Vrci,ja sam imala preko 30 transfera i u zadnjem uspješnom nije bilo ništa bitno drugacije nego prije.
Tamo oko 4-5dnt sam imala pms bolove koje sam znala imati i u neuspješnim postupcima,grudi ništa..
Držim fige![]()
Vrci,ja sam imala preko 30 transfera i u zadnjem uspješnom nije bilo ništa bitno drugacije nego prije.
Tamo oko 4-5dnt sam imala pms bolove koje sam znala imati i u neuspješnim postupcima,grudi ništa..
Držim fige![]()
Ma znam, i ja prvi puta kad je uspjelo nisam imala baš ništa ništa od simptoma. Ali tad sam već od 6-7 dnt imala pozitivnu lh i na 12dpo pozitivan test... znala sam da je dobro
Vrci svaka trudnoca je drugacija. Od srca ti zelim da je uspjelo!
Evo da javim, danas prema punkciji 6+1, bila jutros na uzv, EO 2mm, kčs poz, sve ok izgleda
Jucer sam malo smedjarila pa sam se jako prepala, ali danas se smirilo i dr ne vidi izvor.
Posljednje uređivanje od bubekica : 24.04.2017. at 11:40
Bravo bubekice čestitam, ne brini za smeđarenje i ja sam ga imala na početku trudnoće!
Sretno dalje!
Imam plus, sad na test od 25... 6dnt danas
U soku sam skroz na skroz i krece novi veeeliki strah
Bravo Vrci ,baš sam imala neki dobar isihećaj u vezi tebe..![]()
Bubekica,čestiram na srčeku!Neka bude sve školski do kraja!
Nemam kineza [emoji38]
Beta u cetvrtak. Uf frka me da ne bude biokemijska...
I dalje povremeno pikanje u grudima i kad dulje hodam leda i trbuh
Kao i prvi puta,dobila sam herpes na usnici...i sad si ne smijem nikak olaksati. Ima neka savjet?
Vrci, cestitam!!
Drzim fige da beta potvrdi test!!
Namazi herpes sa tekucim puderom.
I tako svaki dan...nakon 2-3 dana se osusi.
Ma vrci ja sve nekako cekam da javis plussuper, nadam se velikoj beti! To je vracena jedna blastica?
Sto se herpesa tice - mislim da bi smjela koristiti flastere, compeed i slicno, koji su bitno blazi, a sprjecavaju sirenje herpesa. Ja osjetim cim herpes krene, stavim ih i ne dobijem cak mjehure. I osigurava da ostane cisto podrucje.
A nije ti herpes tako los znak, ocito je beta vec krenula s promjenama po tijelu![]()
Da, jedna blastica. Jos jedna je na ledu
Znam da ne smijem virolex i herplex i te kremice,za drugo ne znam. I prvi puta mi isto izbio, valjda pad imuniteta.
Znaci ona bol u trbuhu i ledima od petka do jucer ujutro bila implantacijska.
Sad me strah biokemijske il blighteda...uf
Vrci - čestitam!!!!! Sretno dalje i samo pozitivno, korak po korak
Sent from my iPhone using Tapatalk
vrci cestitam na plilusu. drzim fige da beta potvrdi! samo pozitivno!
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Hvala
Nekako sam sad pozitivna, vjerujem u betu. Pa sto bude
Vrci: cestitam od srca!!!!!!
Vrci cestitam!!!!!
Nekako mi je zao razbit ovo veselje i prijavit betu 0,8. Opet nista.
Vrci tebi cestitam! Budi optimisticna. Mora biti dobro!![]()
Vrci cestitke, bravo! Sad samo dan po dan...
MalaMa bas mi je zaovracas odmah zamrznuto ili ces malo odmoriti?
Kako kazu taj lagani pad imuniteta je navodno dobar za implementaciju. Ne znam da li ima nesto o tome po forumu, ali neke cure su mi pricale za klinike u kojima daju nekakve tablete za smanjenje imuniteta, bas zbog toga, ne znam sta bi to moglo biti...
Ja sam danas toliko smusena da sam jutros zaboravila na utrogestan. Nikad mi se to nije dogodilo. Bas sam ljuta na sebe!
MalaMa, bas mi je zao da ni tebi nije uspjelo.
Danas i sluzbeno moja beta 1.2.
Pozdrav svima! Ja sam nova na forumu. Takodje u iscekivanju bete. Danas 6dnt 1 blastociste. Ovo mi je četvrta VTO. Betu iz krvi radim u cetvrtak. Danas radila test iz urina-negativan! Preplakala citav dan. Svima želim puno sreće i da Bete budu visoke.
Ovan mozda zato sto tijelo provjerava je li embrij nesto strano protiv cega se treba borit. Mozda onda pad imuniteta malo oslabi tu borbu i provjeravanje.
Odmaram jedan ciklus pa u dogovor i analizu i,nadam se,fet.
Posljednje uređivanje od MalaMa : 24.04.2017. at 19:46
Tinca, zao mi je jako![]()
SofijaS dobrodosla! malo je prerano za test , beta je najbolji pokazatelj. strpi se do cetvrtka!
Hvala, Iva! Puno srece ti zelim u narednom pokusaju.
Vrci čestitam
MalaMa i Tinca jako mi je zao
Posljednje uređivanje od JUHU : 24.04.2017. at 21:43
Evo i digitalac potvrdio, a prima stick se danas čak i normalno vidi, ne samo meni
Rekla mužu...i sad se osjećam skroz ravno. Hormoni
Bol u leđima se vratila, jučer me čak boljelo oko jajnika, iako ne znam zašto. Oni nisu radili ovaj ciklus... I menga bolovi postojani
bravo Vrci!!!
Vrci, čestitam!
To je to, nemoj više trošiti na testove
Evo cure, za kraj sam radila onog gada od Clearblue običnog, morala sam radi sebe. U prvoj trudnoći mi je na prvi urin 13dpo skoro ništa pokazao, beta 56.
I onda mi je pokazao u prošlom mpo ciklusu crtu kad nisam bila trudna.
Ovo je sad, piškila sam prije možda 2 sata, ili manje
http://tinypic.com/r/23m9ett/9
Posljednje uređivanje od Vrci : 25.04.2017. at 14:34
Mrš, neće mi pokazati...
Jel radi sad?
https://ibb.co/f2C7bQ
Vrci, meni oba linka otvara.
Cestitam od srca!![]()
Ma Vrci zeno - iz aviona! Nema tu ni b od biokemijske kad beta tak raste![]()
Morala sam napraviti taj test jer me stvarno par puta isfrustrirao. Nadam se da tu ima bete od barem 50
Sestra kod soc gin mi nije vjerovala da već imam plus, a transfer bio prije tjedan dana![]()
Vrci čestitam!
Zeljkica vidim u potpisu da čekaš betu, sretno!
Jesam Bluebella ,hvala,danas mi tek 4 dnt,polako pocinjem bit nervozna.
Vrci meni je jedini put bilo brljavljene pod utricima u trudnoci. Vjerojatno implantacijsko. Inace nikad ne dobijem prije prekida utrica. Vjerujem da je od implantacije. Meni je to brljavljenje bilo 12dnt na dan vadjenja pozitivne bete.
Stavila utrice i zalegla. Tresem se.
Prosla dva krvarenja su mi bila spontani i neuspjeli mpo