Stranica 153 od 310 PrviPrvi ... 53103143151152153154155163203253 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 7,601 do 7,650 od 15499

Tema: Nakon transfera II

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj JUHU prvotno napisa Vidi poruku
    Lenich pa to je superrrr čestitam ti od srca.
    Hvala ti draga, sutra vadim betu, nadam se da ce sve biti dobro! Kak se ti drzis, nisam te cugo cula...

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj Lenich prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ti draga, sutra vadim betu, nadam se da ce sve biti dobro! Kak se ti drzis, nisam te cugo cula...
    Ma bit ce sve ok, ja dam ok, imala sam punkciju u srijedu dobili tri js biolog nam javio da su se sve tri oplodile i da se pravilno dijele sutra mi je transfer blastociste pa se sad samo nadam da ce sutra sve biti ok.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Pa to je super!!!! Ti imas i smrzlica jednog onda. Bravo! Sad samo polako, od sutra si trudnica.

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Akk drzi se!
    Od negative bete jedino gore je pozitivna pa takav ishod
    Meni je danas 9dnt i od simptoma mi je najgore sto jucer i danas jedva ista mogu obavit, samo sam u horizontali. Dobila sam 4 cm u stomaku, ako mi je mjehur pun onda jedva hodam od pritiska, a ne mogu napravit 10 stepenica bez da ostanem bez zraka, ko 9. mjesec trudnoce. Mislim da bi moglo bit u pitanju hiper, jer je slicno bilo u obe zadnje pune stimulacije. Vidit cu razvoj sljedećih par dana, ali sam betu mislila 06.04.(13dnt), tako da mogu ponovit u subotu 08.04.
    Drzite se jos par dana, pa imamo puno beta na redu

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj Wannabemummy prvotno napisa Vidi poruku
    Jutros, 8. dnt, test negativan... Ponovit cemo sutra opet...
    Ma ja mislim da je još rano za test..mozda da pričekas bar 10 dan...ima li kakvih novih simptoma? Kod mene baš ništa osim nervoze, šta može bit i pms :/

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Mala nadopuna...temperatura mi je j dalje prisutna, danas čak 37,6. Jel moguće da je to od utrica?

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Mamiblue prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ja mislim da je još rano za test..mozda da pričekas bar 10 dan...ima li kakvih novih simptoma? Kod mene baš ništa osim nervoze, šta može bit i pms :/
    Ponovit ću vjerojatno i sutra i prekosutra, ne mogu ja izdržati bez testova... Od simptoma ništa novo, i dalje boli donji dio leđa i glava... ostalo sve kao da se ništa ne događa, nikakve promjene na sisama, ni ikakvo krvarenje... ama baš ništa... ubija me ovo čekanje i sama sebi govorin uvik da te testove ne triba raditi, a na kraju krenen uvik od 8. dnt...
    A za nervozu da ne govorin, osobito nakon današnjeg testa... sve mi je u glavi propalo, koliko muke i truda, a da opet ne uspije

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj iva777 prvotno napisa Vidi poruku
    Jolica , maritas , cure zao mi je !
    akk nisam u toku , sto se dogodilo??
    wannabemummy, ponovi test i cekaj betu, nadam se da ce iznenaditi !
    kod mene standard , ni S od simptoma osim sto svi imamo od progesteron . 4dpt - lagano brojim do prvog testa.
    kako nastojim bit realna, ukoliko ne uspije ovaj put , mogu u Fet vec sljedeci ciklus ili?
    Nama su rekli da se u FET može odmah sljedeći mjesec, nakon šta smo bili na ICSI-ju

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

mamiblue, i meni je uvijek takva temperatura od utrica .
    wannabemummy hvala za info!
    drzim fige za +
    akk zaista mi je zao, drzim fige za eskimica !

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Cure imam nevjerojate simptome pms-a .takva tupa bol u trbuha sa povremenim probadanjem , kao da cu dobit svaki cas.A podocnjaci , nikad ovakvi. (.)(.) vece za 2 broja nemogu ih niti pogledati koliko bole.
    prosi put sam imala simptome pms 9dpt i dobila m pod utricima.
    uf danas mi nije dan !! sta nam rade ovi hormoni ajme !

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Jutros, 9. dnt test je opet negativan, nikakve sjene, ni blijede linije, pomirili smo se s činjenicom da opet nije uspilo... Nabavili smo testova koliko nema prosječna ljekarna...
    Još par dana pa ćemo potvrdit betom... i to je to...

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Ja cekam betu da potvrdimo da je to to. " ljubazna " teta u labosu mi rekla da ce nalaz biti sutra hahaha. A ja se nemam snage prepucavati. Mozda mozda mi ga uspije rodakinja danas podici ali prije 20h nista.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Jolica30 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja cekam betu da potvrdimo da je to to. " ljubazna " teta u labosu mi rekla da ce nalaz biti sutra hahaha. A ja se nemam snage prepucavati. Mozda mozda mi ga uspije rodakinja danas podici ali prije 20h nista.
    Stvarno mi je užasno ža Jolice

Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

o zaboga, kao sol na ranu
    žao mi je

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Jolica bas mi je zao

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Moja beta na 11 dnt iznosi 170,40.
    Ovo je kao san! Najljepsi osjecaj na svijetu!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Lenich, krasna beta!
    Cestitam od srca

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Lenich čestitam !!

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Moja beta na 11 dnt iznosi 170,40.
    Ovo je kao san! Najljepsi osjecaj na svijetu!
    Lenich čestitam od srca ❤
    Drage moje evo od danas sam čuvalica dvije prekrasne blastociste. Od tri jajne stanice sve tri su se oplodile, jedna je stala a ove dvije smo prije par sati varili. Prekrasan osjećaj sad samo treba izdržati do 18.4

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Juhu, bravo ! želim da ti vrijeme što prije prođe i da bude velika beta !
    Meni i danas izraženi pms simptomi, napuhan trbuh više nego svih dana , danas otišla na posao , ništa ne mogu obući sve me stišće .vagala sam se , dobila sam 3 kg
    Cure, neznam kako vama ali meni je ten koma , sve se ljušti i kao da mi je puno lice smeđih mrlja , strašno.
    A spava mi se , ali stalno ... spavam popodne i onda navečer zaspem bez problema .

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Lenich cestitke!!! Nadam se da ce krenit vlakic pozitivnih ovaj tjedan
    Juhu sretno s cuvanjem, brzo ce to proc.
    Iva mene strah stat na vagu, dobila sam 4 cm u stomaku. Mene samo tjesi da to mozda i nije los simptom...Koza mi je isto katastrofa, stalno mazem ruke i lice, ali nista ne pomaze. Od hrane samo tamanim kiselo. Prije sam zivila na kavi i slatkom, sad to ne mogu ni pogledat.

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Ovan prvotno napisa Vidi poruku
    Lenich cestitke!!! Nadam se da ce krenit vlakic pozitivnih ovaj tjedan
    Juhu sretno s cuvanjem, brzo ce to proc.
    Iva mene strah stat na vagu, dobila sam 4 cm u stomaku. Mene samo tjesi da to mozda i nije los simptom...Koza mi je isto katastrofa, stalno mazem ruke i lice, ali nista ne pomaze. Od hrane samo tamanim kiselo. Prije sam zivila na kavi i slatkom, sad to ne mogu ni pogledat.

E i ja po kiselom , kiseli krastavci , cikla, aceto... samo daj
    Kao da nisam sva svoja ovih dana, kroz koji dan radim test pa što bude bude.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Hvala vam! Prekosutra ponavljamo i nadamo se lijepom duplanju. Sretno svima...

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Ej cure, meni danas totalno čudan dan, 9 dan nakon et...jutros na papiru nakon piskenja tragovi krvi smedi, popodne na papiru svježa krv, dok mi je na ulosku samo trag smedjeg...vec sam se pomirila da stvari stižu qa sad me ovo zbunilo. Nadam se da je implatacijsko al ipak mislim da stiže glupa menga
    Posljednje uređivanje od Mamiblue : 03.04.2017. at 23:11

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Ej cure, meni danas totalno čudan dan, 9 dan nakon et...jutros na papiru nakon piskenja tragovi krvi smedi, popodne na papiru svježa krv, dok mi je na ulosku samo trag smedjeg...vec sam se pomirila da stvari stižu qa sad me ovo zbunilo. Nadam se da je implatacijsko al ipak mislim da stiže glupa menga
    Draga mozda je ipak implantacijsko, nemoj gubiti nadu.

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Mamiblue, kako je danas?

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Mamiblue, kako je danas?

Jutros samo malo smedkasto na papiru

Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Jutros samo malo smedkasto na papiru
    dok nije pravo krvarenje, kao kod menge ništa se ne brini

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Danas i sluzbeno moja beta nula

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Jolica , zao mi je jako, odtuguj, odmori, pa u nove pobjede!

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Jolice, znam da je teško. Ali ti si borac. Daj si vremena, pa kad se osjetiš spremnom, u nove borbe.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Danas i sluzbeno moja beta nula
    Jolica30 Žao mi je! Drži se

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Jolica30 drzi se, zelim ti puno snage za nove borbe!

Je li jos netko radio betu danas? Mene hvata opaka nervoza pred betu...
    Jedno pitanje, kada idete u postupke da li govorite uzim clanovima obitelji i najboljim prijateljima da ste u postupcima? Ja sam ovaj put poprilicno smanjila broj ljudi koji su upoznati, nekako mi jos teze padne kad moram svima govorit negativni rezultat

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Jolica30 drzi se, zelim ti puno snage za nove borbe!

Je li jos netko radio betu danas? Mene hvata opaka nervoza pred betu...
    Jedno pitanje, kada idete u postupke da li govorite uzim clanovima obitelji i najboljim prijateljima da ste u postupcima? Ja sam ovaj put poprilicno smanjila broj ljudi koji su upoznati, nekako mi jos teze padne kad moram svima govorit negativni rezultat
    Kad vadis betu? Kako se osjecas, Dali imas kakvih simptoma? Ja sam rekla svojim roditeljima, I par prijatelja zna i to je to, nisam htjela govoriti svima jer nezelim da me non stop netko nesto pita, I ako neuspoje onda bi mi Jos teze palo svima govoriti negativan rezultat.

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

ovan, i ja sam nervozna , beta mi je tek u ponedjeljak a vec ludim kupila sam danas test mislila sam ujutro jedan , ali pokusat cu se suzdrzati ! prvi postupak sam shvatila da sto manje ljudi zna to bolje pa sam to sljedece postupke ogranicila na nekoliko ljudi.a i to mi je previse , moze ruzno zvucati ali bilo bi mi najjednostavnije da to znamo samo mm i ja.
    danas iz mene isijava takva negativa , svi me nerviraju, ako me jos netko od mojih pita kako sam mislilm da cu vriiisnuuuti !! neznam kako vi cure , ali ovaj postupak mi pase samoca i da se dobro isplacem bar 2 puta dnevno (

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Danas mi je 11dnt, tako da sam betu mislila raditi u cetvrtak (ako bude potrebno da mogu ponoviti u subotu).
    Do jucer (zadnja 3 dana) sam tesko hodala i bas sam imala osjecaj kao da krece lagani hiper, medjutim od danas je sve nekako puno bolje i to me malo deprimiralo, jer sam mislila ako je hiper onda beta raste...Imala sam dvije biokemijske pa me strah opet slicnog scenarija. Od simptoma nista posebno, osim totalne promjene u ukusu prema hrani i cesce na wc. I naravno, stomak mi je ko 20tt.
    Meni je malo tez kriti postupak, jer svi smo dosta povezani i kroz kucu je ko na kolodvoru pa je tesko objasnit mirovanje i slicno, ali da mogu i ja bi da samo nas dvoje znamo.

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Sve ce proci , moram se hitno vratiti u normalu majke mi se ne prepoznajem. imam srecu da je mm pun razumijevanja i zaista je moj stup oslonac !
    Ovan - navijam za veliku betu ))

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Sve ce proci , moram se hitno vratiti u normalu majke mi se ne prepoznajem. imam srecu da je mm pun razumijevanja i zaista je moj stup oslonac !
    Ovan - navijam za veliku betu ))

Iva tak je i meni bilo. Svi su mi isli na zivce, nervozna i placljiva, sama sebi s se cudila! Jedan dan sam dobro, drugi dan koma.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Evo da i ja prijavom, danas isto ima smedkastih tragova na papiru ali manje nego jučer

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Evo da i ja prijavom, danas isto ima smedkastih tragova na papiru ali manje nego jučer
    Mamiblue drzim fige da sve dobro prodje!
    kod mene nista novih simptoma
    Mebi je najgore od svega sto na nista ne mogu utjecati.
    danas ujutto sam bila u takvom iskusenju da napravim test i hocu necu napravim .kakav baksuz naravno da je minus ko kuca! ( a sta si radim pa stvarno neznam sto sam ocekivala.
    ma cak sam to primila onako , ravnodusno.
    cure odo u Milano na sajam i shopping nemogu vise bit doma ni na poslu.nema me do bete nazad!
    i tako sam ppcela vec eaditi plan za dalje jer imam osjecaj da jednostavno niti ovaj put nije uspjelo!
    svima drzim fige i da nas obradujete sa velikim betama !

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Cure Dali ste imali ikakve simptome nakon transfera? Ja sam nova u mpo vodama I ovo mi je prvi postupak tak da Neznam sto ocekivati (mozda je tako i bolje hahaha) u srijedu su mi vracene dvije prekrasne blastociste, I od srijede navecer osjecam lagani pritisak (ne konstantno) u donjem djelu trbuha, ponekad osjetim i jajnike. Cjeli process sam super podnjela I za sad sam zadovoljna ali evo Kako sam na bolovanju (Makla sam se od posla jer mi je jako stresan) Imam vise vremena za citati I osluskivati svoje tijelo. Imam Jos do bete 13 dana, nastojim biti pozitivna ali sam svjesna da je sve moguce. Kako vi provodite dane? Imate neke simptome itd??

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Mamiblue - kad je beta?
    Iva koji je tebi danas dnt? izdrzi jos malo! I ja sam jucer mislila pobic s posla, jer je takva ludnica i stres, a opet sta bi da sam doma i stalno mislim samo na simptome.
    JUHU od simptoma mozes ocikvat sve i nista, stvarno nema pravila. Pritisak i jajnici, to ti je sve normalno.
    Ja sam u pocetku imala lagane pms grceve (samo u tragovima), onda mi je krenio jak pritisak i bol jajnika a danas opet grcevi (12 dnt). Sutra vadim betu pa cemo vidit.

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Mamiblue - kad je beta?
    Iva koji je tebi danas dnt? izdrzi jos malo! I ja sam jucer mislila pobic s posla, jer je takva ludnica i stres, a opet sta bi da sam doma i stalno mislim samo na simptome.
    JUHU od simptoma mozes ocikvat sve i nista, stvarno nema pravila. Pritisak i jajnici, to ti je sve normalno.
    Ja sam u pocetku imala lagane pms grceve (samo u tragovima), onda mi je krenio jak pritisak i bol jajnika a danas opet grcevi (12 dnt). Sutra vadim betu pa cemo vidit.

Danas mi je 7dnt. Izdržat ču ja , danas sam se smirila, i sve mi je ravno .Realna sam i svjesna svega.
    Beta na rasporedu u ponedjeljak 12dnt .
    juhu -simptomi, maja sam imala sve moguće, pa 0 bodova .I grčeve i probadanja i simptome pms-a...to zaista nema pravila .

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Meni je danas 11 dan, preksutra vadim betu

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Cure svima zelim velike bete!
    Iva moja beta u uspjesnom postupku (privatno izvadjena)7dnt je bila 17. Ne znam bi li ju test mogao osjetiti. Nemoj jos dici ruke. Vidjet ces kad izvadis betu. Sretno!

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

MalaMa hvala na pozitivnim zeljama .divna si
    sutra rano idem na put necu vise ni test niti nista
    kad se vratim izvadit cu betu pa sto bude.jednostavno onaj neki feeling da nije to to a voljela bi vjeruj mi da drugacije osjecam . sad kad sam napokon shvatila da nemogu na nista utjecati vec da se neke stvari jednostavno moraju poklopiti puuuno mi je lakse.
    Nadam se da ce nas uskoro netko obradovati betom pa da se malo razveselimo!

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Danas, 13 dpt 406,6. Lijepo se dupla.

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

lenich <3 ma BRAVO !!!

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Šaljem pozitivne vibre i želim velike bete svim čekalicama!

Upadam s OFFom u temu, sorryte ali ne znam gdje bih pitala (slobodno me preusmjerite) a ovdje mi se čini najprometnije
    Dakle, ima li koja forumasica da je iskoristila sva 4 stimulirana preko HZZO, ali ne u istoj klinici i da je išla još koji put besplatno? Npr.isla je 2x u Petrovu, a nakon toga 2x u Vinogradsku i sad se vratiš u Petrovu i ne spominjes ova 2 iz Vinogradske. Čula sam iz nekih izvora da ne postoji službeni registar i da možeš tako mijenjanem klinike obaviti više postupaka...ako tko ima pouzdanu info, molim da se javi u pp! Hvala!

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Danas, 13 dpt 406,6. Lijepo se dupla.
    Superrrr, bravo Lenich ❤

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •