjela da idemo na zamrzavanje zboh jako uvecanih jajnika i slobodne tekucine ali nakon 2 pregleda i na moje inzistiranje ipak napravljen transfer. sutra moramo zvati da vidimo kako nam je hos jedan razvija , te da li ce biti zamrzavanje
Sad samo opušteno i čekati jednu finu beticu![]()
inika1, što se tiče implantacijskog krvarenja, ja ga nikad nisam imala, pa tako mi je uvijek i beta bila 0 na kraju... tako da stvarno ne znam, možda cure znaju kako bi to točno trebalo izgledati, iako po prijateljicama znam da to zna dosta varirati i količinski i vremenski![]()
Sretno svim čekalicama!!![]()
Inka,ja sam ga imala. Poceo na dan vadjenja bete 12dnt tako da sam mislila da cu dobit mengu. To tamno smeckasto je trajalo 2-3 dana. I pojavljivalo se svaka dva tri tjedna po 2-3 dana. Sve do negdje 8tt. Nije bilo hematoma.
Posljednje uređivanje od MalaMa : 29.03.2017. at 14:22
Meni polako nestaju simptomi. Samo prekjucer navecer su mi grudi bile tvrde. Sad su sve manje i potpuno mekse. Niti leptirice ne osjetim vise.
Bas se praznjikavo osjecam. Strah me nadati se. Još 5 dana do testa
Nakon punkcije dobila sam booster brevactid 1500
Transfer je bio prošli cet 23.03.
Prvih par dana sam imala povremena probadanja i bol u leđima .
-Ovaj pon (4dnt ako se dan transfera računa kao nulti)27.03.sam dobila injekciju decapetyla i par sati poslje me fakat dosta probadalo u maternici ,bila sam dosta napuhana i leđa su me boljela ... ali popodne je krenulo na bolje
-5. I 6. dnt se napuhnutost smanjila a povremeno imam probadanja ispod pupka niže i grudi su malo osjetljive , leđa me ne bole
Današnji 7.dnt je počeo isto ko i jučer
E sad za dalje ne znam kako bude .....
A trošim još i utrogestan 3*2, estrofem 3x1 i aspirin
Maritas, u kojoj si klinici?
Onda nas ima tri koje otprilike u isto vrijeme trebamo docekati betu, nadam se neki veliki fini broj
Evo curke da se i ja predbiljezim za 4.4.i vadenje bete. Drzim vam svima fige i nadam se visokim betama!!!!
Cure jeste primile kakve boostere nakon punkcije i transfera ?
Nikad nisam primala nikakve boostere, sad uzimam utrogestan 3x2, decortin 10mg dnevno, aspirin,folnu. U pravilu od 3dt imam stalno prisutan neki pritisak u maternici a sad nemam pojma dali bi to bio ikakav simptom obzirom da trudnoću niti pozitivnu betu nisam nikad dočekala.
moja beta je 11.4. i ja isto nikad nisam primila boostere, trenutno sam na estrofemu i crinone gel.i to je to . meni je jucer navecer nakon transfera takvo jako probadanje i danas popodne ali to pripisujem uvecanim jajnicima. ma tim simptomim ne vjerujem nista.prvi postupak svi moguci simptomi nista .drugi postupak nikakvi i opet nista. uf, meni najgore pada sto na nista nemogu utjecati
Dole me malo malo nesto probada, stalno moram piskiti,pritisak na mjehur.. sad da li je to od lijekova ili se mrva primila, ne znam. Vi? Kakvi su vasi simptomi?
vi imate svakakve simptome. meni samo malo vece grudi.
bile su jednu vecer tvrde i to proslo.
samo crinone uzimam.
sluzbeno trebam vaditi betu tek oko 10-og.
imam hrpicu kineskih testova. ne znam kad da krenem sa njima. cekati cu vaše bete. ako izdrzim. najgore mi je na poslu.
jolica jesi ti i danas piskila?
sretno svima![]()
Joj nisam više ništ. Najradije nebi ni betu vadila nego živjela u uvjerenju da sam trudnica :D
Joj i ja a sto je ponedjeljak blize to mi je teze. Nadam se da ovaj put necu ugledat nulu.
to čekanje bete je najgore, dva tjedna kao dvije godine. držim fige cure da bete budu velike![]()
Ja sam odlučila u ponedjeljak krenut sa testovima... do petka ih potrošiti par i onda vađenje bete... a dotad... triba priživit ove "simptome", za koje ne znan više jesan ih umislila ili su pravi...
U postavkama imas opciju sa lijeve strane moj profil,uredi potpis.Kliknes na to i pises ....![]()
Meni je danas 11dt 6stanicnog embrija, jutros radila test i minus. Mislim da se i primilo da bi danas test vec pokazao nesto zar ne?
Jolica pricekaj betu ! Mozda je bila kasnija implantacija.
Jolica, izvadi betu odmah u ponedjeljak ako ti je tesko cekati, ali nemoj se testicima muciti.
Kako se osjecas, imate kakvih planova za vikend?
Biska kod mene prava drama. Pojavila mi se i krv, za mengu mi je jos rano, trebala bi tek za 8 dana. Nije jako krvarenje ali ga ima. Sad cekam doktora da me nazove. Do ponedjeljka betu vise nemogu nigdje izvaditi. Neznam jedino dali on moze sta vidjeti vec na uzv da ga pitam?
Jolica, mislim da je rano za uzv. Umiri se koliko mozes obzirom na okolnosti i poslusaj doktora. Drzi se!
Je da klamerica al krenula je i krv. Ne jako ali....no dr kaze nastavit terapiju do bete u ponedjeljak.
Pozdrav cure, da vam se pridruzim. Ja sam isto betocekalica. Danas mi je 6 dana od transfera, 3 dan su vraćene 2 osmostanicne. Od simptoma nemam ništa samo malo osjetljive cicke. Sad one mi tako znaju biti ili prije stvari ili je možda od utrica, a ko zna možda je i ovaj put drugi razlog.betu bi trebala za tjedan dana izvadit
Zenske ima li smisla nastaviti cijeli vikend sa terapijom ako se krvarenje pojacava? Doktor je rekao da do ponedjeljka uzimam a ja nisam pametna. Betu mogu izvadit tek toliko da se vidi nula u ponedjeljak?
Bok cure, uzv smo dočekali i vijesti su dobre. Imamo gestacijsku vrećicu, plod uredan i kuca nam srčeko!!! ❤❤❤❤
Jedva suspregnula suze.
@snelly85 javi nam se s vijestima
Čekalice drage, najgora je znam, ta neizvjesnost. Ali, vrijeme uvijek ide i nastojte biti mirne i opuštati se.
Jolice i ja sam danas nakon 3 pozitivne bete, zastala pred ordinacijom od straha. A onda opet rekoh idemo, samo pozitivno!!
Želim vam od srca, najljepše ishode i rezultate!! ❤