Stranica 16 od 310 PrviPrvi ... 614151617182666116 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 15499

Tema: Nakon transfera II

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj kika222 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja trebam vaditi betu 15.7. al danas ujutro sam napravila test i negativan je tak da ja idem po betu reda radi... Sretno vama ostalima

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Kika mozda je jos rano za test....drzim fige za betu

Ledamo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Kika mozda je jos rano za test....drzim fige za betu
    I ja mislim da je mozda bilo rano za test, nemoj gubiti nadu drzim ti i ja fige, da te beta iznenadi

Joss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kika ja sam na dan kad mi je beta bila 1504 na testu imala jedva vidljivu sjenu tako da stvarno može biti rano.Držim fige ...

Ledamo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ipak nisam stedila, otisla kupila neki jeftini test...prvi put vidim drugu crticu...mislila sam da je od silne zelje umisljam, al i mm je vidi, tako da nisam luda nadam se da ce beta sutra potvrditi ovu crticu..malo se bojim da nije utjecaj nekih lijekova ili da test nij lazan.ajme meniiiiii

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Ledamo, cestitam. Nadam se da jeto to i da ce beta sutra biti lijepa!

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ledamo toooo, puno srece zelim i sutra, sada si trudnica hihihi...

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Ledamo super. Cestitam sad ljepo uzivaj kao trudnica. Jupi jupi pocele napokon bete rasti i testovi pokazivati trudnoce. Bilo je i vrjeme.....

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ledemo joj super ~~~~~~~~~~~~~sutra za betu

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

danas 10 dnt jos uvijek osjetim jako probadanje i pritisak u leđima ni sama ne znam zasto su ovakvi simptomi, antony 34 sta ima kod tebe, jel se mucnica pojacala??

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Lady555 pa smirila se malo al ne do kraja. Zeludac mi stoji u grlu. I mene danas malo kicma boli i imam propuhe u zelucu. Al jajnici su mirni. Ledamo jesi vadila betu?

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ledamo cekamo tvoju betu!
    Lady555,antony34 ~~~~~~~ za ogromne bete i svim ostalim curama koje su u iscekivanju...
    Ja mozda u utorak napravim test a beta je u srijedu..
    Danas mi je 9dnt..

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

mary123 ima li kod tebe kakvih promjena od pocetka pa do sad...? ja cu mozda sutra napraviti test bit ce 11dnt...

Ledamo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Drage moje, danas, 9dt moja beta je 92
    Iako sam vidjela jucer pozitivan test, ostala sam bez teksta kad sam preko telefona cula potvrdu..jos sam u soku i ne mogu vjerovati.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Ledamo prvotno napisa Vidi poruku
    Iako sam vidjela jucer pozitivan test, ostala sam bez teksta kad sam preko telefona cula potvrdu..jos sam u soku i ne mogu vjerovati.
    Juuppiiii Ledemo od srca ti cestitam ~~~~~

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Ttttttttoooooo ledamo cestitam od srca

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj Ledamo prvotno napisa Vidi poruku
    ledamo cestitam...

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Lady555 a neznam ni sama.bolio me par dana trbuh koda cu svaki cas dobiti...a sad vise ni sama neznam.doleti katkad zgaravica,jel od kave..ili??pa koda mi se povrace,muka neka.il je to sve u glavi..
    Ledamo cestitam!

Ledamo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Hvala vam drage moje...nadam se da ce se pravilno duplati beta
    cekam vas da mi se pridruzite, pa da se druzimo na nekim drugim veselijim temama.
    Drzim vam svima fige i od srca zelim srecu...puno zagrljaja i pusa vam saljem

Ledamo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj lady555 prvotno napisa Vidi poruku
    danas 10 dnt jos uvijek osjetim jako probadanje i pritisak u leđima ni sama ne znam zasto su ovakvi simptomi, antony 34 sta ima kod tebe, jel se mucnica pojacala??
    Jedino sto sam ja osjecala ovih dana su bolovi u dnu stomaka i u ledjima..pocelo je 5dnt..od srca ti zelim da je i kod tebe isti uzrok toj boli
    Posljednje uređivanje od Ledamo : 11.07.2014. at 15:03

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Drage clanice Rode. Nova sam na forumu i nadam se da cete mi moci pomoci sa nekim vasim savjetima. Naime 9 dnt mi je poceo smedi iscjedak koji se danas 11 dnt pretvorio u vjesticu. Ovo mi je vec drugi neuspjeli pokusaj i prvi je zavrsio vjesticom 10 dnt, ne mogu cak ni betu docekat vec prokrvarim ranije. Oba dva puta sam imala transfere dva embrija (prvi puta dva sestostanicna a sad drugi put dva sedmostanicna). Vidim po nekim postovima da neke od vas od terapije osim utrica imate i andole, ili heparin ili cak i progynovu. Ja sam samo imala utrice pa me zanima za dalje da li da trazim da mi daju i te druge terapije ili kako to vec ide? Koliko inace cekate do sljedeceg stimuliranog pokusaja? Molim vas za bilo kakav savjet ili pomoc jer mi godine nisu bas u korist - 39 a dijagnoza idiopatska s tim da mi je amh 10 ali dr. kaze da je to ok da nije bas lose. Hvala unaprijed.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Lady Jane,

cure koje pišu ovdje nisu u većini članice Udruge Roda, već samo članice foruma

Koji dan ti je rađen transfer? Drugi ili treći nakon punkicije? Kakvu si stimulaciju imala u postupcima?

Cure uzimaju terapiju nakon transfera prema preporuci njihovog mpo liječnika a ne temelju njihovih dijagnoza.

Gdje si bila u postupku? Koliki ti je fsh?

~~~~

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Lady Jane prvotno napisa Vidi poruku
    Drage clanice Rode. Nova sam na forumu i nadam se da cete mi moci pomoci sa nekim vasim savjetima. Naime 9 dnt mi je poceo smedi iscjedak koji se danas 11 dnt pretvorio u vjesticu. Ovo mi je vec drugi neuspjeli pokusaj i prvi je zavrsio vjesticom 10 dnt, ne mogu cak ni betu docekat vec prokrvarim ranije. Oba dva puta sam imala transfere dva embrija (prvi puta dva sestostanicna a sad drugi put dva sedmostanicna). Vidim po nekim postovima da neke od vas od terapije osim utrica imate i andole, ili heparin ili cak i progynovu. Ja sam samo imala utrice pa me zanima za dalje da li da trazim da mi daju i te druge terapije ili kako to vec ide? Koliko inace cekate do sljedeceg stimuliranog pokusaja? Molim vas za bilo kakav savjet ili pomoc jer mi godine nisu bas u korist - 39 a dijagnoza idiopatska s tim da mi je amh 10 ali dr. kaze da je to ok da nije bas lose. Hvala unaprijed.

Draga moja, čitaj moj potpis žao mi je nemam objašnjenja, meni uvijek isti dan počne brljavljenje, beta mi ni ne treba... Ovaj put već od 4dnt... Pila sam aspirin100 poslije transfera, ali očito nije problem u maternici već u embrijima...bila sam kod raznih dr i nitko mi nije dao razumno objašnjenje, svima je to hormonalni poremećaj... Ne znam gdje ideš u postupke ali na VV se baš i ne čeka, recimo 3-4 mj dok je to na SD naprimjer i do godine dana...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

LadyJane ja sam na vv i tamo se ide u sljedeci postupak nakon trece mj. Meni je mpo rekao da moram piti aspirin i estrofem jer imam miom. Terapiju ti dok daje nista se ne preporuca uzimati na svoju ruku. Sretno dalje.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Cure jeste imale implatacijsko krvarenje??
    Ja ne..strah me bete

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj antony34 prvotno napisa Vidi poruku
    LadyJane ja sam na vv i tamo se ide u sljedeci postupak nakon trece mj. Meni je mpo rekao da moram piti aspirin i estrofem jer imam miom. Terapiju ti dok daje nista se ne preporuca uzimati na svoju ruku. Sretno dalje.
    Ajde da ti malo dam vjetar u leđa,i ja imam miom i početak endometrioze vraćeni dva dvodnevna embrija imala istu terapiju ko ti danas smo u 15tt tebi želim isti scenarij i svim ostalim betoćekalicama ili kojoj god fazi da jesu.

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Lady Jane Do idućeg stimuliranog se pauzira 3 mjeseca, ali do tada možeš ubaciti prirodnjak da ne čekaš. Tak smo mi napravili (još 1 mjesec preskočili i opet u stim.).

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Idući tjedan krećem s uzv-ima, onda na fet, a idući mjesec (već računam da neće uspjeti jer zameci nisu kvalitetni, al ni za baciti) na biopsiju endometrija. Vidjet ćemo što s ostala 3 smrzlića, koliko ima smisla koristiti ih kad nisu dobri.
    Nakon toga stimulirani s trećim lijekom, pa ak ni to ne upali onda na prirodnjak. Ak ni to upali, onda smo u banani.
    Eto, saznala sam cijeli scenarij i ne čini mi se dobar. Sad sam dobila hrpu js (19), ali zameci nisu nešto pa nisam optimistična.

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Jo1974 hvala na potpori. To puno znaci. Makar moram priznati da me strah da beta nece biti pozitiva.

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Inesz, fsh mi je 7,12 a dva postupka sam radila u kbc Split. Sad se mislim proci na razgovor u Cita pa vidit sto mi oni imaju za reci.

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Ma ne bi nikad uzimala nista na svoju ruku nego me samo zanima jeste li sto osim utrica dobile, samo da znam provjeriti as svojim dr.

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj Sadie prvotno napisa Vidi poruku
    Idući tjedan krećem s uzv-ima, onda na fet, a idući mjesec (već računam da neće uspjeti jer zameci nisu kvalitetni, al ni za baciti) na biopsiju endometrija. Vidjet ćemo što s ostala 3 smrzlića, koliko ima smisla koristiti ih kad nisu dobri.
    Nakon toga stimulirani s trećim lijekom, pa ak ni to ne upali onda na prirodnjak. Ak ni to upali, onda smo u banani.
    Eto, saznala sam cijeli scenarij i ne čini mi se dobar. Sad sam dobila hrpu js (19), ali zameci nisu nešto pa nisam optimistična.
    Sadie, to ćeš raditi biopsiju endometrija radi bolje implantacije? Gdje ćeš ga raditi? Predložili su ti doktori ili si ti njima? Kolika je cijena biopsije?

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj Mary123 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ne..strah me bete
    Puno trudnica nije imalo implantacijsko. Ja sam imala lagano krvarenje baš kad se implantacijsko trebalo dogodit pa nije bilo ništa.

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj Mary123 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ne..strah me bete
    mary123 nisam ni ja imala implatacijsko krvarenje, nije ni meni bas svejedno zbog bete ali nadam se da ce biti velika kao i kod tebe

Ledamo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj lady555 prvotno napisa Vidi poruku
    mary123 ima li kod tebe kakvih promjena od pocetka pa do sad...? ja cu mozda sutra napraviti test bit ce 11dnt...
    Lady555 jesi mozda radila test?

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ja sinoc pripremila test da mogu uraditi ujutro, ali bilo me strah rezultata i nisam smjela uraditi, tako da sutra cu 100%,,,

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Lady555 pa ako si kupila napravi ga. Ako duze cekas teze ces ga i napraviti. Ja necu ja cu pocekati jos tih pet dana. Kako si inace?

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

drage moje evo skupila sam hrabrosti i uradila test 11dnt i test je pokazao dvije crtice izgleda da sam trudna, jjos nije bio jutarnji urin. Ne mogu vjerovati ni sama, nadam se da je to to..

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

lady555 bas si me razveselila!

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Lady555 super . Sad jos velika beta i to je to. Cestitam ti od sveg srca!!

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

hvala bubekica i sama jos ne vjerujem da je iz prve uspjelo, ne smijem se jos previse radovati u utorak je beta i biti ce sigurno...

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

hvala antony34 nadam se da ces mi se ubrzo prikljuciti

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

I ja se nadam. To mi jedino preostane. Al moram priznat da me jako strah.

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ne mogu ti opisati koliko je mene strah bilo, jer stalno imam bolove kao da cu dobiti i nimalo nisam bila uvjerena da ce test pokazati pozitivan, tako da nista ne mozemo znati dok ne uradimo test ili betu, zato cuvam fige....za veliki +...

Ledamo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Supeeeeer cestitam od srca draga Lady..to je to!!!!bas mi je drago

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Cure cestitam na plusekima i neka beta bude ogromna..ljubim vas.mene probada danas nekaj...prvo bilo ko pikanje ispod pupka a sada osjecaj ko kad sam krenila sa pikanjem pa sam imala pritisak dolje,na dnu trbuha.
    Sutra mozda padne test ak uspijem kupiti..mislim da bi trebao pokazati ako je sta.danas je 10 dnt.

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Bog cure! Evo nova sam na ovom forumu. Antony34 vidim da si i ti ovdje pa s obzirom da smo na forum.hr ja i ti trenutno jedine čekalice odlučila sam vam se pridružiti. Vidim da ovdje ima dosta čekalica i dobrih vijesti.Lady555 čestitam od srca! Meni je danas 10dt. Vraćena dva sedmerostanična embrija treći dan. Inače sa mnom i mm je navodno sve ok. Ovo mi je peti transfer.Simptoma nemam, samo lagani pritisak u donjem dijelu trbuha kao da ću dobiti. Bradavice bole ali samo na dodir, što pretpostavljam da je od utrogestana. Betu bi trebala vaditi 21.6. Antony, znam da se ponavljam ali meni ta tvoja mučnina skroz dobro zvuči.Mislim da bi to moglo biti to!

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

mary123 mislim da bi ti sutra test trebao pokazati jer je 11dnt ali i ne mora znaciti, meni je pomogao test samo sto sam se rasteretila malo, jer stalno sam se pitala zasto me boli stomak, mora da nisam trudna i tako te stvari,,, lea13 dobrodosla puno srece zelim, nadam se da ce ti ovaj transfer biti dobitni drzim fige

P.S. antony34 i meni ponovo ta tvoja mucnina dobro zvuci

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

ledamo i lady555 cure drage ajme veselja!!!!!! Nek i dalje bude sretno!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Lady555 i Lea13 vama zvuci dobroal meni bas i ne. Bilo bi dobro kad bi mogla van baciti al ne mogu. Sad su jos dosli bolovi u jajnicima sto mislim da nije dobro. Vidjet cu sta ce biti. Vi se mi drzite....

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Antony drži se! Ja bi dala sve da imam bilo kakav simptom,da mi ulije bar malo nade.do sada me je držalo to što nije bilo znakova pms-a,ali se i to danas promijenilo. Samo da ne dođe vještica!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •