Falilo mi, dugo nisam, koliko je pizza trajala, šta si kući ošla? Drugi put heklaj samnom!
Sad ću ja opet do grada, pa malo bez pipkanja!
Žužy samo ti do dućana, al nek neko nosi vrćice!![]()
Falilo mi, dugo nisam, koliko je pizza trajala, šta si kući ošla? Drugi put heklaj samnom!
Sad ću ja opet do grada, pa malo bez pipkanja!
Žužy samo ti do dućana, al nek neko nosi vrćice!![]()
Da zanima me dr.u kbc rijeka za mpo...
Ljubilica nisam nikakve dodatne pretrage vadila osim ovih standardnih pa bi sada voljela..
Pozitivnim betama čestitke, da bude sve u redu do susreta s malim mišićima!!!
One s negativnim betama, jednom mora uspjeti!!mora!!
Mary, ja sam u Ri na MPO i mogu reći sve najbolje o mom doktoru, dr. Vlašiću, makar u dobitnom postupku sudjelovala sva tri doktora, moj plus dr. Manestar i doc. Smiljan. Mislim da Vlašić ima najviše pacijentica, on je smiren i uvijek ljubazan. Smiljan je kažu dosta oštra, meni je bila super...
Ma za kojeg god se odlučiš, mislim da nećeš pogriješiti. Ionako smatram da u svemu ovome što prolazimo treba najviše sreće.
Posljednje uređivanje od njoka : 16.07.2014. at 22:01
Mary123, pročešljaj temu Potpomognuta na KBC Rijeka i pitaj tamo što te interesira, sigurno ćeš dobiti više odgovora..
Cure,evo samo da se javim. Radila jutros test.negativan je. Nikako ugledati tu drugu crticu.Mislim da je neko na forumu rekao da će je nacrtati. Pa mi je palo napamet da bi mogla i ja.samo da vidim kako to izgleda. Svima hvala na podršci!
lea13zao mi je ali otiđi opet betu provjeriti...
Cure, može li test biti lažno pozitivan (jedva vidljiva blijeda crta) ako ga nisam radila prema uputama (čitaj: maknula zaštitnu foliju jučer, a u uputama piše : neposredno prije testiranja), te nakon testiranja nisam vratila onu zaštitnu plastiku na vrh ( također se navodi u uputama kao obavezno). Test je one step a meni je danas 9dnt....
Naravno, ponavljam test ponovo danas, sutra, al do onda.... šta vi mislite?
Evo, kupila Clearblue. Imala sam sedmostanični embrij vraćen 3 dan. Za prvo dijete mi je na taj dan (9dnt) pokazalo crticu pa sam probala i ovaj put.
Ništa, ponavljam večeras ili sutra.
lady555 - vidim betu u potpisu, ne znam gdje si objavila, ali čestitam. Super da vam je uspjelo uza sve peripetije
Ledamo,beta je super! 9. dnt ti je bila oko 90 kaj ne?To je onda super djeljenje.
lea13,žao mi je..
njoka ,mislim da je crtica pravovaljana ako je test očitan kada je trebalo,a ovo s plastikom mislim da je nebitno.![]()
Cure moje koje čekaju na plusek skupa s menom - ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!
ledamo kako se osječaš ima li kakvh promjena???[/QUOTE]
Kod mene je sve isto...ne pamtim kad sam bila prehladjena, bas je naslo kad ce me uhvatiti
Kako si ti? Kad vadis ponovno betu?
Ledamo, nije ti preniska, očekivano vrijeme duplanja vrijednosti bete ispod 1200 je 48-72h. Beta ti je dobra!
Lea13
Njoka
Svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~
Ledamo cestitam!! Beta je odlicna!!![]()
Koliko vas je betocekalica?
Mogla bi nam Bubekica prikeljit listu uskoro..![]()
Oćeš da se sramotim? Pa juče 9dnt - ko kuća, migrena dva dana, a evo danas kao da ću dobit, neka smeđa žilica, grčići... pa sam supeeeer!![]()
ja ne znam hoću li betu ponovo vaditi, nije mi nitko ništa govorio, tako da ne znam možda budem čekala do prvog pregleda...
Posljednje uređivanje od lady555 : 18.07.2014. at 17:14
frčka drži se![]()
ma biti će velika beta i kod tebe i kod žužy...![]()
Bit ce lista za vikend kad bubekica utoca noge u more![]()
E baš taj koji se belji je za moj slučaj! Fali još samo šipak!![]()
O pa ti si nam usred implantacije!Meni 10dnt, bar da su grčići i žilka bili juče, al danas...grrrrrrrrr!
Ledemo beta ti je supernosikiriki
![]()
Njoka javi nam se obavezno![]()
Svim curkama vibra do neba~~~~~~~~~~
Meni je danas 9dnt.....od 5 do 8 dnt sam imala bolove kao pred mengu...danas totalno zatisje....11 dnt u nedjelju cu napraviti kucni test.
Radi objektivnog informiranja javnosti, a sad kad se spominje i vikend morska lista, možda je vrijeme da se i ja konačno oglasim. Ja sam se na punkciji i transferu družila sa žužy () i isto vadim betu 28.7.
Curke, pliz javite se na odbrojavanje da vas lakse pohvatam!
Thnx!
Ajvi draga,kako si nam ti?
Mene danas glava nastavila rasturati..do te mjere da mi je mučno od nje
Jučer sam jedva zaspala...i nemam mi gorega nego proobuditi se sa glavoboljom.
Temperatura mi pala,sad samo čekam da me sise prestanu boleti...nema više pritiska,bolova,probadanja,ničega.
A tek sam na pola.
Jutro cure.....ja sam u soku.....prijavljujem svoj plusic na 11 dnt.![]()
![]()
![]()
Sutra beta !!!!!!!!
Supeeeerdivne vijesti, cestitam ti draga i neka te sutra beta jos vise obraduje
![]()
Ja sam dobro, i dalje stomak i ledja bole, ponekad malo jaca bol koja traje minutu dvije i prodjedrugih nekih simptoma nemam, mucnine, cesti odlasci u wc me ne muce. U iscekivanju sam sljedeceg termina, koji je u srijedu.Uzivaj u plusicu
![]()
laralana kako mi je drago ne mogu ti opisati drzim fige za veliku betu![]()
ledamo puno pozz saljem, ja se stalno pipkam šta me boli, šta ne boli simptomikao i kod tebe, u petak ću na uzv???
LaraLana super!!! ~~~~~~~ za betu!
Crinone gel mozes ili na privatni recept ili ako ti ga napise tvoj primarni ginekolog (meni je moja ginicka pisala bez problema)