Da, ostao nam jedan smrzlić od zadnje punkcije.
Poslano sa mog T04 koristeći Tapatalk
Inso poslala sam ti pp.
Zao mi je![]()
Ma preživjeti ćemo. Odplakali. Sva sreća da je nedjelja. Da se sredim u glavi. Jer nemam pojma kako preživim inače ovakve vijesti kad je radni dan.
Sad definitivno pauza. Nedostatak love nas tjera na to.
Sutra idem po uputnicu za betu i odradit ću je u utorak jer čemu čekati četvrtak...
Mislim da bi da je nešto bilo test bi potvrdio 12 dpt. Inače mi danas i vještica trebala početi.
Poslano sa mog T04 koristeći Tapatalk
Drži se Elvi, samo hrabro naprijed!
Kod mene jutros opet blijeda druga crta, malkice jasnija nego jučer.
LaraLana, ja ću zahvaliti iako obzirom na moju povijest daleko sam ja od čestitavanja.
Maritas, i ja sam od danas na poslu, iako su misli svugdje samo ne na poslu
Maritas, dok je jedna kaplja i 7 dan, to ne mora nuzno biti lose. Ajde, radi tamo malo i zaokupiraj se kojecim. Vec da si prosla onaj kriticni dan je po meni puno.
Inso, kad ti pada beta? Pusti sad testove, jer te jos vise stresiraju. Sad sacekaj betu ❤️
Danas mi je 8dnt. Još uvijek se dvoumim kada da vadim betu, jer od pozitivne bete će mi uvesti heparin, pa bih naravno željela da to bude što ranije. Moj doktor četvrtkom radi ambulantno. Tako da se dvoumim da li da izvadim sutra i u četvrtak pa mu dođem s dvije bete ili da izvadim u srijedu pa dođem s jednom betom... naravno to sve u slučaju da beta bude pozitivna![]()
Rominka nekako mi je ovom turom bez stresa, čak me i vesele ti testovi ujutro![]()
Nego mene brine nešto drugo. S jedne strane želim što prije uvesti taj heparin, a s druge strane se bojim da bi mi mogao nekako naštetiti. Kakva su vaša iskustva, može li on uopće biti štetan? Mi zapravo ne znamo zbog čega sam ja izgubila prijašnju trudnoću, pa tako ni ne znamo da li mi je heparin prijeko potreban, nego se uvodi više opreza radi.
Imam još jedno pitanje, kada ste imale odnose nakon transfera? Ja nikad nakon transfera nisam imala imala odnose sve do sljedećeg ciklusa. A moj doktor je nakon transfera rekao mom mužu da ne smijemo imati odnose sljedeća 2 dana, pa mi to nije bilo jasno. Osim što me odnosi ne privlače u tom periodu jer me strah, muče me i ustrogestani, i imam osjećaj da bi kontrakcije izazvane orgazmom mogle biti štetne. Jesam li u krivu?
Inso na ovo drugo pitanje za odnose ne znam odgovor, javit ce se vec netko.
Nisi li ti vec bila kod hematologa i dobila odobrenje za heparin ili sam te zamijenila s nekom od cura??
Ima tema heparinke bivse i sadasnje pa da se mozda jos tamo malo raspitas. Al da heparin ako nije potreban moze napraviti vise stete vec koristi ti je tocno i dobro razmisljas!
Ipak je najbolje da to odlucite zajedno kad budes kod dr.
Nisam bila kod hematologa, nego mi je moj mpo liječnik rekao da ću uzimati heparin od pozitivne bete s obzirom da sam pai 4G/4G homozigot
Posljednje uređivanje od LaraLana : 04.12.2017. at 10:29
Inso, i ja sam se bojala ovoga oko heparina, ali nigdje nisam procitala da je stetan. Doza od 2500 je terapijska. I vjerojatno placebo, ali nikad se ne zna koliko je pozitivan (mislim da je). U svom guglanju mene su najvise prestrasile recenice kao neobjasnjivi infarkt posteljice bez heparina.
Imam pai i mthfr mutacije.
Ako grijesim, neka me isprave.
Posljednje uređivanje od maritas : 04.12.2017. at 10:41
sos15, kad ides na ultrazvuk?
Pozdrav svima! Molila bih vas za pomoć malu. Danas sam radila betu, bila je 1.200, 14 dnt. Da li je to u redu ili nije? Doktor mi je rekao ponoviti nalaz za dva dana, a ja nikakvih simptoma nemam, pa me zanima da li svi moraju to ponavljati? Brine me da nešto nije u redu. Hvala na odgovorima.![]()
inso lijepo je vidjeti i blijede crte...jedva cekam da vadis betu. bit ce to sve dobro
mislim da se ne bi bilo lose konzultirati s hematologom za heparin,sve trudnice koje znam i uzimlju ga su se stalno konzultirale s hematologom
meni danas lijepo.....uzv....6+1 i cuje se malojupiii jeee!
e da...isto mirovanje do daljnjeg
Posljednje uređivanje od little ivy : 04.12.2017. at 19:50
Čestitam Little ivy i čuvaj se!
Little ivy, čestitam na srculencu.
Ja sam u petak na uzv. Nadam se da će biti sve u redu.
Little ivy cestitam!!!
Inso jel ima kakvih novosti??
LaraLana, nema ništa novo, betu ću vadit sutra. Test jutros opet pozitivan ali druga crta i dalje blijedunjava. U prošlom postupku sam isto imala blijedu crtu na 10dnt, a beta taj dan bila preko 120. Tako da mislim da ovi kinezi malo zezaju, odnosno bar se nadam
Inso tebi je danas 9 dnt jel tako?
Bit ce to sve ok. Ma ti kinezi nemaju pojma![]()
Sretno sutra!
Inso ak te kaj tješi moj je 9dnt (btea 130) blastice bio bljedunjav, 11dnt ajde nekakva crtica (beta 360) a tamna ko kontrolna tek negdje 14dnt. I evo me već 12tt![]()
Da, danas mi je 9dnt blastociste. Baš sam poslala mail doktoru da vidim da li ću ja sutra vadit betu pa mu doći u četvrtak ili će mi vaditi u četvrtak u bolnici, tako da čekam. Ovaj put mi čak nije bed ni čekati vađenje bete, da nije do heparina pričekala bih možda čak i onih 14 dana od transfera
Super nicky_111, priželjkujem isti scenarij![]()
Meni poz test(ovi) i beta. Čekam slijedecu da se radujem. Krvarila sam i osjecam pritisak kad hodam. Nisam od rijeci jer sam u soku.
Bornastra kakva je treca beta?
Btw Maritas meni je već danima pritisak u trbuhu dok hodam, čak malo teže i sporije hodam i brže se uspušem, kao da nosim 100 kila oko struka. Tako mi je bilo i prošli put. Mislim da je to normalno. Za krvarenje nezz, jel ti prestalo?
Elvi, drž se!
Pozitiva, normalna je procedura ponavljanja bete, ništa ne brini...
Maritas, Inso... pa kakve su to lijepe vijesti...bravo! Samo da tako i ostane- a ostati će, sigurna sam
Nije bila treće bete, dr je rekao da je ova druga super i da nema potrebe... čekam prvi UZV
Jel stalo krvarenje maritas? Kolika ti je beta?
Čitam vas i pratim, veselim se s plusićima, grlim premale bete. Nadala sam vam se pridružiti ovaj tjedan, ali danas su mi javili iz laboratorija da nije došlo do oplodnje.
A baš bzvz! Žao mi je Sarasvati! To je baš čudan i neočekivan scenarij.
to su lijeeeepe vijesti. i ja sam malo krvarila nakon bete pa mi je sada obavezno mirovanje. miruj i ti,cuvaj se.
sos sretno na UZV
pozitiva i meni je 14dnt beta bila 1500. to je super. nisam nikada ponavljala ali to je po meni dobra praksa.
Inso....sretno dalje.ceakmo te u cetvrtak
sarasvati....iskreno mi je žao. nemam riječi.
Sutra ja vadim betu
Kod mene jutros tuga... Baš sinoć govorim mužu kako me sve manje boli, i stomak i grudi, i kako više ne osjećam ono zatezanje kao do sad. I jutros na dnevnom ulošku utrogestani pomiješani sa svjetlosmeđim iscjetkomJedina nada mi još ostaje u tome što je test svako jutro sve tamniji, ali bojim se biokemijske.
Vadila sam krv, nalaz će biti do podne
Inso drzi se. Ja sam imala 5tj krvarenja (bas crvene krvi) od dana nakon plusa. I to od svaka 2-3 dana do svakog. Bila sam pesimisticna,al ipak je ispalo ok. Ne mora nuzno biti los znak
Drzim fige za betu
Da, znam sve, al baš me nekako rastužilo to. Nezz jel to stvarno na psihičkoj bazi, al od jutros ja osjećam i menstrualne bolove, ono kao kad trebam dobit. A najgore od svega je što mi jedna beta neće puno reći. Budući da je test pozitivan očekujem da će i beta biti, ali da li ona raste ili pada saznat ću tek u petak, to me najviše muči
Inso, drži se... ~~~~~~~~
cure ti dobro kažu, ne mora značiti ništa loše... i ja znam za puno slučajve gdje su cure tako krvarile, pa je nakraju bilo i više nego super...
Držim fige za betu
A naša psiha... ona je u mogućnosti baš sve!