Pa da onda samo umisljamo simptome. Vadit cu betu u petak. El jel se beta moze vaditi bilo kada, mislin ne mora biti striktno ujutro?
Pa da onda samo umisljamo simptome. Vadit cu betu u petak. El jel se beta moze vaditi bilo kada, mislin ne mora biti striktno ujutro?
Cure s 4st evo ohrabrenja i od mene. Moja mala sefica je upravo 4st embrij vracen 2dan. Garava meni je beta 7dnt bila 17. Ne vjerujem da bi ju kinez ulovio. A 12 dnt 227.
Sretno!
Posljednje uređivanje od MalaMa : 02.05.2017. at 11:01
Uh cure daje te mi veliku nadu.. hvala vam![]()
vidim da sam propustila nesto dobrih vijesti ovdje!
cestitke na pozitivnim betama! MonaLi, Vrci
tuznicama zagrljaj!
Ginger bas me zainteresirao ovaj tvoj potpis. Koliko imas curica?![]()
nego da sama sebi odgovorim na postmožda će kome trebati. Uglavno pitala sam dr. danas za taj svrbež, pošto se ne sijećam da sam ga imala kad sam prvi put koristila crinone gel, veli dr. da su vjerojatno gljivice kojima sam, veli ona, podložnija jer sam imala LETZ biopsiju grlića maternice i da nije dobro ništa mješati sa crinone gelom, a mazanje iz vana ne pomaže pa mi je prepisala Duflucan 150mg jednokratno, tablte koje se piju.
Uglavnom saznala danas da mi nije ostalo embrijića za led, prestali su se razvijati i nažalost koliko god pozitivna htijela biti mislim da ovog u meni čeka ista sudbina, treba mi čudo da ga spasi ali ja ću se nadati do zadnjega.
Jelena30 jel imas negdje drugdje u blizini?
Željkica, di si?Jesi pišnula test?
cure pomagajte
Beta 12dnt FET svega 49 čini mi se premalo ? Kakva su vaša iskustva s niskim betama?
Ginger super bas lijepo![]()
Posljednje uređivanje od garava13 : 03.05.2017. at 12:24
Ema ja nemam dobra iskustva s malim betama ,nadam se da kod tebe nece bit tako,ponovi za dva dana i sretno!
Ema ja imam super iskustva s malom betom, meni je u prvoj trudnoci prva beta bila 54Samo ti ponovi za sva dana i puno srece ti zelim!
Željkica čekamo tvoj nalaz, nadam se da ce bit veci.
Ovan hvala na utjesi koji dnt je bila beta. Mislim da cu izludit do petka, ali svejedno mislim da neće dobro završit.
Jel bi to onda bila biokemijska? Valjda neću morati na kiretažu.
Da, ako ne bude rasla,biokemijska je
Ja sam na 13dpo (10dnt) imala 56, i dr je rekla da je to po njenom vec sigurna zona,iako blizu granice...
Iduca beta je bila 107, i iz te trudnoce roden mi sin
Posljednje uređivanje od Vrci : 03.05.2017. at 14:11
I ja cu skrenut tako me strah ,sinoc sam radila test i pojavila se druga svijetla crtica nakon par min,sad iza posla cu otic,bas sam u strahu.
Ema meni je prva beta isto bila 12 dnt, bas sam isla provjeriti stare emailove, to je bilo davne 2011. Doduse, kod mene su i blizanci s rekordno niskom betom
Zeljkica sretno od srca!
Cure hvala vam na info. Kako God bude moram dalje. Nadam se samo da neću na kiretažu opet imala sam već dva spontana.
Željkice super za plusic.
Vrci tebi je bio 13 dpo meni je već 17 dpo tako da sam već sigurna da ništa od ovoga.
Hvala cure,nekako vjerujem da ce sve bit dobro ovaj put,ili je samo to moja zelja.uf
Ajme željkice, pa vidi tebeDržim fige za betu, jel bude odmah danas i rezultat?
Vrci cestitam, I Zeljkice drzim fige, bit ce to sve super, ne pisem ali vas pratim, I ja uskoro krecem po drugo, ali prvo konzultacije.
Svim drugim curama cestitke I sretno za dalje.
Zeljkica, cekam i vibraaaam!
Cestitkee velike zeljkica..![]()
Bravo Zeljkica, odlicna! Cestitke!
Čestitam cure na pozitivnim betama...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ocito sam se bojala povjerovat u test,ovako 16.4 sam dala sebi štopericu onda je ovulacija bila 18-tog?
Meni se ovulacija racuna od 13.4.
Znaci 5 dana smo razlike.
Meni je na 15dpo beta bila 244. Pa to je to kao kod tebe jel da?
Cestitam Zeljkica![]()
Zeljkica , bravo bravo ! super vijesti!
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Zekljica sad kad vratis film, jesi imala kakve simptome?
Da Vrci pratimo se!
Jako jako sam zedna i povremene menstrualne bolove,drugo nista.