Stranica 207 od 310 PrviPrvi ... 107157197205206207208209217257307 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 10,301 do 10,350 od 15499

Tema: Nakon transfera II

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Inso prvotno napisa Vidi poruku
    Da, znam sve, al baš me nekako rastužilo to. Nezz jel to stvarno na psihičkoj bazi, al od jutros ja osjećam i menstrualne bolove, ono kao kad trebam dobit. A najgore od svega je što mi jedna beta neće puno reći. Budući da je test pozitivan očekujem da će i beta biti, ali da li ona raste ili pada saznat ću tek u petak, to me najviše muči
    Inso meni je nekako logicno da ako ti testovi tamne iz dana u dan da i beta raste. Nemoj odmah na najgori moguci scenarij misliti. To svijetlosmedje nije nista kakva su krvarenja cure imale i pisale su tu pa na kraju hvala bogu sve ok i cak na kraju nisu ni znale od kud to krvarenje dolazi.

Ako ce ti biti lakse ja sam imala menstrualne bolove dugo, skoro do 12 tt i u obe trudnoce sam imala to svijetlosmedje na ulosku nakon pozitivne bete u biti dok sam cekala prvi uzv na 21 dnt. Predpostavljamo da je to zaostala krv, zapravo par kapljica pomjesane sa utrogestanom od implantacije ili cak moze biti malo ostecenje sluznice od transfera.
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 06.12.2017. at 10:03

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

U nadi je spas

Datum pristupanja
    Feb 2017

Početno

Inso, javi betu cim saznas. Mislim na tebe.

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Evo drage moje, stigao nalaz, beta je 360! Predivno je to vidjeti, ali ipak sam oprezna, čekam petak da vidim što će biti

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Cestitam!!! Sretno dalje!

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Čestitam, Inso!

Pokušaj ne brinuti se. Teško je razlikovati grčeve uzrokovane stimulacijom od menstrualnih. Imaš jako lijepu betu. Sretno!

bornastra avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Inso, čestitke

Hrabro do prvog pregleda...!!

Datum pristupanja
    Feb 2017

Početno

Inso cestitam! Drzim fige za petak i duplanje. Lijep dar si dobila u cizmicu

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Hvala svima! Sad čekamo petak...

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Evo drage moje, stigao nalaz, beta je 360! Predivno je to vidjeti, ali ipak sam oprezna, čekam petak da vidim što će biti
    Ja sam davno vec cestitala
    Sada cu samo dodati da je prekokrasna beta
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 06.12.2017. at 12:50

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Cestitam inso
    Nadam se da ce brzo prestati krvarenje. Meni rekao doktor da se to beba namijesta. Meni krene pa stane, pa opet. I nema veze sa mojim kretanjem. Prvo sam mislila da sam u pon previse hodala, ali sad se javlja i kad lezim. Po noci i rano jutro sam bila bez, sad opet krenulo. Nije jako, ali nije ni ugodno.

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Cestitam cure

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Inso čestitke od srca,bit ce to dobro i u petak....opusti se
    maritas nadam se da ce se sve to smirit i idemo dalje laganini iz dana u dan u jednu školsku trudnoću

mene drage moje od jučer baš boli dole,posebno kad sjedim. pritisak nekako naprijed,ne znam sto je. doktor mi rekao da je mozda mjehur ili se širi maternica (već?). danas je bila nesto manja bol i bilo je ok a sada me opet malo više pritišće. nemam pojma sto mi je radit. sutra cu opet zvat doktora. mozda sam se stvarno nahladila,bol je vise prema naprijed najvise na pritisak. kad se obrišem nekad bude mrvicu smeđkaste sluzi,ono bas mrvicu. sada vec pomalo ludim svako malo neki vrag u mene.
    uglavnom mirujem koliko mogu i koliko mi drugi uspiju pomoc.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Ivy, idi provjeriti mjehur. Iako vjerujem da se to beba namjesta. Meni vec sad mucnine i bolovi kad hodam.
    Negdje sam citala,da postoje neke trakice za urin? Zna netko nesto pouzdano o tome? Negdje sam procitala da mogu biti ok i neke trakice za akvarij. Ja sam sklona upalama pa da budem sigurna. Meni ginekologija na 500m. Jadni oni ako im krenem dolaziti
    Bila sad na injekciji Više mi curi kad lezim, nego kad hodam. Nadam se da smo gotovi sa krvi za danas.
    P.s. stala kupit voce i mislila pitat covjeka sa standa da mi odnese u auto. Naravno da je naletila kolegica s posla. Pa sam kupila 3 banane.

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

a ne znam je li mjehur ili nije ali nije ugodno. ne mogu bas sjedat,tj ako se nagnem prema naprijed dok sjedim boli. sve je dobro dok nista ne curi ja sebe tjesim. imam uputnicu za vadit krv i urin od kontrole pa mislim da cu sutra poci to ujutro odradit da me muz odvede pa da imam nalaz barem urina. a jos starija curka bolesna pa nije u vrticu i onda je tesko mirovat....ah...

svi pozitiva i nadamo se najboljem sa sve nas ovdje

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

To sam ja bas mislila. Sto bi radila, da se ponovi ovako, a da imam malo dijete.
    Ja sam sad na relaciji kauc—wc, decko pere sudje kad dodje, mama mi kuha, a kucu mi je pocistila jedna zena prije postupka. Bili gosti neki dan. Mala je htjela jesti kikiriki koji se čisti, nisam joj dala.
    Bit ce sve ok , ali pitaj pomoc

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

da mi nema mame izludila bi. danas sve laganini odradila. steta jedino sto ne zivimo blize jedna drugoj a ona ne vozi ali sto je tu je,snalazi se. samo neko ova naša cura ozdravi pa da drugi tjedan opet ode u vrtic,lakse je onda mirovat. ovo od pondjeljka otkad je doma nije mirovanje a i nju 2 put vozila pedijatru. sada kasalj i febrica i naravno i mene krenulo grebat grlo.... a ova bol mi stvarno izgleda da je na kraju mjehur....nadam se

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Drž’te se vas dvi! Kad već imaš uputnicu najbolje ti je to provjerit.
    Ja sam taman stigla u zg, sutra u bolnicu po heparin. Danas mi više nije bilo nikakvog iscjetka, nadam se da će tako i ostat.

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Inso, Beta je lijepa i neka bude jos ljepša!

Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Čestitam cure

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Čestitam cure i držite se. Tko ovo ne prolazi ne zna koji su to sve strahovi i razmišljanja i praćenja svakog simptoma.

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Da, blažene one žene koje naprave test, vide da su trudne i odma obavijeste sve koje znaju i ne zamaraju se više time....

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Mene je sogorica pitala ''A sta je to beta?'' kad sam isla ponavljati ju.Kao da mi netko pljusku opalio.

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj aska prvotno napisa Vidi poruku
    Mene je sogorica pitala ''A sta je to beta?'' kad sam isla ponavljati ju.Kao da mi netko pljusku opalio.
    Oprosti, ali sto je toliko lose u tom pitanju? Zar bi netko tko nema tih problema trebao znati?! Imam slucajno u familiji oboljelih od karcinoma pa cesto cujem takve izjave i ne razumijem ih. Zar bi vam bilo lakse da svi oko nas znaju sto je beta, sto je aspiracija js, transfer...? Cemu ta ogorcenost? Ja sam iskreno tuzna kad saznam da netko ima problema. Voljela bih kad bi ih bilo sve manje. I ne ocekujem da me razumiju, i da znaju sto prolazim. Jer treba dozivjeti za istinski razumijeti. No, ocekujem da me uvazavaju, postuju mene, nas i nase odluke.

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Nije to ogorcenost,vec sam se ja osjecala jadno sto uopce to moram znati.A ako cemo na ogorcenost ista je rekla nek se skinem s foruma da me tamo svi rasplacu i sta ce mi forum uopce.

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Svi nose neku svoju boljku. Nasa je takva kakva jest. Najbolje sto za sebe mozes uciniti jest o tim problemima pricati sa drustvom istih, bili to mi na forumu ili u real life, i s onima koje zaista zanima (a njih je vjerujem lako prepoznati). Pusti sogoricu da zivi u svom baloncicu i svedi te razgovore na minimum. Ne treba te razumijeti, ali te treba postivati. Preporodit ces se, a s time ces biti i smirenija i veselija. A to ti treba ❤️

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Je, svatko ima svoj faktor u svemu (od tijela, do školovanja i financija) i stvarno nema smisla se opterecivati sa drugima, ali ponekad te sokiraju te izjave. Jucer me je blijedo gledala zena trzdna par mjeseci koja je vadila krv za inzulin da ja vadim betu. Mislila je da njen doktor stedi na njoj, pa sam rekla da sam imala nekih problema, da ne brine.
    Jedna moja prijateljica me pitala sa cudenjem: sto bila si vec na pravoj umjetnoj? Ne znam kakve još postoje. Radi se o fakultetski obrazovanoj osobi koja radi vani. Taj put sam preskocila pitanje, drugi put kad je pitala sam objasnila da se kaze mpo, i rekla da jesam.
    To je tako. Imam i prijateljicu koja je protiv. uvjerena je da su hormoni za stimulaciju stetni i da ili majka i dijete ce se razboliti do toga, pa je bolje ne petljati se u prirodu. Njoj nisam nista ni rekla. Polako je izbjegavam. Nije da joj fali, jer sama se ne javlja osim za rodendane. Ima simpa djecu i muza, pa za sad nisam odbijala pozive. Imam skoro 40 god i kad smo se sprijateljile prije 25god, nismo pricale o ovoj temi jer ni ona ni ja nismo znale nista o njoj. Sada nas je zivot naucio drukcije.
    Mene stvarno nije sram nicega. Svog bebaca cemo voljeti najvise na svijetu bez obzira kakav je, samo da bude dobar i pošten.
    P.s. beta mi je jucer bila dupla. 374. Icu cu vjerojatno radi svog mira izvaditi još koji put do pregleda. Krvaruckam i dalje.

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Maritas super za betu!
    Ja sam vadila krv, nalaz iza 13 h. Nemam mogućnost vaditi u istom labu kao prekjučer jer sam trenutno u bolnici. Ostavio me doktor do ponedjeljka radi heparina.
    Kod mene nema više nikakvog iscjetka, bio je samo ono jutro pred betu, i doktor me pregledao ultrazvučno, nema nikakvog krvarenja ni ništa slično.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Maritas super za betu!
    Ja sam vadila krv, nalaz iza 13 h. Nemam mogućnost vaditi u istom labu kao prekjučer jer sam trenutno u bolnici. Ostavio me doktor do ponedjeljka radi heparina.
    Kod mene nema više nikakvog iscjetka, bio je samo ono jutro pred betu, i doktor me pregledao ultrazvučno, nema nikakvog krvarenja ni ništa slično.
    nista ne brini za razlicite labose. ja isla obaviti u dva. u jedom 374 u drugom 376. jedino ovaj 374 je bio pola sata nakon 376. dovoljna razlika da cu ici ponovo

prva je bila 156, tak da duplo je sigurno

mene nije htjela gledati da ne ceprka. idem 18-og.

čekamo sa tobom

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ova je jesen poprilicno plodna i bas me vesele vase bete hmm, sad kad se svi preselite na trudnocu, malo nas ostaje ovdje (ali to je utoliko ljepse jer to samo znaci da nova mala stvorenja pristizu).

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Ja se ne selim bez tebe

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj Rominka prvotno napisa Vidi poruku
    Svi nose neku svoju boljku. Nasa je takva kakva jest. Najbolje sto za sebe mozes uciniti jest o tim problemima pricati sa drustvom istih, bili to mi na forumu ili u real life, i s onima koje zaista zanima (a njih je vjerujem lako prepoznati). Pusti sogoricu da zivi u svom baloncicu i svedi te razgovore na minimum. Ne treba te razumijeti, ali te treba postivati. Preporodit ces se, a s time ces biti i smirenija i veselija. A to ti treba ❤️
    Tako od sad i radim.

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Za sad se uredno dupla! Danas je 899
    Sad će mi mirnije proći vikend

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Super
    Čestitam ))
    Ja sam htjela daje moja znak za blizance, ali prije ces ih ti imati

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Joj, nadam se da neću. Prošli put su bili jednojajčani pa nije dobro završilo, a sad bi jedino i mogli bit jednojajčani jer mi je vraćen samo jedan zametak.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Onda nisu
    Meni mukica. A tek jela. Valjda necu povracati.
    P.s. uzivam u simptomi kakvi god da su, jer znam da je beba tu

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Ja nemam nikakvih osim grudi koje su pune i na dodir bolne

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Inso bas mi je drago za uredno duplanje! superička

rominka nitko se nigdje ne seli,čekamo te,i zime su plodne

a kad smo kod tih nekih "nerazumljivih i neznalica" od prijatelja...imala sam jednu vrlo dragu i kad sam joj prije 4 godine javila da sam trudna preko telefona jer nisam htjela da cuje od nekoga drugog pitala me: "je li to iz epruete?" rekoh joj:"ne,nego iz postupka mpo"...sreća da je bilo preko telefona....šta da vam kazem udaljile smo se i skoro se uopce ne cujemo i nije mi uopce zao

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Bokic, evo da se i ja javim, fet 2 blastice. Od 5dnt testovi pozitivni. 8dnt 248, a 10 dnt 667. Cekamo uzv.

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

nora baš lijepo....čestitke!

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Čestitam nora eleonora! Beta ti je skoro dupla od moje, ti bi fakat mogla imat blizance

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Cure, ovo je preeeeedobro kako su se zaredale pozitivne bete!! Svakoj redom zelim najbezbrizniju i najlipsu trudnocu ❤️ Dobar je to poticaj, meni barem.

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

I meni je poticaj,da cu nakon svega..opet.. jednog dana nadam se, biti trudna. Cure,cestitke od srca i da sve bude ok

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Hvala cure, idemo mirno dan po dan.. inso, vidjet cemo dal ce biti kakvo iznenadjenje na uzv, ivy hvala, i tebi mirno do kraja. Pratim vas i sretno nam svima.
    Posljednje uređivanje od nora eleonora : 08.12.2017. at 20:05

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Nora eleonora čestitam od srca. Sad samo lagano i uzivaj u svakom momentu.
    Mi smo danas bili na uzv. Beba je 2,1 mm velika . Otkucaje srca nismo culi. Doktor kaže da je prerano i da dodjemo opet 19.12.
    Do tad bi se trebali čuti.

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

bravo sos. bit ce to sve dobro.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj sos15 prvotno napisa Vidi poruku
    Nora eleonora čestitam od srca. Sad samo lagano i uzivaj u svakom momentu.
    Mi smo danas bili na uzv. Beba je 2,1 mm velika . Otkucaje srca nismo culi. Doktor kaže da je prerano i da dodjemo opet 19.12.
    Do tad bi se trebali čuti.
    Sos koliko si ti sad tocno tt.?
    Nekome se srce cuje sa 6 tt a nekome sa 7tt nema pravila.
    Samo polako, sve ce biti dobro.

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

LaraLana, ne znam ni sama. Doktor juce kaže da plod odgovara 5+2. Po mojoj računici je 6. Ili ja računam pogresno??
    Transfer je bio 12.11.
    Moram priznati da sam malo zabrinuta.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj sos15 prvotno napisa Vidi poruku
    LaraLana, ne znam ni sama. Doktor juce kaže da plod odgovara 5+2. Po mojoj računici je 6. Ili ja računam pogresno??
    Transfer je bio 12.11.
    Moram priznati da sam malo zabrinuta.
    Kad ti je bila zadnja menga a kada punkcija?
    Od zm racunas ili eventualno od punkcije oduzmes 14 dana i taj dan se moze isto racunati kao prvi dan m.
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 09.12.2017. at 10:41

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Poslednja menge 28.10 , a punkcija 07.11.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •