Stranica 157 od 310 PrviPrvi ... 57107147155156157158159167207257 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 7,801 do 7,850 od 15499

Tema: Nakon transfera II

KitKat82 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Mona cestitam od srca! Sretno i dalje!

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Mona cestitam!!!

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Hvala vam cure moje. Bome sam ovaj postupak prosla svasta ali evo isplatilo se sve

Narancice - hvala ti kako ti napreduješ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

I ja se pridružujem cestitkama!
    Cure da pitam jeste vi nakon transfera izbjegavale koju hranu, pile kavu?

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Monali da ti i ovdje cestitam. Samo hrabro i sretno dalje.....

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Ja nisam izbjegavala nista, jela sam i pila sve kao i prije.
    Posljednje uređivanje od JUHU : 21.04.2017. at 17:39

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam se ponasala najnormalnije kao i da nigdje nisam bila.
    Mirovala sam samo taj dan na dan transfera.
    Jela sam i pila sve kaj mi se jelo i pilo.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja prakticki ni u trudnoci nisam nesto izbjegavala,pa necu ni sad

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj Cekalica123 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima, evo mene nakon 2 mj pauze prvi IVF je bio u veljaci i nazalost - odlucili smo ponovno ici u 09 mj. Sad u meduvremenu sam na femari i pokusavamo samo jedno pitanje dali bi uz femaru smjela piti i cajeve na prirodnoj bazi ili se to bas i ne preporuca. Pa ako netko vise zna bila bi zahvalna.
    Ako mislite na cajeve vrkutu i marulju oni se ne smiju uzimat zajedno sa hormonskim pripravcima.

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj snelly85 prvotno napisa Vidi poruku
    Ako mislite na cajeve vrkutu i marulju oni se ne smiju uzimat zajedno sa hormonskim pripravcima.
    nisam znala da se oni nesmiju, vjerojatno su oni jedni od jačih čajeva...ja ih sad ni ne pijem, pijem list maline (primam stimulaciju) a za njega sam čitala da je jako dobar i prije i za vrijeme trudnoće i poslje...čak jedan od rijetkih koje preporučuju...
    Mona čestitam! sretno dalje!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ok hvala,ma neki kazu bolje kava ne al po meni to nema smisla.

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Cure, juhu, mona, velike cestitke!
    Eto vidis, Mona, da nije bilo prerano za implantaciju

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Hvala cure
    Pila sam Ness ujutro i jela normalno... mislim da to nemre nista poremetiti. Kaj su sve meni sad u bolnici dali od lijekova i anestezija pa si mislim kaj je kavica u usporedbi s tim.

Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Cure, imam pitanje jedno . Danas mi je 9dnt, jel sutra rano za test? u pon bi trebala vaditi betu.
    Od jucer imam simptome pms-a, bolna leda, 2 pristica, .... pa me strah uopce raditi test..... Uh uzas, danas sam pas nesto pesimisticna....

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj Tinca18 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, imam pitanje jedno . Danas mi je 9dnt, jel sutra rano za test? u pon bi trebala vaditi betu.
    Od jucer imam simptome pms-a, bolna leda, 2 pristica, .... pa me strah uopce raditi test..... Uh uzas, danas sam pas nesto pesimisticna....
    Draga ja sam vadila betu 15dnt, tako mi je dr rekao, a testove na urin nisam ni radila. Znam da je teško ali strpi se još malo držim ti fige da bude velika Beta.

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

MonaLi neopisivo mi je drago!!! Neka se hiper smiri sto prije i onda dosadna trudnoca do kraja

Ja sam isto jela normalno, malo vise povrca i voca te dodatno vitamin C, D i folicplus. Nakon nekih 7 dnt ionako mi se kava uopce ne pije, niti mi slatko odgovara.
    Jucer sam napravila citavu krvnu sliku i sve je idealno, osim sto su mi leukociti 10.1 (max 9.7). Ne znam sta bi to moglo bit, mozda kakva virozica?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Jel imala neka od vas bol u krizima? Danas mi je 4dnt blastice...

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Jel imala neka od vas bol u krizima? Danas mi je 4dnt blastice...
    Kao menga? Ja sam imala dosta bolova, i u krizima. Implantacijskih
    Drzi se Vrci
    Posljednje uređivanje od Sybila : 22.04.2017. at 16:33

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Vrci, jedini simptom koji sam imala u prvoj trudnoci je jaka bol u donjem dijelu leda i to je pocelo bas 4dnt blastice..

Drzim fige da je to to..

Sretno svim curama u postupcima, tuznicama zagrljaj

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Citiraj Ovan prvotno napisa Vidi poruku
    MonaLi neopisivo mi je drago!!! Neka se hiper smiri sto prije i onda dosadna trudnoca do kraja

Ja sam isto jela normalno, malo vise povrca i voca te dodatno vitamin C, D i folicplus. Nakon nekih 7 dnt ionako mi se kava uopce ne pije, niti mi slatko odgovara.
    Jucer sam napravila citavu krvnu sliku i sve je idealno, osim sto su mi leukociti 10.1 (max 9.7). Ne znam sta bi to moglo bit, mozda kakva virozica?
    Mislim da je za leukocite normalno da su malo povišeni u trudnoći,ali nisam sigurna 100%.

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Vrci to je uz bolne i natecene grudi bio moj rani simptom u 1.trudnoci.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sad mi prestalo,al pojavi se ponekad. Kao i grudi,krenu pa stanu. Kao da me bas bradavice bole

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

I sad kad sam legla me pomalo boli i trbuh i leda i grudi. Nikad me kriza nisu boljela.
    Strah me ponadati se,cak i malo. Imala sam bol u grudima i prije, progesteronski ocito

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Meni je prvi znak trudnoce i poticaj za rano piskenje testa bila krizobolja, 11i dan od punkcije. Cice su na on/off, u trbuhu svasta od menstrualnih to nekakvih reckanja, probadanja kroz rodnicu, preosjetljiv klitoris, ma svasta.
    Sretno draga!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bas me zanima jel se bude nastavilo. Nekad si mislim da sve umisljam..

Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

@snelly85 hvala na info

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Tinca, je li pao test? Nije rano.....

MonaLi, nakon puno muke eto sreće najveće. Čestitam, i neka nadalje bude sve super!

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Cure hvala jos jednom i dalje ne vjerujem da je uspjelo. U 3 godine prvi put

Moj prvi simptom je bio implantacijsko krvarenje na 2.dpt ujutro, a odmah drugi je bol u grudima ali ne klasična nego sa vanjske strane uglavnom. Bas nekako drugačije. A sve ovo drugo ne znam jer sam zavrsila na operaciji pa sad svasta osjećam i svasta boli

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mona, jel ti sto govore kad bi mogla ici doma?

Mene bole leda sto god da radim...jucer sam jedva zaspala od boli. I kako da se ne ponadam?

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Nadaj se, Vrci! Naravno, zašto to ne bi bio novi član! Bez obzira na prošlost! Nadam se i ja s tobom

Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Citiraj s_iva prvotno napisa Vidi poruku
    Tinca, je li pao test? Nije rano.....

MonaLi, nakon puno muke eto sreće najveće. Čestitam, i neka nadalje bude sve super!
    Napravila sam test i minus na testu, bas sam jako razocarana, a i sad primjetila malo crvenog na papiru, pa znaci nista ovaj put.
    Danas mi je 10dnt, sutra bi trebala vaditi betu ali vec osjecam kakav ce biti rezultat.

Nisam vjerovala da ce uspjeti od prve, ali eto čovjek se nada.
    Cure sa vise iskustva, kad mogu ponovo u postupak?

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Tinca zao mi je zbig minusa.
    covjek se uvijek nada, to je bormalno i vazno je da smo pozitivne koliko god tesko bilo.
    razmak je id stimuliranog do stimuliranog od 4 do 6mj , ovisi kako ti se tijelo oporavlja.u prirodno mozes odmah ili sljedeci ciklus . konzultiraj se dr o opcijama .

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Cure trebam savijet...imam 18folikula (stimulacija gonalima) e sad mi treba preporuka dali da dam oploditi svih 12 ili kako mi je dr savjetovala 6, da mi ih kao ne ostane previse?! I njena preporuka je da vratimo 1 zametak a ne dva jer sam kao jos mlada(33god) i postoji mogucnost viseplodne trudnoce sto mi ne preporucuje...skroz me zbunila s tim savjetima...

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Fusa ja bih sigurno svih 12 trazila za oploditi jer nikad se ne zna koliko ce od njih biti blastica. A i mislim da ti se ne ide ponovno na stimulaciju ako slucajno ostanes bez smrzlica.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Vrci- ostajem do četvrtka jer su me prije par dana opet sivali jer sam malo krvarila iz rane. Uzas!

Fusa- ja bi tražila svih 12, ja sam ih isto toliko imala i dobila 4 blastice, jedna vraćena 3 zamrznute. Tako da je to neki prosjek ako su js dobre, tako je meni reko moj biolog.
    Uvijek sam za vraćanje jednog zametka osim kod starijih žena, ne znam, to je moj stav, ja ne bi blizance dosta sam sitna i sve to i meni je doktor isto savjetovao, srećom tako sam i sama htjela.

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Tako ce i biti! Dat cu oploditi svih 12 ako ih bude. Hvala vam!

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj fusa prvotno napisa Vidi poruku
    Cure trebam savijet...imam 18folikula (stimulacija gonalima) e sad mi treba preporuka dali da dam oploditi svih 12 ili kako mi je dr savjetovala 6, da mi ih kao ne ostane previse?! I njena preporuka je da vratimo 1 zametak a ne dva jer sam kao jos mlada(33god) i postoji mogucnost viseplodne trudnoce sto mi ne preporucuje...skroz me zbunila s tim savjetima...
    Obavezno svih 12. Jer od toga ćeš, u najboljem slučaju, imati možda 3-4 blastice. Od ovih stanica što ti zamrznu neoplođene su jako velike šanse da ni jedna neće preživjeti odmrzavanje. Profa jako voli brinuti o "višku" smrzlića a realno ih jako rijetko ima. I uvijek zaboravi napomenuti da neoplođene js imaju jako mali postotak preživljavanja nakon smrzavanja.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj eryngium prvotno napisa Vidi poruku
    Obavezno svih 12. Jer od toga ćeš, u najboljem slučaju, imati možda 3-4 blastice. Od ovih stanica što ti zamrznu neoplođene su jako velike šanse da ni jedna neće preživjeti odmrzavanje. Profa jako voli brinuti o "višku" smrzlića a realno ih jako rijetko ima. I uvijek zaboravi napomenuti da neoplođene js imaju jako mali postotak preživljavanja nakon smrzavanja.

Hvala! Kako je prepoznate, dr.prof. koja mi je dala savjet , valjda svi vec znaju sto od nje ocekivati...

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj fusa prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala! Kako je prepoznate, dr.prof. koja mi je dala savjet , valjda svi vec znaju sto od nje ocekivati...
    Isto je "savjetovala" frendici. Tj. obavijestila ju je da su joj oplodili 5-6 stanica (nisam više sigurna u točan broj) a ostale zamrznuli zbog "stvaranja viškova embrija".
    Iz tog postupka je uspjela imati jedan transfer 3.dan (bez uspjeha) i zamznute stanice od kojih ni jedna nije preživjela odmrzavanje.
    Zakon kaže da imaš pravo na oplodnju 12 stanica, koje si teškom mukom dobila, pa je moj savjet da iskoristiš to svoje pravo.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam od 13js imala 3 blastice. Uvijek bih tražila da mi oplode maksimum.
    ako ti uspije od prve, barem imaš smrzliće za FET za drugo dijete

KitKat82 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Slazem se sa curama. Ja od 12js imam 2 blastice. Nitko nije ni dovodio u pitanje da ne bi isli na oplodnju svih 12.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Opet ja... Da li je netko imao menga bolove i u ledima,a da je bio minus? Puno mi se tu pozitivnih javilo

Zivcana sam za popizdit, valjda jer sam se ponadala. Sve pomalo bolucka

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Vrci i sve druge cure ~~~~~~

Fusa, cure su ti sve rekle - sve jajne stanice koje dobiješ neka idu na oplodnju, odnosno ako dobiješ više od 12 js, neka samo broj iznad toga ide u zamrzavanje.

Pitanje je koji je razlog da prof. S u KBC Rijeka pacijenticama sugerira oplodnju manjeg broja js od 12 maksimalno dozvoljenih? IZ kojih razloga nju brine da bi neplodan par mogao imati koji preostali zametak u kriopohrani? Je li ona svećenik ili liječnica? Je li njena dužnost propovijedati ženama u postupku o takozvanim viškovima embrija ili učiniti sve u skladu s pravilima medicnske struke da neplodan par dobije dijete?!
    Ma, upravo je ovo nevjerojatno...
    Uostalom, u hrvatskim bolnicama, stimulacije su prilično mršave, tako da većina parova rijetko ima pokoji zametak za zamrzavanje.

O ovoj problematici smo već prošlih godina pisale na temi "Potpomognuta u Rijeci". Pacijenticama je čak bez njihovog pristanka, oplođen samo manji broj js, daleko manje od 12 dozvoljenih, a ostale js su smrzavane. I naravno, nakon odmrzavanja većina jajnih stanica propada, oplodnja je rijetka.... A žene umjesto da imaju transfer zamrznutih embrija, moraju ponovno u stimulaciju...

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Ja citam ovo o toj dr. i ne vjerujem svojim ocima :shock:

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Imamo vec 4 godine temu:
    http://forum.roda.hr/threads/80273-K...te-li-smrzlica

Tko ima potrebe, na vec prilicno velikom broju postupaka, može vidjeti koliko zametaka za zamrzavanje se dobije u postupcima u bolnicama.
    Uglavnom, stimulirani ciklusi zavsavaju s malim brojem js i rijetko kojim zametkom za zamrzavanje...
    Posljednje uređivanje od Inesz : 23.04.2017. at 21:21

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Vrci i sve druge cure ~~~~~~

Pitanje je koji je razlog da prof. S u KBC Rijeka pacijenticama sugerira oplodnju manjeg broja js od 12 maksimalno dozvoljenih? IZ kojih razloga nju brine da bi neplodan par mogao imati koji preostali zametak u kriopohrani? Je li ona svećenik ili liječnica? .

Razlozi su svjetonazorski.
    Izabrala je krivu subspecijalizaciju obzirom na osobni pogled na svijet.

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Pa, nije kasno da se preda služenju u samostanu, a humanu reprodukciju prepusti onim liječnicima kojima je medicina i pomoc pacijentima ispred osobnih uvjerenja i svjetonazora.

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Cure od ❤️ hvala! Malo mi je bed jer sam pitanje postavila tu, ali na ovoj mi se temi cini da su sve cure koje su prosle stimulaciju pa iz iskustva znaju sto je najbolje. Čekalice nemojte se ljutiti sto sam vam tako upala

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Draga Vrci, ja sam dan prije no što sam napravila test (koji je bio negativan) previjala od bolova. Nešt poput jakih menstrualnih bolova ali opet puno žešćih. Čak sam se i onesvijestila u krevetu što sam mislila da je nemoguće. Nisam mogla hodati, probadalo me ko da me netko pika sa iglama u maternici i leđima. Strašno nešto! Dakle, sljedeći dan (mislim da je to bio 11 dnt) je test bio negativan a beta sljedeći tjedan pozitivna.
    Nadam se da sam ulila malo nade. Sretno!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mene plaši što mi većina bolova nestala. Rijetko sad kad nešto osjetim.
    Znam da nije pravilo, ali nisam više pozitivna

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •